Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
@azby @veeev Kočenky pořád jste mladé a krásné 🙂
@azby držím palečky ať se dítku podaří úspěšně zvládnout přijímačky a zítra na tebe budu myslet.
jinak já si přála dítko taky do 30 mít... což mít nebudu jelikož mi je 30. v červnu ale úspěšně jsme započali 🙂 už vybirám s Dr. s kliniky kdy to pujdeme "zapít" že se povedlo. dneska mi to psala do mejliku že ji spadl obrovsky kámen ze srdce, když videla moje krasné hodnoty 🙂
pořád to ještě nějak nemůžu vztřebat že se to povedlo a budu ještě letoš maminkou 🙂 to slovo je tak zvláštní 🙂
@soptik82 a tobě budu moc moc držet palečky v úterý :-* 🙂 ať vše dobře dopadne a za 3 týdny budeš na nás křičet že jsi taky těhule 🙂
krásný sluníčkový den 🙂
Holky, je tu vubec jeste nekdo, kdo se jeste snazi?🥺 Ja sem ted tolik nenahlizim, jsem z toho takova nejak smutna…ET v unoru mi nevysel a ted me ceka 1. KET teprve🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@bublinum Ja ne, ja mam hotovo. Ale jestli te muzu uklidnit, tak o druhe ditko jsme se snazili 2 roky. Nejdriv rok doma a za posledni rok byly v CARu 3 nativy (jen s jednim transferem) a 1 IVF s minimalni stimulaci, pri kterem odebrali 13 oocytu, bylo 6 vajicek, ale jen 2 zrala a 1 na pul cesty a zustaly jen 2 embrya. Ty jsou ve me, test pozitivni, uvidime, kolik jich bojuje dal 🙏 Jinak dcerku jsme delali 2 roky doma a 2 roky v CARu (2x IUI, 3x IVF a 4x nativ). Dohromady mame v delani deti tak ctvrt milionu 🙈 Nezoufej, kazdy se docka. Jen ta cesta je nekdy trnitejsi 🙏 Kdy pujdes na ten KET a kolik mate mrazacku? Moc drzim palce.
@soptik82 a chceš něco říct: my když jsme teď šli pro eskymacka, tak začala válka v UK a bylo to pro nás dost napjaté ohledně budoucnosti (co si budeme na rodicaku fakt malí peněz) a tak jsem si říkala, že to stejně určitě nevyjde takhle rychle, tak je to jedno. A další KET, že podstoupim až podle situace. Ale nás eskymacek věděl, že vše bude dobré a dal nám to najevo. Dnes jedu na UTZ, tak uvidíme, zda to opravdu zvládl nebo ne. Doufám, že ano. Takže být skeptická, se také může, ona ta situace kolem IVF je strašně těžká na psychiku. Dovol si vše- plakat, nadávat, radovat se, závidět pupíky kolem- vse je totiž úplně normální a každá emoce je správná. Určitě nám tady PiS, jak postupujes, je tu určitě ještě jedna holčina, které také teď KET nevyšel. Tak budete spolu. Já uvidíme dnes, třeba nás bude víc, pokud to eskymacek nezvládl.
@veeev jooo jdu s moji pani doktorkou co zavadela😊desne jsme si sedly🙂. Ja na tom nevidim nic spatneho nejsou to strasaci do zeli.. ba naopak doty nim mame ty nase zmrzlinky pod srdickem🥰♥️. Porad premyslim proc mal tak vysoke to hcg..😊nejak mi to hlava nebere..
@soptik82 Ver koceno to strasne pomuze😘psychika je velmi dulezita. Povedlo se to nam povede se i tobe😘 budeme sdilet ty nase ♥️ Jak budeme mit potvrzeve vsechny ze jsou v poradku a ♥️ jim bije jak ma
@bublinum urcite to vyjde😊 ja se taky bala a ta radost ze dvou carek byla neskutecna taky se dockas zachvilicku😘😊
@lucipi věřila jsem lékařům a hodně tomu ET ale nedopadlo to... Vzhledem k mé diagnóze endometrioze 4 stupně a adenomyozy zadní stěny dělohy. Tak proto už moc nevěřím ani tomu darovanému embryu (ono určitě bude top kvality) ale ja nejsem TOP 🤔😁 a taky mám svůj věk za pár dní mi bude 40 🙈.
@lucipi pro mě to jsou strašné nervy. Nikdy jsem si nedovedla představit co ženy všechno dobrovolně podstupují proto aby měli vytoužené miminko... Ten kolotoč hormonů, léků, vyšetření. Obdivuji všechny 🍀❤️ můžu být vděčná tomu že jsem měla kluky velmi brzo i díky té diagnóze možná bych se jich později nedočkala.... A popravdě ani nevím co mám a nemám sledovat 😊 jestli mě někde má bolet a nebo ne... Obě těhotenství jsem měla bezproblémové a žádné příznaky jsem nepozorovala. Snad ta bolest u tebe nic neznamená a všechno bude v pořádku ❤️
@lucipi náš Eskymáci ze včerejší kontroly, srdíčko bylo krásné vidět. No, ale pak přišla zpráva o tom, že mám špatné hodnoty štítné žlázy a musím brát léky. Tak jsem trochu naštvaná, proč mi léky nedali hned po pozitivní krvi- je to totiž hodně nebezpečné. Tak mě ve středu čeká endokrinologie
@soptik82 Jak pises.....ten kolotoc vseho je desny. A casto zakonceny neuspechem, to cloveku moc neprida. Ja po 3. pokusu ted s druhym ditkem premyslela, jestli mi to vsechno za to stoji. Jestli se proste nemam smirit s jednim ditetem a byt stastna. Chci byt pro malou tady dlouho a hlavne zdrava. A po tech tunach leku, hormonu....clovek nikdy nevi, co to udela do budoucna. No nedalo mi to a 4. pokus vitezny 😍 Ale teda pravidelne chodim na vsechny preventivky a radsi chodim i 1x rocne na utz prsou 🙏

@azby Muj sen uplne stejny. Mit 2 deti do 30 🤣👍 Pak jsem to ubrala na aspon jedno a pak jsem rikala, ze budu rada, ze to jedno bude vubec nekdy 🤣 Mezi nama ale neni moc velky rozdil. A teda mit takovyho pubose doma si nejak nedovedu predstavit. No ale super. Zitra musis dat hned vedet. Urcite to bude ok. A budes mit prvni fotecku 😍