Doplňky stravy po KET: Pomohou k uchycení embrya?
Ahoj, jsem 8 den po KET. Zatím nemám žádné příznaky a když jsem si dělala test tak byl negativní. Beru Estrofem 1-1-1 a Infolic combi 1-0-1. Napadlo mě jestli je ještě nějak možné ,,pomoci" embryu aby se uchytlo?
@linducha90 No, všude čtu jak už mají třeba 8 den alespoň náznak, tak mě to trochu děsí a u mě pořád nic...
Tak 8.den je pozdě, to už by bylo na testu něco vidět. Zřejmě se bohužel nezadařilo. Pokud budeš Ket opakovat, budeme ti moc držet palce při příštím pokusu 😉 Navíc mě docela překvapuje, že nemáš k estrofemu nějaký progesteron? To je možná důvodem, proč se nechytlo, snad každá žena k tomu má do kombinace nějaký prg. Porad se o tom v Caru při tom příštím pokusu místo nějakého Inofolicu, ten je zbytečný.
@karoli3 já měla slabého ducha až 11 den po ket, 8 den je fakt brzo, prosto se i na krev posílá až 14 den... Od kliniky máš předepsané jaké léky? Jen ten estrofem?
@linducha90 Ještě beru Amelgen 1-0-1, Estofem 1-1-1 a Infolic 1-0-1. Byla jsem zvědavá jestli už tam něco bude 😉 Ale už dva dny mě pobolívají vaječníky a je mi špatně
@karoli3 s Infolic zkušenost nemám, já brala jen jako doplněk femibion, a pak kyselinu listovou. Zkus test ještě za dva dny, a pak kdyžtak na krev jako samoplátce, pokud nemáš žádanku na krev od kliniky.
@linducha90 Ješte test zkusím a uvidím co tam bude 😉. V tom Inofolicu by právě měla být taky kyselina listová. Na krev jdu v pondělí přímo na kliniku 😊. Jinak děkuji za povzbuzení 😀
@karoli3 tak to pak stačí brát jen tu kyselinu 😉 budu držet palečky ať se čárka ještě objeví, a kdyžtak napiš jak to dopadlo 😉 naděje umírá poslední, vím o čem mluvím 😃
@linducha90 Kdy myslíš brát tu kyselinu? Děkuji, zkusím to tak v pátek a třeba se tam něco objeví 😀👍
@karoli3 tak ono je dobrý brát jí celý těhotenství, ale jak v prvním tak teď ve druhým mi po ní bylo zle, takže já do 12 TT brala femibion kde je kyselka taky a pak jsem možná 5 týdnu brala jen kyselku, teď uz neberu nic a vše je ok...
@linducha90 Tak to gratuluji 💞😀. Doktorka mi právě doporučila ten Infolic že tam je toho víc...
@karoli3 Brát Infolic jenom kvůli kyselině listové je podle mě zbytečné, vyjde to draze. Inofolic je hlavně na podporu ovulace. Držím palce 🙂
@karoli3 před otěhotněním je asi lepší brát nějaký ty vitamíny na podporu těhotenství a tak, ale pokud otehotnis tak je fakt nejdůležitější ta kyselina listová...
@marketa1218 Děkuji 🙂. Infolic jsem dostala zdarma od doktorky na klinice a už ho beru od 17.1. dvakrát denně a ještě týden. Nebo je lepší ho vysadit a začít brát kyselinu listovou?
@linducha90 A jaké vitamíny předně myslíš?
Žádné příznaky jsem při KET neměla. Měla jsem 2 druhy testu a zkusila jsem to asi 12. den, už se to přesně nepamatuju. Jeden test slabý duch a druhý Mammatest pozitivní.
9. den by byl v mém případě byl Mammatest spíš duch a ten první negativní. Takže záleží i na barvivu daného testu.
Jinak na podporu zahnízdění už nic nepomůže. Brala jsem to, co doktorka předepsala a nic navíc.
