icon

Darovaná embrya. Máte zkušenosti?

andreanovosadova
22. únor 2011

Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.

Strana
z24
ivfm
27. únor 2026

Ahojky, vidím, ze tadyta diskuze neni aktuální, ale zkouším štěstí. Musíme podstoupit IVF s darovanym embryem, mohla bych se zeptat na zkušenosti? Jak jste prožívali těhotenství? A pokud se můžu zeptat jak je to nyní, kdyz jsou větší?

anonym_a265ed
25. bře 2026
@ivfm

Ahojky, vidím, ze tadyta diskuze neni aktuální, ale zkouším štěstí. Musíme podstoupit IVF s darovanym embryem, mohla bych se zeptat na zkušenosti? Jak jste prožívali těhotenství? A pokud se můžu zeptat jak je to nyní, kdyz jsou větší?

@ivfm
Ahoj, IVF s darovaným embryem jsem podstoupila 2x v loňském roce. Poprvé spontánní potrat živého plodu ve 12tt. (příčina neznámá) a podruhé zamlklé těhotenství v 6tt. (gestační váček bez embrya). Takže zkušeností, jaké to je, když je dítě větší, nedisponuji, nicméně když jsem v prvním těhotenství na ultrazvuku na začátku toho 12tt. viděla to dítě se vrtět, tak v tu chvíli bylo prostě moje a bylo úplně jedno z čí gamet vlastně původně bylo, ač jsem předtím měla otázky a pochybnosti, zda a jak to dítě přijmu. Bohužel nám nebylo dopřáno, aby se narodilo.

weixelbraunka
Autor odpověď smazal
Strana
z24