Co dělat po ET. Kolik dnů jste odpočívaly?
Zajímalo by mě, co jste dělali po ET?? Kolik dnů jste třeba odpočívaly, jestli jste teda odpočívaly, ležely a tak....a nebo jste se chovali úplně normálně, jak kdyby žádné ET ani nebylo??
ywus tobě už taky hrabe vid kočko ?! 😀 já jsem si 3dny četla a četla a pak jen zlehka domácí práce ..určitě se šetři..moc bych ti přála //
čau 2 dny jsem polehávala,víc jako hrozně nudila a 3.den jsem šla do práce 😉
len: to si pis ze me hrabe uplne silene moooc🙂!!! 😀 Silene vybuchy smichu ze to neni ani normalni!!🙂
Ja jsem polehavala od uterka,teda uz po OPU,protoze jsem asi mela zacinajici OHSS a zajima me prave co delaji vsichni ostatni po ET??
ywus hrabe jim jako tobě,to je jasná věc ,to čekání je na budku ..pozvi si dom kámošku 😉
ywushko....já jsem nelezla po oknech, abych je umývala a netahala těžký věci...taky se nesmí jezdit na kole a měl by se trochu omezit sport....jinak žádné "úlevy"...ono, když se má to mimčo do tebe zakousnout, tak se zakousne ...
držím palečky....
vladka: to si taky rikam,ze kdyz to ma byt tak to proste bude....!!!Ale strasne me to zajima,jestli jsem jen ja tak ujeta 😀
len: to bych nejakou musela mit....
jojo ywus tak jsme na tom stejně ..když jsem psala kámošce ,aby za mnou zašla ,tak mi napsala že nemůže ,musí do hospody s klukama 😠
jestli jsi ujetá?...jsi možná jen trochu jiná....možná na tebe euforicky doléhá to sluníčko 🙂
Nezabývej se tím, jestli je to normální nebo ne....každá jsme nějaká...pořád lepší, než kdybys brečela 😒
kolik ti je?
vladka: malo🙂
len: to mam taky tak🙂
ywus jo jsi čistokrevně ujetá já ti to povim a kdo by nebyl po opakovaném IVF ,to se musí cvoknout každá 😀
ywushko mám za sebou čtyři transfery až ten poslední se povedl .Vždycky jsem se šetřila a pomalu ani nezvedla hrnek s čajem.Ted jsem už všeho měla dost.Byla jsem na et v Brně v Reprofitu.Úžasnej dr. Machač řekl at zapomenu po zavření dveří,že jsem někde byla.Taky se tak stalo.Ležela jsem jen asi deset minut a pak šup dolů.Pak jsem s manželem jela do Olympie na kávičku a hodinka cesty domůTam jsem fungovala úplně normálně .Jen jsem nic netahala ale fakt jsem dělala vše.Tím jak se leží tak se prý špatně prokrvuje děložní sliznice a asi na tom něco bude.Takže dělěj vše na co se cítíš.Hodně štěstí.
🙂 no jo po tretim pokusu uz je clovek asi sam takovy nejaky "divny"🙂 😀
jdu se podivat jak delaji kuchyn,dneska nam ji prisli montovat🙂
málo?
jo🙂
ywus napiš vladce že ti neni 15 😀 😀 😀 ,ale tu dělohu fakt prokrvuj,to maj holky pravdu já taky věšela prádlo a vařila ,hm a nic ..ale příští měsíc to tý mrše natřu..ywus já zase čekám na KET to je vše tim čekánim,že nám hrabe
jo ,jo 😝 fakt už toho bylo hodně ale pak už mi přišlo,že to časem snad nějak šlo do útlumu a pět let snažení bylo opravdu někdy na Chocholouška 😀
len: ty se mas ze mas alespon mrazacky!!!to ja mam zase tak velke vis co....
jak říkám já po ET hodit do umělého spánku..a pak se probudit a nadšeně se radovat ze //,asi bych měla podat nějakej návrh do caru 😀
ywus ,ale když si vezmu že je ještě menší šance ,tak zase nejsem z toho tak odvařená jak vypadam,víš
Tááák 😀
Před ET jsem byla v práci, po ET jsem se zeptala, co a jak, tak se podivili, co by jako mělo být 😀 Prý úspěch závisí na kvalitě embrya a sliznice, ani jedno nemám šanci moc ovlivnit, tak ať se nepřepínám, nepřehřívám a zavádím Utrogestan. Naopak ať koukám pěkně chodit ven a prokrvovat dělohu.
