Diskusní fórum IVF podzim 2022: Sdílení zkušeností a podpora při PCOS
Ahoj holky, mám PCOS a už čtvrtým rokem bojuji s PCOS. Čeká nás pravděpodobně v září první IVF. Pokud jste na tom podobně, přidejte se, podpoříme se navzájem. Jsou samozřejmě vítáni i ty, co mohou přispět nějakou zkušeností s IVF. 🍀❤🤰
@apronka holka já bych zavolala na pojišťovnu. Mám takový pocit,že s žádostí dá nějak hýbat
@apronka tak toto jsem si vlasne vůbec neuvědomila. Dekuju 💋
@apronka tak jsme na to koukali a už jsme v tom rok
@marcela_machackova Jako co se týče celkového snažení?
Ahoj Holky,všechny vás tady zdravím 🤗 mám z ketu 2,5leteho chlapečka 🙏 Teď jsem se rozhodla s partnerem že zkusíme ještě štěstí a půjdeme do dalšího Ketu. Máme ještě čtyři 5denni embrya...
Beru 2x denně estrofem a 1x stacyl . Po celou dobu mam brát kyselinu listovou a vitamín D
.. Příští týden mám estrofem zvýšit na 3x1 tbl
19teho máme ultrazvuk a uvidí se kdy proběhne ket. Chci se zeptat je tady někdo na tom podobně?
Ahojky, tak kdopak taky čeká na ms, aby mohl začít se stimulací ? 🙂
Ahoj, mě se to bohužel posouvá až na listopad...snad teda 🙈🙏 jak zvládáš?
Ahojky ráda bych se k vám přidala mám již 3Ket za sebou a v roce 2019se mi z posledního Ket narodila dcera. Máme ještě 5 mrazacku. Čekám na ms abych mohla začít brát estrogen a pocitam ze ke konci měsíce říjen možná začátkem Listopadu bych mohla podstoupit KET.
Holky to je tak vždycky jak naschvál 😅
Hooolky, je to zde - i já jsem se dočkala… včera první injekce Gonal 175 jednotek 🎊
Holky držím palce ❤️ ja zacala s Gonalem 150 jednotek minuly tyden a ve čtvrtek jdu na druhou kontrolu. Začínám byt krapet nervozni se priznam 😀 ale u nas probehne ket a doktor to odhaduje az na leden...blby svatky 🤣
Ahoj já jsem v prvním IVF mám za sebou první zamlkle těhotenství, 2 ket mimoděložní přišla jsem o vejcovod, 3 ket negativní, 4 ket negativní, 5 ket dvě blastocisty najednou a od 7 dne špinění ,8 den zkouška Hcg negativní, je brzo ale myslím že by tam nějaké Hcg mělo být už 8 den po ket. Máme ještě poslední pokus take jsou zmrzlici po 2. Beru gynprodil 1-1-1 a kyselinu.
Ahoj holky, nezbyl Vám prosím některé Menopur?

@marcela_machackova To me mrzi 😔 ale s dalsim se ta sance zase zvysuje 🍀❤️