icon

Důvod tří týdnů čekání na těhotenský test po transferu?

kristyn25
4. srp 2023

Proč se musí dělat těhotenský test až za 3 týdny po transferu ? Mám za sebou 9 dní a je to nekončí příběh.

Strana
z4
kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz No vidíte to jsem nestihla.😀 Nic si z toho nedělám😊 pokud nekrvacím, nešpiním apod, tak pohoda.😊😊 Známe se ukázalo až po 16 dnech transferu.😊
Za mě nejlepší je GSmamatest.😊

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 já nechci byt za negativistu ale mám už za sebou 5 transferu a stojím nohami na zemi 10dpt ještě dvou 5dennich embryek by na testu už měla byt dálnice 🫣 ale rada bych se pletla 🙏🏻

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Já negativní moc nejsem u syna se mi čárka ukázala skoro po měsíce. Známe se ukázala až 16 den po transferu, tak že jsem v klidu.😊 U dcery se mi test ukázal po domů co jsem to nedostala 2 týdny.😊

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 jak píší moooc rada byvh se pletla držím palce ať je krev pozitivní 🍀

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira A to mám na papíru napsáno že pokud nebudu krvácet apod tak test mám provádět za 3 týdny..😊

kristyn25
autor
5. srp 2023
pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 to mi přijde jako scifi ty 3 týdny, jakej car navštěvujete? .. 14ty den musí bejt prostě jasno, ptz 4 týdny od transferu už se dělá utz a běžne už je vidět srdečně akce. To souhlasím s Vladimírou kor pokud se jedná o vklad 2 embryjek, ale je v nejlepším pořádku že jsi v klidu a nenervujes se. Máte ještě nějaký embryjka zamrazeny?

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 slečna píše ze měla osmi buněčné embrya to je myslím 2-3den kultivace to chápu ze na testu nebylo 10dpt nic … já měla 10dpt jednoho 5denniho embrya hcg 110 na testu krásná čárka .. nechapej to zle píší jen moji zkušenost ..

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Všechny umřeli. Chodím do Pronatal Teplice.😊 10 dní je stále brzy.😊 Nevím ani co to byl za test příští týden po dovolený pokud nebudu krvácet apod, tak si ho zase udělám, ale jiný.

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 tuhle diskuzi jsem kdysi četla.. Ne přikládám ji žádnou váhu, je stara a dnes snad žádný čas ne vkládá embrya ve stádiu moruly
@wladimira máš recht. 8mi bunecna je snad morula a ne blasta po 5ti dění kultivaci.

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Je pravda že za 4 dny to můžu mít také jasný. Furt je to 10 den. 😊 beru to podle předchozích těhotenství dneska to bude 4 den co mám spozdeni to se mi ani u jednoho dítěte ještě taky neukazalo.😀😀😀😀

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 jinak obdivuji ten klid s testováním, to bych nevydržela ani nahodou😄. Jen ti řeknu že ti ms může brzdit progesteron, to jen abys věděla ale každopádně že nespinis nic je dobrá cesta🤷‍♀️

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Uvidíme co bude.😊😊 Nějak to dopadne.😊

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 určitě jo. 🍀

kristyn25
autor
Autor odpověď smazal
kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Progesteron ani neberu.
Já beru Amelgen 400 mg vaginální kuličky.

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 amalgen je progesteron vedšinou až kdyz ho vysadit ms přijde cca do 2-3 dnů málo kdy přišla ms i přes nej

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz
@wladimira tak uvidíme, ale fakt mám na papíře napsáno že test provádět po 3 týdnech. Pokud bude špinění ci slabe 2 denni krvaceni udělat si test dříve pokud vyjde negativní vysadit léky. Pokud žádné krvácení nepřijde tak test dělat za 3 týdny.

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 to je všechno progesteron. Jedno jestli je to amelgen, utrogestan, gynprodyl... Všechno je progesteron.

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz už jsem koukala a četla 😀 tak uvidíme.

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 měla jsem dávkování po ketu 2-2-2 kolik ty zavádís? Jo v poho, já jen reagovala na to že neberes progesteron, ptz bereš 😄

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 ještě poslední věc dodám a pak ti dám už pokoj.. . Ty můžeš klidně zakrvacet a bejt v tom.. To v případě že to jedno embryo vzdá.. To ti taky měli v caru rict, možná tě celkové lépe o všem informovat 🤗 tak hodně štěstí a ať se chytí obě dvě ❤️

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz 1 ráno a 1 večer.😊 Jj to řekli, ale zatím nekrvacím ani nešpiním to mě dělá furt klidnou.😊

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Nějak to dopadne buď a nebo.😊

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 přesně souhlasím se vším
@pajusz mě taky zaváděly dvě jedno to vzalo ale bez krvácení či spineni a 18dpt to vzdalo i to druhé tohle je tako jak píšeš buď a nebo a člověk by mel byt na to připraveny

@kristyn25 Zkus koupit lepší test třeba clear blue digitální je velmi spolehlivý ukázal mi 1-2 už 7dpt

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Juju koupím už mě napadlo.😊 A kdy jsi začala krvácet ?

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 když se jednalo o těhotenství (potrat) tak cca 17-18dpt jednou se mi stalo ze i přes amalgen ale to přišla ms dřív po ET a jinak když se nepodařilo tak ms přišla až po vysazeni amalgenu

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Takovou dobu ještě čekat. Mě jebne 😀😀😀

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 zítra 11dpt by už mel digi ukázat 2-3 🙏🏻 nee li víc když tam mas dvě embryjka 🍀🩷🙏🏻

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Zítra jedeme na chatu budeme tam do neděle tak to nechám v klidu. Počkám si pokud nebudu furt krvácet, nebo tak tak si ho udělám.😊

Strana
z4