CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
@lukr já jsem došla na kopec přesně v 10.00,tak to jsme se tak nějak minuly,vzpomínám kdo tam tak odcházel 😅
no já jsem právě reagovala málo tak mi zvýšila dávky injekcí a najednou to bylo taky moc tak mi nabídla ten nativ.....jenže ted už ta cena je tak vysoká ☹ a to IFI 3.700,- a narkoza 1.500,-a je tam větší šance..právě že mi máme spermíky pomalé ☹ ale množstevně jsme nadpůměr 146milionů 😀 ale k čemu nám to je když je jen pár dobrých a ještě jsou pomalé 😖 prostě holky nechcu to vzdát!!!!!ale nejsou prachy,tak chci zkusit aspoň toto 😔
no a právě že o tom nikde nic nepíšou 😔 lukr a vy máte jakou pohyblivost spermíků????já manžu dopuju,trošku je to lepší ale fakt jen trošku,spíš se zvýšil počet,než pohyblivost a morfologie(tu jsme ted měli 13%)což je taky o ničom a pohyblivost jen 10% 😢 a čtyři folíci není to moc?????????
Jo a ještě jsem začla brát utorgestan,aby mě vůbec došla mrcha a začla jsem špinit a bolí mě břicho 😢 holky to je furt něco 🤐
rendi pokud e pamatuju, my\ měli u rudíky pohyb 10% a morfo 19%, počet jak kdy, u rudli zrovna nejmenší, to jste dobří přes sto..oni se dobré mršky najdou....buď ráda za 4 folíky, na každé starně dva..to je hezké ne?
a IFI zní dobře, myslím rendi , že by to mohlo být ono to pravé ořechovééé
jasan Rendi, čtu to od zadu, pak mi to došlo... 😉
@rendas S těma spermiema jsme na tom podobně.Minule se můj dokonce na to ptal embriložky a ta mu řekla,že ty výsledky jsou hodně ovlivněné embriologem,který to počítá.Ta pohyblivost je hodně relativní pojem. 😉
Asi se napichují 4,protože se nedá zaručit,že ve všech je vajíčko.Doktor tvrdil,že se ještě z této metody nestalo,že by to bylo víc než dvojky.To by Ti asi nevadilo 😀
rudíček váží 6950 a měří 65,5 a dnes má 4 měsíce 🙂
Rudi, tak to je Rudíček už pořádný chlapisko. Neskutečně to letí. My máme za 2 dny 8 měsíců - no, už to nejsou žádná miminka ☹
Ahoj holky, nezlobte se že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat jak probíhá IUI ve Zlíně. Díky
@ankil vítej mezi náma "zlíňačkama" 😉
záleží co tě zajímá....tak 2-3.den měsíčků jedeš na kopec a začneš se stimulací,záleží co je u vás za problém-tak bud clostilbegyt a injekce,nebo jen injekce a potom tě čeká ultrazvuk jak folíci rostou,pak asi ještě jeden a když mají správnou velikost píchneš si pregnyl na uvolnění vajíček,pak v den inseminace s partnerem dát spermíky a šup na inseminaci...chvilku si poležíš a pak 14 dní čekáš 😉
@ankil podívej se na jejich stránky,jsou tam napsané ceny...šetrnější by měl být nativní cyklus,ale jeho cena už se taky vyšplhá vysoko ☹ jinak záleží co u IVF budeš všechno mít ale počítej tak kolem 23.000,-léky,ICSI,prodloužená kultivace.....popřípadě ještě zamražení embryjek....je to prostě hrůůůůza ☹ ale pokud není spermiogram nějak moc špatný,zkuste určo IUI 😉
@ankil pokud máte spermie na iui, určitě to párkrát zkus, ať do sebe nerveš hormony hned od začátku... jinak nativ je ve Zlíně teď už docela drahý a vzhledem k úspěšnosti bych se třeba já přikláněla nejdřív případně k jednomu pokusu ivf (je šance i na mražáčky, čili na další pokus) a pak třeba nativ...
iui se taky schvluje
Ahoj holky konečně jsem se dostala k počítači, 9.6.2010 se nám císařským řezem narodil syn Martin. Sice nastaly nějaké komplikace, ale už je to všechno za náma a maličký je moc hodný. Měřil 47cm a vážil 2980g.
letí to mončo už jste měli měsíc... 🙂
Ahojte, my jsme včera taky byli na kopci, tak jsem se rozhodla a jdu na tu laparoskopii. 23.7. mě budou operovat, tož mám z toho trochu strach, ale snad to aspon dobře dopadne bude tam "vevnitř" všechno O.K. No a stimulovat asi až v září, už aby to bylo, už se dlouho nic nedělo. 😉
Ahojky holky..
Ivuš a kam jdeš na tu laparoskopii?..mě totiž čeká taky..ale ještě jsem se nebyla na kopci domluvit..
aja8 no tak paní mudr mě objednala do Zlína na Atlas, budou mě to dělat v pátek tak doufám, že v sobotu pofrčím domů, i když nevím. Jdeš taky poprvé nebo už jsi na tom byla??
Chci si to udělat jen z toho důvodu abych si byla jistá, že mě nic nebráni jít do IVF.
ivuš na atlase jsem byla max. spokojená, jsou tam moc hodní, ve čtvrtek příjem, výkon v pátek v sobotu domů, týden PN

@ruda To je intrafolikulární inseminace,vybrané a upravené spermie se vpraví přímo do folikulů(dělá se to podobně jako opu).Napichují se 4 folikuly.Výhody jsou úspěšnost 15-20% a taky při horší pohyblivosti spermií.Nevýhody cena a dělá se to taky v narkóze.V česku se to prý moc nedělá,ale v zahraničí ano.