Dva ceníky v Reprofitu - v korunách a eurech

luciebx
16. zář 2016

Ahoj snazilky, resim delsi dobu uz dilemma ohledne ceniku v Reprofitu v Brne. Maji cenik v cestine za ceske penize kde ivf je 26 tisic ale neobsahuje asistovany hatching, prodlouzenou kultivaci a ICSI. Me tim ze ziji mimo CR hned nabizi cenik pro cizince v Eurech kde je to ivf za 1950 euro coz je asi 52 tisic ale zato obsahuje prodlouzenou kultivaci I asistovany hatching i ICSI. Nekde sem cetla ze kolikrat ten asistovany hatching neni potreba ani prodlouzena kultivace tak nevim zda si nemam vydupat pouze v ceskych a pripadne si zbytek priplatim az podle toho co bude.
Prosim zkusene nebo ty co si timto uz prosli. Poradte. Ja sem z toho jelen jak blazen, Za 3 tydny mam letet z UK do CR a vubec netusim co mam delat. Moje dr Kneslova mi dava automaticky ceny v Eurech se vsim vsudy ( vymlouva se ze na cesky cenik nemam narok pac nemam ceske pojisteni) a moje koordinatorka Holcakova mi dava ceny v ceskych tim padem 26 tisic.
Tento vikend bych si chtela udelat jasno posbirat co nejvic informaci a napsat jim ze co a jak. Nejradeji bych napsala Dr Otevrelovi aby si na klinice udelali poradek ze mi kazda pise neco jinyho a vzdy jsou jine vymluvy proc musim mit platbu tak anebo tak.
Prosim poradte co byste udelali vy.

dekuji

luciebx
autor
16. zář 2016

nikdo?

dzimi
18. zář 2016

Ahoj, ja bych si stala za ceskym cenikem..tj samostatne IVF a pak priplacet za jednotlive ukony...jen k tomu zakladu, pokud budes stimulovat, pocitej s dalsi polozkou za leky.
Nechapu pristup, ze music za 52, ze nemas ceske pojisteni, kdyz si to stejne hradis sama? Nebo jestli nejde o to, ze u ceskeho zdrav. pojisteni mas hrazene ty ruzne ukony mimo...jako konzultace, vysetreni, hormonalni testy a spermiogram apod? Za ty jsem totiz neplatila. Zkus se na to zeptat. Ale je divne, ze jedna rika tak a druha jinak

luciebx
autor
18. zář 2016

@dzimi spermiogram testy atd sme platili hotove uz sem psala Otevrelovi je to vedouci lekar kliniky aby se mi k tomu vyjadril.

dzimi
18. zář 2016

@luciebx - tak dej vedet, co ti k tomu rekne. Samotnou me to zajima, proc jsou dva ceniky :(

delfi75
18. zář 2016

@luciebx doporučuji napsat dr. Otevřelovi a prokonzultovat to s ním...