@karoli3 hele já ty vitamíny nikdy moc neřešila 😂 jak jsem psala, teď jsem brala jen femibion, při prvním IVF jsem pila nějaký čaje a ještě jsem měla nějaký prášky, ale to už nevím jak se jmenovalo. Loni jsem před transferem ještě brala Verra komplex, ale ten byl u mě bez úspěchu, takže jsem se vrátila jen k femibionu. Ale já si myslím, že je to prostě hlavně o psychice a nastavení v hlavě a vitamíny jsou jen takovej doplněk pro lepší pocit. Protože paradoxně se nám vždycky zadařilo, když jsem brala jen léky od kliniky a fakt měla úplně vypnutou hlavu a neřešila to.
@hennrietta Tak já to zase zkusím tak ten 12 den a třeba se tam něco ukáže 🙂
@linducha90 Máš pravdu, že je to taky o psychice, jen mě to tak napadlo, jestli by tomu nešlo ještě nějak pomoct... Ale to už asi člověk neovlivní a co se má stát se stane 🙂
@karoli3 Pokud ho máš zdarma, tak ho normálně dober. Neublíží, ale jinak stačí obyčejná kyselina listová. Jinak psychika samozřejmě dělá hodně, ale taky to není všechno. Já byla v pohodě si myslím a dva transfery už neuspěšné. Nevím proč, chci to ještě zkusit, mrazáčky máme ještě 3. Teď cvičím Mojžíšovou, piju čaj od Mojžíšové a půjdu na mobilizaci kostrče. Pak se to třeba povede, kdo ví, je to taková trochu alchymie.
@marketa1218 Tak držím palce 🙂. Já jsem měla jedno neúspěšné IVF a teď po druhé jsem měla první transfer a jenom jednoho sněhuláčka. Na krev jdu 17.2. tak jsem zvědavá jak to bude... Kdyžtak potom napiš jak to dopadlo 🙂 No je to asi něco mezi nebem a zemí...
@karoli3 u mě je to třeba hodně na psychice. Jakmile jsem na to hodně myslela, hlídala se tak to byl konec...
@linducha90 No je těžké říct co přesně pomáhá, ale psychika a zdraví souvisí hodně
@karoli3 Jestli to vydržíš, tak počkej na ty 2 týdny,kdy je opravdu jasno. Na některých klinikách se pak chodí i na krev. Nestresuj se zbytečně. Nám se třeba chytilo jen jedno embryo a bylo to buď a nebo...
@hennrietta 17.2. jdu na kliniku na krev, tak ten test ještě možná předtím zkusím. Já mám právě taky jen jedno a druhý pokus na IVF...
@karoli3 tak jak to dopadlo, dělala sis ještě test?nebo čekáš na výsledky krve?
@linducha90 Bohužel se nezadařilo. Měla jsem hodnotu 0. Zatím jsem neměla odvahu na kliniku jít znovu. S přítelem jsme se rozešli a tak spíše uvažuji o zamražení vajíček. Moc děkuji, že jsi napsala ❤
@karoli3 to mě moc mrzí😔 všechno co se stalo. Dej tomu čas a pak uvidíš jak se rozhodneš. Děkuju že si napsala a přeju ať vše zlé je nakonec ke všemu dobré 🍀♥️držím palečky
@linducha90 Děkuji, to je od Tebe milé ❤. No bylo to pro mě všechno těžké... Ale už je to lepší 😉. Nechám tomu chvíli čas, ale pak to budu muset řešit. Je mi 38 a pokud bych využila IVF tak je to možné jenom do 40 let 🙈

@karoli3 tak osmý den po ket už je rozhodnuto, jestli se embryo uchytilo nebo ne, tady už žádné doplňky stravy nepomůžou, důležité je být v klidu, chodit na procházky, myslet pozitivně. 8 den je na test ještě brzy, zkus test 14 den po Ket a uvidíš 😉