Takže po ET jsem klidným krokem došla do práce, cestou se stavila v sekáči a koupila si něco pěknýho na sebe, zbytek dne jsem pracovala, to byla středa.
Čtvrtek-pátek jsem byla v práci, mám OK dojíždění a sedím v kanclu, ale po Utr. jsem byla hooodně unavená, takže jsem moc velký výkony nepodávala 😀
Pak byl víkend, to jsme se asi tak nějak poflakovali, vlastně ne, v sobotu jsme byli na houbách, já se prodírala křovím a nadávala si, že ostatní spolupacientky teď dozajista leží s nohama nahoře 😀
Další týden jsem opět pracovala, asi jen díky tomu jsem si udržela zbytky duševního zdraví 😉
Další víkend byl prodloužený, myslela jsem, že se doma ukoušu nudou, nějak moc jsem na to začala myslet a pozorovat se. Takže jsme v pondělí vyrazili na výlet, v dešti dobýt jeden kopec, co už nám léta odolával.
A pak zase do práce a ve čtvrtek - 15 dní po ET, jsem dle instrukcí udělala test a byly tam //, týden nato už na utz pěkná dutinka 😎
Takže asi pravdu mají mí doktoři, když jenom krčí rameny s tím, že pokud se má udržet, udrží se... (paradoxně těhu pak skončilo v 8.tt, kdy jsem se tááák hlídala a dělala všecko naprosto vzorně 😒 ) Což je teda děsně fajn, ale když jsem se teď před druhým IVF přišla poptat, jestli mi dají neschopenku (složitá situace v práci, fakt ji potřebuju, jinak to bude moc špatný), tak se všichni do jednoho diví, k čemu to, že prý je "medicínsky neobhajitelná" 🙄 Takže všeho moc škodí, no 😀
Ahoj holky,ja jsem dnes 5 den po transferu a napad s uspanim jak rekla lenkacar neni spatny,protoze uz ted jsem polosilena.
Ahoj holky,
tak já jsem po et 30 min ležela,spala jsem pak u kamarádky v Praze....pak jsem dobíhala vlak domů 😀 doma jsem jeden den ležela a pak jsem se chovala naprosto normálně 😀 no a 7.den na mě vykoukly krásné // 😵 měli jsme jedno jediné vajíčko 😵 a z toho mám v bříšku miminko 😵
Čau děučata
Tak já většinou po transferech (4xKET) ležela jak prkno a bylo mi to k prdu. Při posledním jsem ležela hodinu a půl v CAR a pak ten den doma. Další den už jsem se promenádovala po baráku, když jsem měla hlad tak jsem si šla něco udělat k jídlu, uklidila jsem nádo z mičky.... takhle do třetího dne. 4. den po KET jsem začala chodit se psíkem na prochajdu na pole a pak už jsem se docela zapojila normoš do života.
Jen jsem nic netahala a vše v poklidu... No a taky jsem snad poprvé docela věřila že to bude to pravé.... 😉
Držím pěsti!!
tak to ja mam,ze jeden den verim a druhy jsem presvedcena,ze z toho nic nebude,proste najednou necitim nic.Prsa me prestavaj bolet.A holky jak jste stare?(vlastne mlade 😉 😉
Pro mě fakt bylo nejdůležitější zaměstnat HLAVU, což je pro mě doma dost těžký, já už se nudím druhej den neschopenky, i když jsem fakt nemocná 😒
dracekmracek a mela jsi PK?Ja mam 2 ale musel mi je zavadet 3den,jelikoz jsem mela jen 4 folicky a z toho jsou jen tyhle 2.
dráček měla KET

Bali jste se treba zakaslat nebo se nejak zasmat??? Ja mam nejake silene "zachvaty" smichu 😀 az se tomu manzel docela divi,co jsem si pry dala??🙂 Jsem dnes 3.den od ET