icon

Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?

bublinum
10. led 2022

Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))

Strana
z9
azby
5. dub 2022

@mikilala20 ty jo v centru kam chodím je hranice HC prosperujícího těhotenství po 14 od zavedení 500 jednotek.
Ale u tebe očividně hcg stoupá, když testy sílí. Tak snad to bude ok

azby
5. dub 2022

@veeev neboj už to uteče. Já tedy už věčnost čekám na UTZ a pořád ještě v nedohlednu. Jdu až 13.4.

lucipi
5. dub 2022

@mikilala20 určitě to bude v pořádku 🙂 už se raduj 🙂

veeev
5. dub 2022

@azby Asi otestujeme zitra 🙈 Nejak nemuzeme vydrzet a ve ctvrtek odjizdi do prace pritel brzy. A my vzdycky testujeme spolu 🤣 Tak drzte palce. A streda pristi je skoro za tyden. To utece a uz drobka uvidis 😍

mikilala20
5. dub 2022

@azby já vím počítala jsem s tím že to nevyšlo a pak začlo sílit třeba se uchytilo dýl

azby
6. dub 2022

@mikilala20 ono ty testy moc průkazné nejsou, ale tobě fakt hodně sílí.
Nechceš si zajít jako samo plátce na krev? To budeš vědět hned jak se to posunulo.

mikilala20
6. dub 2022

@azby přemýšlím nad tím

veeev
6. dub 2022

Holky, je to tam ❤️❤️❤️❤️ Boze, ja mam radost 🙏🙏🙏🙏

mikilala20
6. dub 2022

@veeev krásný

azby
7. dub 2022

@mikilala20 jdi uklidní té to. Já byla taky- dvakrát. Je to za 150 Kč

azby
7. dub 2022

@veeev hurá super

mikilala20
7. dub 2022

@azby u nás za 280 byla jsem dneska

azby
7. dub 2022

@mikilala20 ty jo, to je celkem rozdíl. Držím pěstí a hned napiš, myslím si, že podle testu ta hodnota určitě už vyběhla. 🙏🙏🙏
Mě už je od pondělí pěkně zle od žaludku. Nic moc tedy.

mikilala20
7. dub 2022

@azby Měla bych mi cca od půl 2 do dvou výsledky

veeev
7. dub 2022

@mikilala20 Dekuju ❤️
A tvoje hodnota urcite krasne vyskocila, to bude super 👍 Dej vedet. Ja jdu na krev zitra, tak jsem zvedava. A jinak u nas jako samoplatce HCG za cca 550 Kc 🤪

veeev
7. dub 2022

@azby Ufff jako. Dneska je lehce silnejsi, mam radost.

veeev
7. dub 2022

@lucipi Jak jsi na tom? Nezkousela jsi uz testik? Nebo az o vikendu?

mikilala20
7. dub 2022

@veeev tak HCG jen 49,4.tak nejspíš to nedopadlo

mikilala20
7. dub 2022

@azby tak HCG jen 49, 4

veeev
7. dub 2022

@mikilala20 Neeee, a kdy bylo tech 7?

mikilala20
7. dub 2022

@veeev min středu 30.3

lucipi
7. dub 2022

@veeev 😍♥️ Gratuluji

lucipi
7. dub 2022

@veeev ahojky ja chci testovat zitra nebo v sobotu uvidim jeste 😊 co mSyslis pujde to uz videt jsem 10. Den.. nejradeji bych to zkusila ted a ne rano jak vidim ze se vam povedlo mam obrovskou radost😊

veeev
7. dub 2022

@mikilala20 Ach jo, to je malo no. Je mi to moc lito 😪

veeev
7. dub 2022

@lucipi Drzim ti moc palce na testik a verim, ze to dopadne dobre 🍀🍀🍀 Hele, ja testovala 11 dni od transferu. Ale mela jsem jen 2denni embryo. Ty jsi mela KET 5denniho? To si myslim, ze uz by melo byt neco videt 🙏 Minimalne duch.

veeev
7. dub 2022

@lucipi Ale testovala bych spis rano, kdyz ta moc neni naredena. Ja tomu nejak vic verim. Co ty vis, treba nam pomohl ananas 🤣

lucipi
7. dub 2022

@veeev no ja mela prave 5denni XB uz. Dodneska jswm nekrvacela ani nespinila,prasky zobkam jak mam. Kazdy den mu domlouvam. Pokud seberu odvahu zitra otestuji a dam vedet😊. Kdyz jsme byli na transfer tak jak bylo embryjko ukazano na televizi tak muj muzicek vykrikl “to je susenka ne?”😂 sem se malem pocurala smichy😂. Tak i muj muz domlouval susence at vydrzi😊. Uplne mi busi srdce kdyz pomyslim na to ze mam zitra testovat… moc se bojim testovani mam strach ze zklamani😶

veeev
7. dub 2022

@lucipi Ja si rikala, ze to proste neovlivnim. Bud tam bude nebo ne. Jeden den jsem verila, dalsi jsem plakala, ze to urco neklaplo. Ale proste co se ma stat, se stane. A ja verim, ze tam bude a carka se ti ukaze. Hned mi dej vedet 🙏 My meli pracovni nazev Ferda a Ferda 🤣 Ja myslim, ze tam nakonec bude jedno, ale pritel si mysli ze dva a ze kluci 🤣🤣🤣 Tak uvidime, kdo ma pravdu.

azby
8. dub 2022

@mikilala20 ach jo 😔

veeev
8. dub 2022

@lucipi Tak co, dala jsi dneska testik? 🙏🍀🙏

Strana
z9