icon

Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?

bublinum
10. led 2022

Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))

Strana
z9
azby
23. dub 2022

@lucipi a co se děje, miminko neodpovídá velikosti? Držím pěsti. V úterý jdu také na kontrolu

lucipi
23. dub 2022

@azby miminko neni tak velke jak by melo. Nechavaji mu cas do pondeli.. uvidime no spis mame pocitat s ukoncenim.. boli to moc😔

azby
24. dub 2022

@lucipi budu držet pěstí, ať to trochu dožene

lucipi
29. dub 2022

Holcicky tak bohuzel happyend se nekona v utery v 8+1 ukoncujeme tehu revizi.. vsem co se vam to podarilo hodne drzim palecky at vam to vyjde a jste zdrave vy i vase miminecka v brisku😊

azby
30. dub 2022

@lucipi ach jo, držím palce, at další vklad je úspěšný.

veeev
30. dub 2022

@lucipi To me moc mrzi. Drz se holka. Zase bude dobre 🙏

soptik82
17. kvě 2022

@veeev ahoj holky včera jsem podstoupila náš poslední Ket.... Jsem nějaká oddaná všemu co se má stát se stane.... Držte palečky 🍀

lucipi
17. kvě 2022

@soptik82 drzim palecky😘😊.
Me zase si dr pripravuje na dalsi ket bude prelom cervna cervence mam zase sliznici 3mm a mela jsem malinke komplikace po revizi ale dnesni kontrola dopadla na vybornou a muzu se tesit😊

veeev
17. kvě 2022

@soptik82 Drzim vse co mam 🙏🍀 Ted se kolem me plodi, tak snad se pridas taky ❤️

veeev
17. kvě 2022

@lucipi Myslela jsem na tebe, jak to s tebou vypada. Verim, ze to spatne sis uz vybrala a ted uz bude jenom dobre 🙏

azby
19. kvě 2022

@soptik82 držíme i dcerou a miminkem v břiše. Teď to určitě vyjde. Hlavně piš

azby
19. kvě 2022

@lucipi super, tak pak děj také vědět, jak to u tebe vypadá. Určitě to vyjde

soptik82
30. kvě 2022

@azby ahoj holky... Hlásím že nám to opět nevyšlo 🥺 bohužel není nám asi přáno... Všem vám moc přeji ať máte více štěstí a hlavně zdravíčko... Ahoj ❤️

azby
1. čer 2022

@soptik82 ach jo. To je hrozné a těžké. 😔

veeev
1. čer 2022

@soptik82 Moc me to mrzi 😪 Asi jsi to uz psala, ale vite, kde je problem? A mate vsechna vysetreni za sebou?

bublinum
autor
20. čer 2022

Ahojky holky, nejak jsem nemwla energii behem celeho umeleho neco vkladat…ale zoravy z me strany jsou, ze cerstvy transfer nevysel, ale prvni ket ano. Uz jsem 12.tyden🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️Tak snad bude vse ok. Moc na vas myslim, na vas, kterym se zadarilo a jeste vic na ty, ktere na sve vytouzene stesti jeste cekaji…ono prijde, nebojte! V ten nejspravnejsi cas! 😉💐

veeev
20. čer 2022

@bublinum No paradicka, moc moc gratuluji ❤️ A uzivej si to. Oni rikaji, ze ten KET ma vetsi sanci 😉

azby
23. čer 2022

@bublinum moc gratuluji👏

Strana
z9