Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
@soptik82 omlouvám se nějak se mi to seklo 😊😉 vysadila jsem léky a čekám na menzes... 2. Března jdeme na ultrazvuk a měli by jsme jít hned do dalšího transferu.... Taky mám endometriozu a jsem rok po náročné operaci a můj přítel má azospermií.... Koukam že ani jedna to nemáme lehké.... Přeji Vám všem ať se daří a splní se všem ty krásné sny ve vytoužené miminko 🍀
takže od kontroly 12 dne do týdne zhruba joo? takže když jdu tedka 14.3 na kontrolu tak cca do 22.3 .. super. děkuji. prosím mohla by jsi mi popdsat co potom následovalo? měla jsi nejake prášky omezení apod? bude to moje uplně první IVF a hned Ket.. tak mam takové obavy a je mi ouzko když nevím co čekat
@lucipi ja jsem měla první ivf a měla jsem ET a to vyšlo malé budou ted v březnu 2 a ted jsme se rozhodli jít do druhého první ket nevyšel brala jsem lenzetto a zavadela amelgen,po 14 dnech jsem šla na krev,testovala jsem od 7dne po ket ale negativní což potvrdila i krev,takže vysadit léky a domluvili jsme se ze půjdeme hned do druhého takže od 2dne beru estrofem a od 13 dne zavadim amelgen,v pondělí na ket a stejný postup,pokud je krev pozitivní tak se jde za 14 dni na utz a léky se berou dal do 12tt
@lucipi jinak u ET jsem byla do pozitivního testu doma a pak jsem šla do práce kam jsem chodila do 7 měsíce,práce na 3smeny a celou směnu na nohách občas skládání krabic na paletu,ale to je na každém jak se cítí,mě bylo fajn cele tehu až od toho 7mesice jsem nevěděla jak stát a sedět ze mě boleli zebra tak už jsem šla na PN
@lucipi měla jsem řízeny ket a mela jsem lenzeto i přes to narostl folikul což by nemělo proto si myslím ze to nevyšlo a ja jsme z nej měla vyrazku tak mi ho po ket změnili na estrofem ale na sliznici pomohl narostla jak měla ale pokud mas estrofem i lenzeto tak to bude určitě v pohodě..nevydareni se boji každá,ja u ET jsem verila ze to vyjde u ket taky ani jsem si nedokázala připustit ze to nevyjde o to jsem byla víc zklamana ale mě aspoň drží ta prdolka nemít ji jsem z toho psychicky víc v haji
@jajik63 jak uz doma beha jedna princezna je to jine jak my cekame 1.a nevyjde to bude to tezke. Chteli jsme ET ale pry udajne jsem mela v brise tekutinu… obrecela jsem to.. za 5dnu na utz zadna tekutina.. nevim co si o tom mam myslet… kazdopadne je to jedno je to za nami.. musim verit ze to vse pomuze k tomu aby vysel KET napoprve… protoze psychika je dost tezko ovladatelna😔. Moc k tom spreji a estrofemu nechci studovat at nejsem zklamana. Nejrsdeji bych sla na uzt driv ne az 14.3😔.. snad to bude v pohode. Ty uz to mas zachvilicku coo😊tesis se ze
@lucipi musíš věřit a jak říkáš radši nic nečíst pak se člověk nervuje ještě víc..my jsme se snažili 6 let,3 operace u toho jedno mimodelozni tehu takže jsem přišla o vejcovod a pri poslední operaci mi dr řekl ze pokud budu každý rok chodit na operaci tak mi tam nic nezbyde a nebudu moct mít vůbec děti,byla jsem na nej strašně naštvaná ale ted si říkám ze díky němu jsme se dokopali do ivf
@azby
@jajik63 oběma holky držím palce :-* 🙂 chci pozitivní zprávy 🙂
mě dr na klinice pochválila že mi krásně narostla sliznice že má velmi hezkou strukturu... m´budeme vkladat při nižší sliznici cca 6,5 mm.. takze ještě týden stimulujeme a vypada to na 28.3 na KET 🙂 ja se tak těším kočenky... a co vy už čárečky svítí?
@jajik63 @azby budu vám oběma držet palečky a průběžně pište jak jste na tom 🙂 a jak prospiváte 🙂 me rikal chlap ze od vlozeni KET budu jen doma nikam nebudu chodit a hotovo nedovoli mi nic. uz tedka doma nesmim nic delat max varit protoze to moc neumi jinak vse dela sam 🙂 tedka ho cekaji okna :D.. at se pekne chlapecek muj snazi

@bublinum Ahoj holky taky podstupujeme naše první IVF. Jsem 2 dny po nevydařeném KETU a vysadil