icon

Co vše mohlo pomoci před ET/KET a následně po ET/KET

raelyn
3. dub 2017

Ahojky 😉, všechny zdravím a předem děkuji za případné příspěvky. Snad tato diskuze pomůže k úspěchům i dalším snažilkám 🙂
Prosím všechny, které si prošly úspěšným ETem/KETem a mají nějakou radu, kterou by nám ostatním mohly předat.
Co právě Vám pomohlo u úspěch - např.grepový/ananasový džus, bylinné čaje, vitamíny, odpočívat nebo naopak jste to neřešily,.........
Rady jsou různě po jiných diskuzích, ale uceleně to nikde není.

babikadaska
3. dub 2017

mozno neuverite 🙂
ked som pred svojim prvym ivf intenzivne googlila,ako zvysit sance, natrafila som na americky vyskum,podla ktoreho zeny,ktore sa HNED po transfere srdecne a nahlas smiali asi pol hodiny,mali o 25% vecsiu uspesnost oplodnenia.
takze s manzelom, hned ked ma nechali po transfere lezat,sme sa zabavali a smiali ostosest. on je vtipny a vzdy ma rozosmeje,s tym problem nebol.
o 11 dni mi TT ukazal //.
bol to moj uplne prvy vklad.

dnes mi zialbohu potvrdili,ze tehotenstvo nepokracuje,ale to uz je do inej temy 🙂

absintka19
3. dub 2017

@raelyn žádné vitamíny, žádné tohle jako tehu nemůžeš, nesmíš. Jakoby se nic nestalo 🙂 optimismus, pohoda, no stres 🙂 a hop, poprvé a úspěšně 🤰

catchulinecka
3. dub 2017

to je prostě tak individuální tohle...U mě je zajímavé to, že jsem prodělala třeba několik ketů, i v přirozeném cyklu, bez prášků, nikdy se nepovedlo a až jsem byla totálně nadopovaná hormony z dlouhého protokolu, prodělala hyperst. syndrom i s odsáváním vody z břicha pod., tak teprve v tomto stresu se to povedlo...

majajaa
4. dub 2017

Moje zkusenost. Prvni ET - nekde v hlouby duse jsem vedela,ze to nevyjde a opravdu z toho nic nebylo. Po pul roce druhy ET. A ja si rekla,ze to vyjde. Zadny vitaminy,zadny omezeni. Dokonce jsem si rekla,ze si neudelal ani tehot. test a pockam az na krev. Vse jsem dodorzela. Po 14 dnech jsem jela na krev a bylo to tam, hcg 150. Nejhorsi cekani s nejlepsim vysledkem. Dneska mam 3 mesicniho chlapecka. Takze za me...presvedcit sama sebe,ze to vyjde.

raelyn
autor
4. dub 2017

@majajaa tak to je krásný 🙂 gratulace ke kloučkovi

hanickas1
27. črc 2017

Ahojky, me u prvniho KET muj dr dal Aspirin Kardio pry je to na dobre prokrveni sliznice a zahnizdeni..Buh vu zda to zabralo,ale mame uz rocni holcicku..No a taky po KETu jsme cestovalo 800km domu, jeden den jsem byla doma a pak jsem mazala do prace.Tak zadne polehavani..Buh vi zda neco z toho melo vliv.Planujeme ted druhy KET a udelam to stejne, jen teda nejdu do prace, ale budu litat kolem maly a pujdu na brigadu..No a samozrejme mi vzdy dr rikala, verte svemu miminku !🙂