Dvoudenní embryo. Vyšlo vám to s věkem 40+? Co na bolest hlavy?
Ahoj děvčata,jsem druhý den po ET s dvoudenním embryem...měla jste to některá takto s věkem 40+ a vyšlo to?
Bolí mě hlava jak střep už druhý den...co na to?doporučen je jen Paralen nebo nemáte vyzkoušeno něco přírodního?Díky za rady ❤️
@kelerub ,je mi 42 a v jiném Car dvakrát neúspěch s dlouhým protokolem...když to porovnám tak jsem blbá,že jsem neutekla hned🙄teď jsem v Unice Praha.
Krátký protokol...minimum hormonů,tři vajíčka,dvě zralá...(předtím i sedm k mému věku úspěch...ale všechny zřejmě špatná...takže vždy oplodnili dvě a v prvním pokusu nepřežilo ani jedno,v druhém mě dávali opožděnou pětidenní morulku...no chtěli aspoň za ty peníze udělat nějaký úkon...
Takže rozhodnutí teď bylo jasné,zavést hned dvoudenní a zkusit jestli se zavrtá,protože vajíčka byla zralá a dobře se dělila...takže tak✌️
40, 2xIVF
5 vajíček, Zavedeny 2 třídenní embra, nechytly se,
7 vajíček, Zavedeno jedno 5 denní embryo a taky nic
Dál nezkousim.
Pokud nemáš děti, je lepší darované...
@roxulka Jsem na emiminu ve skupince holek, co chtějí mimčo po čtyřicítce. Bohužel už to skoro nejde. Když se zadaří otěhotnět, dost často to končí samo v prvním trimestru, ta vajíčka už máme prostě špatná 😔. Já jsem přirozeně otěhotněla 4x, pokaždé skoro hned, 2x ZT, jednou v 23 a podruhé v 39. A pak už jsem neotehotněla.
Člověk si pořád říká, že on bude ta výjimka, ale bohužel.
Přeju ti, aby ti to vyšlo, nicméně být tebou, už moc nečekám a jdu do darovanych...
@hejluc ,ahojky...no bohužel u mě se změnili věci...včera jsem si teda pobrecela a smířila se s koncem...v pátek mě v CAR řekli že mám dvě oplodněná,že jedno dáme v sobotu...druhé☃️
Tak jsem s tím tedy počítala...no jenže v pondělí mě to začalo vrtat hlavou tak píšu koordinátorce jestli teda to dvoudenní mám v mrazáku...ona že ne že mě (prý)pan doktor v sobotu u transferu měl říct že už není...přestalo se vyvíjet...no takže první co,vím že to co mám u sebe už taky není...máme dlouhodobý problém právě v tom vývoji...buď se zpomalilo nebo zastavilo úplně...takže já jsem teď akorát na prášek a říkám si,že v břiše už je stejně chudák po smrti protože dvoudenní se mě určitě nechytlo..
Omlouvám se za román,ale jsem nasraná a zároveň smutná...
@roxulka to mě moc mrzí. Nezoufej, ještě je šance. Já si toho taky hromadu zažila (v případě zájmu článek na mé zdi) a dočkala se konečně až díky darovanému vajíčku. V tomto věku už jsou ty naše vajíčka takřka nepoužitelné. Naše dárkyně měla 7 folikulů. V nich 7 vajíček. Všech 7 se podařilo oplodnit a krásně vydržely až do pětidenní blastocysty. Jedno mi zavedli. Z toho máme náš Zázrak a dalších 6 výstavních sourozenců máme v mrazáku. Biju se do hlavy, že jsem do darovaných nešla dříve. Těch peněz a hlavně nervů ušetřených... I když to je to nejmenší. Ale mohla jsem těch dětí stihnout více. Zvaž to. Až tak moc dražší to není a šance na úspěch je obrovská.
@kelerub ,děkuji za podporu...už jsem byla také rozhodnutá,že teď půjdu s DV,ale doktor mě prostě zlomil,že to zkusíme ještě v Nativu...tak jo..
Stálo to 40 tis....v centru v kterém jsem je s DV 110 tis...
V 36 když jsem přišla,že chci dítě,tak partner nechtěl...on už dvě děti má...dospělé...takže se zlomil rok a povolil😀...teď to zní blbě,ale asi potřeboval čas na to aby si to srovnal...no takže pak začal kolotoč...přišla jsem nakonec o vejcovod...když už jsme se do toho dali tak normálně nic...takže bylo jasný,že je problém...
Kolik jste prosím platili vy?
To ještě jednoho sourozence určitě dejte🙏❤️už jen ta představa,že jsou sourozenci v mrazáku by mě strašně držela nad vodou...
A prosím co na to tvůj muž když přišla na řadu řeč že budete potřebovat DV.
@roxulka trvalo to než se rozhoupal... Ale tak důležité je, že jste se dohodli. Akorát bohužel tolik let bez úspěchu. Nás ten poslední pokus s darovanými vyšel na 90 tisíc. Dokupy nás to naše snažení vyšlo bez pár tisícovek na půl milionu 😱 A manžel možnost darovaných uvítal a byl z té možnosti snad více nadšený než já 😄 Ale taky proto, že jsme na založení rodiny pracovali dlouhých 19 let. No ale dívej. S darovaným a povedlo se na první dobrou 👍
@kelerub ,tý jo tak to je hustý no...i když já to spočítám tak už jsem taky tak na 300 tis určitě🙄
No teď musím vydržet,ale cejtim že přijde MS...samodřejmě v koutku duše doufám,ale z 80%tomu nevěřím...no hned se pak domluvím na DV,říkali že dárkyň mají dost,takže bych nemusela tak dlouho čekat...v tom prvním mě řekli že i déle jak tři měsíce...
@roxulka u nás to samé. Nebyli jsme nijak vybíraví. Netrvala jsem na stejné barvě vlasů, očí, atd. ( je fakt, že my oba modroocí a holka má hnědé oči, ale to okecáme 😄) 9.1. jsme byli na klinice na pohovoru a manžel odevzdal vzorek. 19.1. už volali výsledek. 7 odebráno, 7 oplozeno a zamrazeno a až budu připravená mám dát vědět. Pár dní na to přišla ms, šla jsem si pro léky na růst sliznice a už 14.2. jsem šla na transfer. Takže to komplet trvalo měsíc.
Budu ti držet pěsti, třeba se vážně stane zázrak 🍀
my 39 a manžel 41 let ...zadařilo se po IUI, ovšem v mých 42letech už jen darované vajíčko. Zkoušeli jsme různé varianty IVF a nakonec aspoň takto. Ty má vajíčka už jsou odepsaná. Ale s darovanými hned napoprvé. Držím palce. Jiank pokud by někdo potřeboval Decapeptyl, Utrogestan, Agolutin.... Clostil....zbylo mi, ráda daruji.
@katushenka ,ahojky,super zprávy,že s DV je pro nás"starší matky"😀✌️ještě šance...moje🥚už jsou taky špatná,takže se připravují na druhou variantu...kde jste prosím byli?
@roxulka Plzeň
IVF Zentren Prof. Zechhttps://www.ivf-institut.cz a velká spokojenost. U prvního to bylo hned druhé IUI a v těch 42letech už se opravdu velmi snažili ale zkrátka než volit riziko velmi nemocného, postiženého prcka (v mých letech už by ta pravděpodobnost byla moc velká) volba dárkyně vajíček padla asi po osmi měsících a hned pak se zadařilo. Jinak nikdy žádné bolesti, vyšetření, transfery, odběry....úplně na pohodu. Jen tu kasičku to bolelo víc 🙈