icon

CRM Zlín. Máte zkušenost?

v199
12. říj 2007

Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka

hanysek.hanysek
5. dub 2011

@ejviska Mě bolí břicho na menzes už druhý den, tak nevím, jestli je to opravdu ovu.

slavka22
5. dub 2011

@ronecek Slíbené testy 🙂 🙂 🙂

ejviska
5. dub 2011

@silvie13 a toho honzika mate take po IVF? Koukam mame podobne stare deti i stejny vek 🙂

ejviska
5. dub 2011

@hanysek.hanysek tak zkusit leda ovu test. Mne to bricho predtim vetsinou poboliva a pak boli par hodin fest

ejviska
5. dub 2011

@slavka22 super 😵

hanysek.hanysek
6. dub 2011

@ejviska Bohužel nejedu do města, kde bych mohla v lékárně koupit ovu test. Takže bohužel musím čekat. Dnes ráno se probudím a zase ta bolest. Už třetí den. Proč? To už není normální, břicho jak na menzes!

slavka22
6. dub 2011

@ronecek A testla jsem i dnes, 12. den. Nevím, jestli čárečka zesílela? 😕 A co tvoje štěstí, sílí pěkně?

slavka22
6. dub 2011

@ejviska Ahoj, jsem moc ráda, že tam vidí ducha i jiní. Ten digitest sice mluví jasně, ale já jsem se upnula k těm čárečkám 🙂 Jsem asi stará škola 🙂

ronecek
6. dub 2011

@slavka22 Ahoj, no testy supééér 😉 A zdá se mi, že Ti čárečka od včera pěkně zesílila 😀 Já už taky testovala a byla jsem v lékárně, nedalo mi to a koupila si ještě jedno balení 😀 Fotečku tady přidám až odpoledne, jak dám prcka spát. On mi totiž hrozně rád vytahuje z počítače USBčko 😠 Pěkný den

silvie13
6. dub 2011

ejviska, Honzík se nám podařil po IUI a hned té první 🙂 🙂 🙂 Dodnes to snad ani nechápu, a proto to chci zkusit zase, ikdyž už těch IUI mám za sebou asi 10 ☹ a 3 IVF. Já tě znám i z jiné diskuze, ale byla jsem spíš pasivní účastník, teď jsme to neřešili, protože jsme měli spoustu různých problémů a starostí a cítila jsem , že by to nebylo ono ( Honzík nastoupil do 1.třídy , já do 1.roč.VŠ, museli jsme nechat uspat naši 12 letou fenku ,....) Takže snad teď už to bude lepší.
A když vidím tady ty úspěchy. Jenom nevím jestli se někomu podařilo po IUI?
A jak jste na tom vy?

ejviska
6. dub 2011

@silvie13 nam se podarila dcera prirozene tehdy hned a ted se snazime 3,5 roku a nic. Za sebou 1. ivf neuspesne a v lete chci na druhe. No nechce se mi, ale kdyz chceme sourozence 🙂
Tady ted ccloi je myslim po IUI tehule.
A po neuspesich, delali vam ve zline nejaka dalsi vysetreni? Myslim treba nejake podrobnejsi imunologicke?

clloi
6. dub 2011

@silvie13 ahoj, já mám za sebou dvě IUI a pokaždé úspěšné, ale první nedopadlo a tak sme to šli zkusit podruhé a byli tam // 😀 tak uvidíš, že to určitě vyjde 😉

ejviska
6. dub 2011

@slavka22 taky myslim, ze je carka silnejsi 🙂

ejviska
6. dub 2011

@clloi hehe, tak je to clloi🙂

hanysek.hanysek
6. dub 2011

Holky, takže dneska je to třetí den, co mě bolí břicho jako bych to měla každou vteřinu dostat. Že by to bylo opravdu ovulace? A tak bolestivá? A tak dlouho? Mám 14dní do další menstruace. Ach jo. Bolí mě to, je mi špatně od žaludku. No hnus.

