Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
@lydiee ahojky, já vždy preventivně dostávala prednison, teď u DE mi lékař řekl, že ho mám brát až od transferu... což mě hodně zarazilo, protože tady holky píší, že ho braly už od 2DC... když jsem se doktora ptala, tak řekl, že když jsem nikdy těhotná nebyla a v minulosti jsem ho při stimulacích brala, tak to zkusíme takto... moc se mi to ale nezdá... jinak jsem taky měla alergii na sperma a protilátky proti trofoblastu tuším, ale po přeléčení se hodnoty zlepšily. Já to imuno teda měla vyšetřený na dvou různých místech a ta druhá paní doktorka se docela nad závěry té první doktorky divila... bylo to takové zvláštní.... nakonec mi doporučila další cyklus zkusit úplně bez kortikoidů (na ten tedy už nikdy nedošlo).
A ty jdeš na DE kdy? První pokus? 🙂
@klokanka73 Dekujuu, snad to bude dobre ❤
@klokanka73 moc moc dekuju a verim, ze to dopadne dobre i u tebe :-* neboooj
@hanickas1 děkuji.
holky to je super, člověk tu chvilku není a hned dva testíky, super jen tak dál, myslím na vás a držím palečky 🙂
Jo holky, nekomu az 14 den se objevil duch ! Zadnou paniku jeste.Vse muze byt jinak ❤
@andreanovosadova tak sme natom stejne uz sme taky byly ponekolikate a tet i na darcostvi vajicek a nic neoplodnili se taky nam rikali ze ma partner hodne nizke spermiogram asi taky budem zadat o darcostvi spermiogramu taky byme zajimalo kdo ma skusenost
Tak vcera jsem videla poprve miminko, hcg ukazkove..Zacinam 7 tt a dneska jsem zacala krvacet a nejak tp nevypada dle dr dobre ☹((((

@hanickas1
@katty77 holky gratuluji k pozitivním TT.