icon

Důvod tří týdnů čekání na těhotenský test po transferu?

kristyn25
4. srp 2023

Proč se musí dělat těhotenský test až za 3 týdny po transferu ? Mám za sebou 9 dní a je to nekončí příběh.

Strana
z4
lencaa11
4. srp 2023

@kristyn25 myslím že to je dlouhá doba testovat by se mohlo cca po 14 dnech +

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 vedšinou se dela krevní test po 14 dnech to aby měly jistotu … já dělala pokaždé cca 6-7 dpt a když se povedlo byl tam už pěkný duch

kristyn25
autor
Autor odpověď smazal
kristyn25
autor
Autor odpověď smazal
kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira já si celou dobu myslela právě že to je tak ze mi to zavedli ve středu 26.7. Po 5 denním prodloužení embrya a vlastně 2.8. jsem to měla dostat jak to vždy přesně dostávám a pak jak to týden nedostanu tak test protože to dělá 14 dní a pak čtu že za 3 týdny test.

kristyn25
autor
Autor odpověď smazal
clairexr
4. srp 2023

3 tydny je moc, vzdycky se dela po 14 dnech. Jinak muzes test samozrejme delat klidne hned od zacatku, ale tam pak hrozi, ze se ti ukaze pozitivni od ovitrellu (pokud jsi ho mela) nebo se to embryo kratce uchyti a pak to vzda, a zbytecne by ses radovala.

lencaa11
4. srp 2023

@kristyn25 test bych udělala 14 dní a uvidíte

kristyn25
autor
4. srp 2023

@lencaa11
@clairexr Dobre 😊 děkuji vám a ještě jsem se chtěla co to znamená když máme embra obě dvě samé A ? Pan doktor rekl že to jsou nejlepší výsledky, tak nevím.

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 vedsinou jsou ty nejlepší embrya označovány BLa5 nebo Blaa někdy jsem u někoho viděla i BLaa6 zkusím najít tabulku

kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira To už jsem koukala a tam je že nejlepší je A

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 to je dobře takže jsi 9 dni od transferu ?? To už by na testu měla byt pěkná čárka

kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira Ano 9 dní s tím že jsem měla prodlouženou kultivaci.😊

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 tfuj tfuj přeji štěstí 🍀

kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira Děkuji jsem nervózní.😏

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 a jak se cítís ? Vydrzis teda testovat až 14dpt ?

kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira Furt unavená, bolí mě pořád hlava, prsa a mám furt pocit hladu a budí mě WC, občas chvílemi špatně a pak třeba zase úplně v pohodě .Ano asi ano.

wladimira
4. srp 2023

@kristyn25 mě vždycky priznaky začínaly tak cca od 4dpt někdy je celkem snadné si priznaky splést s účinky progesteronu

kristyn25
autor
4. srp 2023

@wladimira To je pravda.

pajusz
4. srp 2023

@kristyn25 14den se už běžné chodilo na krev. A test už hlásil dávno úspěch 🤷‍♀️ 9ty den už bych testovala jak šílená 😄😄

kristyn25
autor
4. srp 2023

@pajusz Fakt jo ? No já se stále držím chci mám nutkání, ale vzápětí strach že je to třeba brzy. Já i u předchozího syna měla slabé hcg a ukázalo se mi to až po 3 týdnech co jsem to nedostala. Teď už mu bylo 6 let.😊😍

pajusz
4. srp 2023

@kristyn25 jasný. Jestli si neměla víc krát ovitrelle (u nás při ketu pichas 3x celkem) tak už by test mohl jasně promluvit. My jsme měli 5ti denní balastu a je z ní kluk 3,5 let ❤️ držím palce ať to klapne🍀

pajusz
4. srp 2023

@kristyn25 tak snad se teď bobecek bude snažit a bude produkovat hcg lépe 🍀

kristyn25
autor
4. srp 2023

@pajusz Syn šel sám od sebe, tak to bylo jiné mez teď. My měli také prodlouženou kultivaci 5 dní. Ještě mudr říkal že máme nejlepší výsledky obou těch blastocystu, tak uvidíme snad to už dopadne dobře.

kristyn25
autor
4. srp 2023

@pajusz Snad ano a snad už konečně bídě vše tak jak má být a bude to zdravý, nebo budou zdraví, když se uchytí obě embrya 😊😊😊

pajusz
4. srp 2023

@kristyn25 máš vložený obě? Wau❤️ máme kluka 15 let a ten šel taky sám, pak 10let nic. Druhej se teda podařil na 2 pokus jupii a loni si z nás pánbůh vystřelil a letos se nám narodila Šarlotka 😄❤️

kristyn25
autor
4. srp 2023

@pajusz Ano dvě.😊 Je tak paráda já mám i dceru 2 roky. A jelikož zdravotní problémy a oba by jsme nemohli mít děti tak jsme šli do umělého.😊

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz dnes jsem si dělala test co mi dali jako dárek a negativní, tak jsem zvědavá. Dnes je to 10 den.

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 tak se podívej na jeho citlivost. Nám v caru dávali 25 tky a já raději testuju 10tkou. Držím palce 🍀🍀 třeba se test ještě vybarvi. Haz3j fotky. Já už nikdy testovat nebudu a tak mě to bavilo, 3 děti ale vážně stačí 😄

Strana
z4