ronecek
6. dub 2011

@krisss2 Ahojky, moc moc moc blahopřeju🙂Je to úžasný pocit, že? Ať čárečka dál a dál sílí 😀

ronecek
6. dub 2011

@slavka22 Ahojky, tak tady posílám slíbenou fotečku testíku 🙂

krisss2
6. dub 2011

@ronecek Ahojky, moc děkuju, ale pořád se bojím, občas mě píchne v podbříšku a už mám strach, ale doufám, že to dobře dopadne a tobě taky přeju ať mimi v bříšku hezky roste 🙂

slavka22
6. dub 2011

@ronecek Výstavní testík, jen tak dál!!! Mě je dnes nějak šoufl, občas mě píchne v podbřišku, no vůbec nemám dobrý pocit...

slavka22
6. dub 2011

@krisss2 Velká gratulace, přeju, ať čárečka pěkně sílí. Vidím, že máš podobné obavy jako já. Ale snad to bude dobrý a Dr nám to jen potvrdí.

ronecek
6. dub 2011

@slavka22 No mě se zdá, že ten Tvůj je hezčí 😀 Mě taky občas pobolívá v podbříšku, u vaječníku. To je normální. Akorát ty nevolnosti by nemusely být ☹ U Domíka jsem nic takového neměla

ronecek
6. dub 2011

@krisss2 Já Tobě taky moc děkuju 🙂 Snad to všechny dotáhneme do zdárného konce 😉 Mě taky občas píchne, zabolí v podbříšku, u vaječníku. Z toho nemusíš mít strach.

ejviska
6. dub 2011

@hanysek.hanysek ja byla na IVF uz v rijnu, tri cykly po tom, to bylo jakz takz, ale posledni dva mesice me bricho divne bolelo uz od tyden po ms, i v noci me to vzbudilo. A pomalu cely mesic. Tak tento mesic uzivam Femigard, na upravu hormonu a musim zaklepat, ze je to moc lepsi.
No a jeste zvaz, jestli to neni neco jineho... treba slepak, zlucnik, ledvinove kameny...ja nevim co vsechno.
Asi by jsi mela jit k dr., kdyz to neprejde.

slavka22
6. dub 2011

@ronecek ne, ten tvůj je hezčí 😀 😀 😀 . Oba jsou super a basta. Já jsem byla naposledy těhotná před 14 lety, ale to už si ani nepamatuju, teda vlastně jo, byla jsem úplně v pohodě, nevolnosti žádné...

ronecek
6. dub 2011

@slavka22 Jj, oba jsou super 😀 Tak dneska byla ve Zlíně kamarádka a říkala, že hrůza lidí. Čekali tam dvě a půl hodiny ☹

silvie13
6. dub 2011

@ejviska žádné speciální vyšetření nám nedělali, jenom před tou 1.IUI mi dělali nějaké běžné imunologické vyšetření, a tam mi vyšly protilátky proti spermiím ,ale to se potlačilo pomocí prednisonu a teď už je nemám. Ale na Honzíka jsme čekali 8 roků a teď na podzim bude mít Honzík 8 roků, že by...? Každým dnem očekávám MS a pak od 3.dne budu polykat Clostyl a 10.den UZ a podle toho uvidíme kdy.
@clloi ahoj, může se zeptat, jak a čím jsi stimulovala ty?

clloi
6. dub 2011

@silvie13 ahoj, já měla injekce merionalu, při IUI sem měla jen dva folikuly a stačilo 😀

ejviska
6. dub 2011

@silvie13 ty jo, 8 roku, no taky dobry teda! To jste se nacekali poradne!

hanysek.hanysek
7. dub 2011

Holky takže dneska je to už 4.den, co mě bolí břicho na menzes. Do začátku menstruace mám 14dní. A neříkejte mi, že je to pořád ovulace. Nikdy se mi to nestalo, nikdy mě nic při ovu nebolelo a 4dny bolesti už nějak nechápu.

Strana