icon

Darovaná embrya. Máte zkušenosti?

andreanovosadova
22. únor 2011

Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.

klokanka73
18. říj 2017

@hanickas1
@katty77 holky gratuluji k pozitivním TT.

uzovka68
18. říj 2017

@lydiee zdravim my tet na podruhy podstoupily darcostvi tet cekame na visledek jestli nam to vijde nebo ne ze strany imunologie semy tvori protilatky proti spermatum tak beru medron a prednison beru trikrat dene utrogestan trikrat dene dve globule

katty77
Autor odpověď smazal
uzovka68
18. říj 2017

Vsem drzim moc pesticky at vam to vydrzi a rostou ja dneska od transferu 8 den delala testik je takovi je hodne slaba tak uvydim jestli nam to na popaty vijde

lydiee
Autor odpověď smazal
misutka30
18. říj 2017

@katty77 Ahoj Katy🙂 teda ty jsi "testilka"🙂 🙂 ale potichu už začínám gratulovat, to je super!! 🙂 Omlouvám se, že nestíhám psát, o víkendu bylo krásně a na zahradě dost práce a teď už jsem zase v práci a je to na palici.... ale myslím na tebe i na ostatní holky🙂

misutka30
18. říj 2017

@lydiee ahojky, já vždy preventivně dostávala prednison, teď u DE mi lékař řekl, že ho mám brát až od transferu... což mě hodně zarazilo, protože tady holky píší, že ho braly už od 2DC... když jsem se doktora ptala, tak řekl, že když jsem nikdy těhotná nebyla a v minulosti jsem ho při stimulacích brala, tak to zkusíme takto... moc se mi to ale nezdá... jinak jsem taky měla alergii na sperma a protilátky proti trofoblastu tuším, ale po přeléčení se hodnoty zlepšily. Já to imuno teda měla vyšetřený na dvou různých místech a ta druhá paní doktorka se docela nad závěry té první doktorky divila... bylo to takové zvláštní.... nakonec mi doporučila další cyklus zkusit úplně bez kortikoidů (na ten tedy už nikdy nedošlo).
A ty jdeš na DE kdy? První pokus? 🙂

hanickas1
18. říj 2017

@katty77 Dneska je to presne 16 dni a na krev jdu v pondeli...jeem zvedava

hanickas1
18. říj 2017

@klokanka73 Dekujuu, snad to bude dobre ❤

uzovka68
19. říj 2017

Dnesni rani testik

hanickas1
19. říj 2017

@klokanka73 moc moc dekuju a verim, ze to dopadne dobre i u tebe :-* neboooj

klokanka73
20. říj 2017

@hanickas1 děkuji.

uzovka68
20. říj 2017

Zdravim vsechny tak jak ste natom stestikama my asi opet spatne muj dnesni testik 10 den od transferu

missuttka
20. říj 2017

@uzovka68 tak jeste se to muze teprve ukazat

@katty77 a jak ty,sili testy?

katty77
Autor odpověď smazal
katty77
20. říj 2017

@uzovka68 ještě pořád to tam být může, pročti si příspěvky ostatních, některé holky měly ducha až 12 den po transferu a ty seš vlastně teprve 9tý den, protože co jsem četla, den transferu se nepočítá...

uzovka68
20. říj 2017

@missuttka no uvydime

uzovka68
20. říj 2017

@katty77
@katty77 jo jo cetla jsem to uvice prispevku ze se objevyla az pozdejc i otom zese nepocita ten prvni den tak drzim pesticky at seti zabarvi jeste vic 🙂

missuttka
20. říj 2017

@katty77 vypada to velice dobre,neni to zadnej dusik 🙂

katty77
Autor odpověď smazal
verca35
20. říj 2017

holky to je super, člověk tu chvilku není a hned dva testíky, super jen tak dál, myslím na vás a držím palečky 🙂

hanickas1
20. říj 2017

Jo holky, nekomu az 14 den se objevil duch ! Zadnou paniku jeste.Vse muze byt jinak ❤

missuttka
22. říj 2017

@uzovka68
@katty77 tak jak to s Vama holky vypada? 🙂

katty77
Autor odpověď smazal
uzovka68
22. říj 2017

@missuttka ume vse stejne

uzovka68
23. říj 2017

@andreanovosadova tak sme natom stejne uz sme taky byly ponekolikate a tet i na darcostvi vajicek a nic neoplodnili se taky nam rikali ze ma partner hodne nizke spermiogram asi taky budem zadat o darcostvi spermiogramu taky byme zajimalo kdo ma skusenost

uzovka68
24. říj 2017

@katty77 ahojky tak co jak natom ses ja rano zitra budu testovat a uvydim a pak volat do centra

katty77
Autor odpověď smazal
hanickas1
24. říj 2017

Tak vcera jsem videla poprve miminko, hcg ukazkove..Zacinam 7 tt a dneska jsem zacala krvacet a nejak tp nevypada dle dr dobre ☹((((

katty77
Autor odpověď smazal
Strana