icon

Důvod tří týdnů čekání na těhotenský test po transferu?

kristyn25
4. srp 2023

Proč se musí dělat těhotenský test až za 3 týdny po transferu ? Mám za sebou 9 dní a je to nekončí příběh.

Strana
z4
wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 držím palce 🍀

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Děkuji snad to dobře dopadne 😊

kkacca
5. srp 2023

10. Den po ET dvou blastocyst, by byl test pozitivni, minimalne viditelná druhá carka, to bohužel…

kristyn25
autor
5. srp 2023

@kkacca Moc jste mě nepotěšila. Tak vám pak dám vědět jak to dopadlo vše.

kkacca
5. srp 2023

@kristyn25 drzim vám palce 🙂

kristyn25
autor
5. srp 2023

@kkacca Děkuji hlavně zkusím jiný test pak jeste..😊😊

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 tak víš jak já nerada mazu med kolem pusy radši napisu na rovinu jak to je IVF je takové buď a nebo někomu se povede na první pokus někomu až na 10tý

kkacca
5. srp 2023

@kristyn25 s prvním jsem byla také na ivf v pronatalu Praha, 5ti denní blastocysta a na testu duch od 6. Dne

pajusz
5. srp 2023

@wladimira kolegynka ta krvacela když to jedno zabalili. Ale tak každý tělo si to přebere po svým vid. Mě třeba když se nechytlo tak jsem prostě ms dostala i prez léky a většině holek to naopak ms drželo. Takže ono těžko říct. Ale pokud by mě car neozval na krev po 14ti dnech šla bych na krev jako samoplatce, já ale byla dost urputna, strašně mi na tom záleželo, přece jen 10 let jsme čekali.

pajusz
5. srp 2023

@kkacca taky si to myslím, ale naděje jeste pořád je. Ono ani Ackova kvalita úspěch nezaručí. Kámoška měla jedno embryo a ještě bídné kvality, pomaly vývoj, no nakonec ho přesto vložili a je z něj Anička 😄 takže flintu bych neházela, ale ani bych nebyla úplně nad veci 😄 ale tady paní preju ať to vyjde a omlouvám se za tu debatu co jsem tu trošku rozvirila. Nechtěla jsem vnést nějaké pochyby❤️

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Mam za sebou 3 potraty 1 mi chyběl týden a už jsem mohla být 3 měsíce a u dalších dvou hned co jsem měla dostat tak jsem krvacela tak že jsem nemohla ani chodit a byl to prý samovolny potrat a dost už mě to trápí protože s tímhle partnerem bych ty miminka chtěla. Ty 2 jsou z predchoziho vztahu a teď se dost trápím a bojím se.😭 Dneska jsem přítel oslavit svému kolegovi syna že se narodil. No uvidíme.

pajusz
5. srp 2023

@kristyn25 ty jo a dělali vám tedy nějaké spešl vyšetření krz ty potraty, víš jestli zjišťovali příčinu proč se to děje? No to je na psychiku až až. Vážně Vám moc přeji aby to vyšlo ❤️

kristyn25
autor
5. srp 2023

@pajusz Vše v pořádku jen málo vajíček mám jinak vše je prý jak má být jen přítel když šel na spermiogram, tak poprvé jsme porušili dannou lhůtu spali jsme spolu den před spermiografem a výsledky v pořádku a teď jak mi odebirali vajíčka tak prý je mám v pořádku za ti přítel špatný spermiogram. Udělali nám to tak že jeho spermie zapichli do vajíčka a oplodilo z 9 zbylí jen dvě AA obě a ty vydrželi celých 5 dní nejlepší kvalita, tak že nám už nezbyli žádný.😔 Je to dost na psychiku kord když se kolem nás rodí samé děti. Já poprvé otěhotněla a najednou po mě skoro všichni okolo a jen nám se nikdy nezadarilo a upřímně teď mi to sebralo veškerou pozitivní psychiku a bojím se.😪 Že to přijde zase znovu. Už jsem trošku naději měla a teď najednou žádnou. Dělali nám i rozbor zda se schodujeme a ano schodujeme se...

wladimira
5. srp 2023

@kristyn25 a imunologii vám dělaly ? Co stitna žláza ? Vše v pořádku ?? Nejspíš mate nízké AMH proto tak málo vajíček i když 9 je pěkně číslo.. mam známého embryologa a z praxe po 3dnu kultivace nastupují spermie a zda je špatný spermiogram tak za úmrtí embryí muže spermie .. to bylo vaše 1 IVF ??

kristyn25
autor
5. srp 2023

@wladimira Ano 1 jinak veškerý vyšetření v pořádku mám. I vajíčka prý jich mám málo, ale kvalitní že u ne problém není jen že jich mám málo.

