CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
@clloi Přesně tak,na každou to jednou čeká 😅 Tím nic neuspěcháme,když se budeme nervovat a stresovat....a kdy jdete na kontrolní ultrazvuk?
@kamcatkakoc my sme objednaní na krev 21.2. na IUI sem byla 4.2, ale pokud to do neděle nedostanu ( utroš mě zkracuje cykly) tak zkusím v pondělí testík a uvidím
clloi:taky jsem slyšela,že se to někomu po laparce podaří,no uvidíme 😉 tak držím palce,ať už se mrcha neobjeví a ať vám to vyjde!!!
já jdu k dr zítra,tak uvidíme,na čem se domluvíme.
pěkný večer!!!
Holky jsou nějaké příznaky, když mám cystu? Poznám to na sobě?Menzes stále nikde, tak opravdu myslím, že je to cysta. Poznám to já nějak? Sem hrozně nervozní. K doktorovi jdu až v pátek.
@clloi 🙂 🙂 🙂 Snad to vyjde !!! Měla jsi po těch injekcích návaly horka ??? To je děs, co se se mnou děje 😒 , ty hormony se mnou cvičí !!!
@kamcatkakoc až budeš těhotná, tak s tebou budou hormony lomcovat mnohem víc :o)
@hanysek.hanysek vůbec ji nemusíš cítit. Nebo naopak se může cysta projevit pícháním v podbřišku na straně u vaječníku. A pochopitelně je příznakem zpoždění MS. Každopádně nic takto nevyšpekuluješ. 😉
Dobré ráno holky 🙂 tak jsem včera zvládla první píchnutí 😉 musím říct,že to opravdu nic není a bála jsem se toho zbytečně....takže koho to čeká a má strach - nemusí, je to fakt pohoda 🙂 🙂 🙂
Tak je to v pytli! Začlo se jakoby píchat na vaječníkách- buď na jedné straně, potom zase na druhé. Takže je to fakt cysta. Ach jo. Už zítra se to dozvím od Mudr! :o(
Byla sem dneska u lékaře. Těhotná nejsem, cysta to taky není. Mám zvětšenou ( nebo mám jí mám dost) sliznice. Dostala sem pichaneček na vyvolání menzesu, do 14dní bych to měla dostat, ale čekám to tak za 3dny ( už sem pichanec na vyvolání kdysi měla). Byli mi dneska strašně špatně od žaludku, úplně na zvracení. Takže čekám.
@hanysek.hanysek je to sice blbé, ale pořád je dobře, že nemáš tu cystu. Tak hlavu vzhůru. 🙂
Tak nedá se nic dělat. Menzes ještě po injekci nedorazil, tak snad dorazí brzo.
@hanysek.hanysek hlavne, ze to neni cysta, porad ta lepsi varianta, i kdyz ne ta nejlepsi ;)
Ahoj holky,pro ty,kteří si mě pamatují.30.12 se nám narodila dcerka Kristýnka.Je to sice malý drobeček,vážila jen2250g. a měřila 45cm.,ale naštěsí v pořádku.Všem držím pěsti,aby se taky dočkaly. 😉 😉 😉

@kamcatkakoc já si u toho docela dobře pokecala se sestřičkou 😀 je dobré se uvolnit a vůbec na to nemyslet, zbytečně se nestresovat, všem se nám to jednou podaří 😉