icon

Je pět dní po transferu přesto test spolehlivý?

avokado20
30. čer 2026

Ahojte chtěla jsem se zeptat jestli je na tomto testu duch? Jsem 5 dni po transferu embrya 3 denního a udelala sem si ze srandy test a uviděla tohle tak se je ptám vim ze je jeste brzo

Je pět dní po transferu přesto test spolehlivý?
kakba
•
30. čer 2026

Vidim, dokonce bez brejli

clairexr
•
1. črc 2026

Vidim uplne jenom malinkej naznak, ale u 3denniho je to jeste strasne brzoooo.

avokado20
autor
•
1. črc 2026
@clairexr

Vidim uplne jenom malinkej naznak, ale u 3denniho je to jeste strasne brzoooo.

@clairexr no Dnesma sem testovala a čárka ne silnější tak uvidíme

gabina80
•
1. črc 2026

Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊

avokado20
autor
•
2. črc 2026
@gabina80

Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊

@gabina80 ahojky no já si delala dneska test z ranní moči a měla sem tam tohle tu 5 minutu postupne nebylo to tam hned tak nevim jestli může jít i o biochemické a hlavně je to viditelné pomalu velmi

evik19
•
2. črc 2026

Ducha vidím a držím pěsti 🤞

avokado20
autor
•
5. črc 2026

Ahojte holky, tak Dneska jsem 10. Den od transferu 3 denního embrya a včera test negativní a dneska rano dva mama testy jeden do proudu moci negativní a druhý o hodinu později na papírku duch posílám foto ale nevim jwstli uz by to nemělo jit videt vice proste

prosincovemimi
•
5. črc 2026
@avokado20

Ahojte holky, tak Dneska jsem 10. Den od transferu 3 denního embrya a včera test negativní a dneska rano dva mama testy jeden do proudu moci negativní a druhý o hodinu později na papírku duch posílám foto ale nevim jwstli uz by to nemělo jit videt vice proste

@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️

avokado20
autor
•
6. črc 2026
@prosincovemimi

@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️

@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch

prosincovemimi
•
6. črc 2026
@avokado20

@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch

@avokado20 doušek vypadá pěkně,ale obávám se,že přesto ne silně 😥 Měla jsi Ovitrelle?