wladimira
7. srp 2023

@kristyn25 dobrý den tak co jak to dopadlo ? Zkoušela jste test ??

pajusz
7. srp 2023

@wladimira taky čekám jak se to vyviji🍀

kristyn25
autor
7. srp 2023

@wladimira Tak jsem volala do pronatalu skrze čípky a ptala jsem se proč tak dlouhá 3 týdení lhůta a prý to pro to že někdo má málo hormonů a čárka by se mohla ukázat pozdě a že je to pak více na 100% pravda a že nechtějí nic zanedbat. A mám léky brát nadále do těch 3 týdnu pokud nebudu ovšem krvácet a tak. Nedělala a počkám.

wladimira
7. srp 2023

@kristyn25 no s tím zanedbáním bych nesouhlasila přijde mi zvláštní nepotvrdit vysledek odběrem z krve na hcg … obdivuji netestovat 🫣 já byvh to nevydržela 😅

kristyn25
autor
7. srp 2023

@wladimira Nic neztratím a tady na to na chatě člověk ani nemyslí.😊 Nějak to dopadne. A přítel ani nechce prý to mám prostě nechat být a plavat to a prostě to udělat, tak jak to mám napsaný a že se tím nemám trápitl.

pajusz
7. srp 2023

@wladimira mě taky, nechápu, běžný standard brát krev..

kristyn25
autor
7. srp 2023

@pajusz Nevím a nějak se s tím zaobírat nechci.😊 Nějak to dopadne.

pajusz
7. srp 2023

@kristyn25 jo vždyť jo. 12ty den je více méně už jasno pokud se embryo vyvíjí jak má 🍀 good luck a ahoj.

kristyn25
autor
10. srp 2023

@pajusz Holky tak od včera veliké bolesti pod bříšku, blbě, motani hlavy, jdu na WC s tím že jako by mi něco chtělo vytlačit ven a už nastalo neutrální krvácení. Tak že bohužel. 😪😪😪😪 Dneska jdu na gynekologii prý mi I tak odebere krev, kdyby náhodou kvůli tomu 1 embrya a na vyšetření a dost se u nás vše pochybilo scar se na mě vykašlal nechal nechali mě v bolestech a nic, hlava mě bolí, chodit mi nejde dnes je to lepší, ale strašně unavená, každopádně všichni víme že to blbě dopadne, tak až se dám do kupy, tak určitě jdu do jiné kliniky než do pronatalu. 😭 Z gennetu i moje gynekolozka říkala a obvodní měla pravdu že mi neměli zavádět embrya celkové tohle podstupovat když mám těžký zánět mocaku s vysokými bakteriemi. A z gennetu když viděli papíry, tak nás úplně odflakli prý všechno špatně. O to hůř mi teď je.😭😭😭😭 Ale jak to že mám až takove bolesti , když jdu na malou bolí mi delozni čípek, podbrisek, chvílemi zimníce, špatně a motani hlavy.

wladimira
10. srp 2023

@kristyn25 já ti nevím po každém ET mám ms šílenou a prý za to muže ta hormonální stimulace opu a pak kransfer pro tělo to je zahul … už víš výsledky krve nebo sis aspoň udělala test ?? Souhlasím s tím ze klinika byla taková nic-neřešicí … kazdopadne gennet je dobra klinika v ohledu vyšetření 👌🏼👌🏼👌🏼

kristyn25
autor
10. srp 2023

@wladimira jsem na gynekologii teď budou mi dělat krev a vyšetření. No dost podcenili. Prodle gennetu, gynekologii a obvodní. Hlavně se divím že mi nedali něco na ředění když trpím srazeninami apod. Všechno špatně prej.

kristyn25
autor
10. srp 2023

@wladimira Hlavně podle gennetu prý na tu krev musím že prý kord když jsem tam měla 2 embrya klidně prý mohlo odejít jedno a vyšetřit se vše musí při těch bolestech i apod.

pajusz
10. srp 2023

@kristyn25 a tys přesto ani ty testy neudělala takže jako nevíš vůbec jo? Držím palce ať je krev pozitivní.. Zajímavý přístup caru, prvně krev neřeší vůbec a teď.. No mám dost.. Tam bych už nevlezla.

wladimira
10. srp 2023

@pajusz než jsem to rozluštila tak
@kristyn25 komunikuje i s jiným carem … prontal nic neřešil a teď nové car gennet

pajusz
10. srp 2023

@wladimira aha. Na to mám reakci v podobě sprostých slov 🤬🤬🤬 car na hovno

Strana
z4