Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
Ahojky holky můžu sek vám přidat byla já na ketu18.3 a dneska jsem zkusila testnout
@mikilala20 určitě můžeš, ahoj 🙋. A co test?
@mikilala20 ahoooj vitej tak povidej urco dve carky zee😊.
Ahoj holky, muzu se pridat? Dneska mi zavadeli 2 embrya, tak snad. Doma mam 2 letou dceru take z ivf. Po dceri je to uz nas 4. pokus, ale ted v jinem caru a po preleceni imunolozkou. Tak snad 🙏
Hezke rano tak uz jen 4hodky a jdeme si pro piskota😊. Zatim nejsem vubec nervozni🤭asi proto ze netusim co me ceka.. co si clovek nacte je jedna vec druha skutecnost. Ale mam skvelou pani doktorku zz se na ni tesim😊. Citim ze to vyjde. Budeme cekat vsechny 😊. Mam nachystane knizky doma tak budu cist.
Holky lezely jste nejak vic nebo ne? A co vlastne jite?
@lucipi Moc drzim palce, urcite to klapne 🍀❤ Ja jsem jedla porad stejne. Doporucuji vic bilkovin, ale pokud se stravujes nejak rozumne, tak neni co resit. A mas se setrit, netahat nic tezkeho, nemyt okna a tak. Ale delej podle sveho svedomi. Ja zazila transfery, kdy jsem lezela a transfery, kdy jsem chodila do prace (do kancelare). A vysel transfer, kdy jsem chodila do prace a do toho chytla nejakou virozu. Takze jedina rada je ta, delej tak, jak to budes citit a na ostatni se neohlizej 😍
Jo, ja jedine co ted zkousim je ananas. Obsahuje bromelin a ten ma pomoct s uhnizdenim embrya. Staci pry cca 5 dni, po otehotneni uz by se pak zase nemel, protoze muze vyvolat stahy delohy 👍
Hezky vecer kocenky tak i ja to mam zasebou😊 tedka vydezet tech dlouhych 10dnu na test😊. Ja si nastesti vcera vsechno udelala i umyla okna jedine co dnes muzicek udelal ze vypral predlozky v koupelne jinak mam vymydlwny cely bych vcera jsem to delala 12 hodin😂. Takze ode dneska pohoda. Vsechno pribwhlo jak melo 😊 ddr. Cucela ze mi jeste sliznice narostla😊embryjko ma hodne hezkou kvalitu po rozmrazeni tak tedka musime jen cekat. Ananas?tak to dekuji koupi mi ho muzicek zitra jede na rehabky😂 bude mit bojovku.
VYJDE NAM TO😊 mam v planu jeste zitra polehavat a ve stredu chci se jit alespon provetrat na zahradu na kukandu… ale uvidime dle pocasi.. a treba jak budem mit mimcaky na svete treba dame sraz odkud jste alespon mesto nejake co budu vedet ne vesnicky😊😃 ja Nový jičín😊. Myslim na nas vsechny. ♥️
@lucipi Jeste jednou drzim moc palce 🍀 Je to desne dlouhy. Ja mam 2 dny od ET a jsem uplne hotova kazdy vecer. Pres den mam starost o dceru a utece to. Vecer na me pada depka 🙈 Ale musim doufat. A ono to snad utece. Jen mi to ted zneprijemnuje pritel....ma o me extremni starost, tak div nemuzu zvednout ani malou, chce nas vsude vozit autem, abych malou nahodou nezvedla do autosedacky 🤪 Tak se mu snazim horem dolem vysvetlit, ze to neovlivni. Treba se vazne vsechny potkame v terminovkach 🙏 Jinak ja jsem od Berouna 👍
Jinak ananas jsme kupovali v Lidlu 😁
@azby až dnes duch na testu jsem 11 dpo po ket
@mikilala20 Velka parada, moc gratuluji 🍀❤
@mikilala20 gratuluji🥰

@azby super ✊🍀🍀 měla jsem 916,5 a po ET mi to ani nikdo neřekl takže nevím..a 4.4.na utz