Embryo transfer 5.9. 2022. Máte podobné datum?
Ahojky,já byla na ET 3.9. 🙂 cítím se úplně normálně,celou dobu jsem byla ok,ale teď mi to nějak leze na nervy ...to čekání 🙈
@tikanti To čekání je děsný . Mám nějak vnitřně pocit že to vyšlo ale co si dokáže tělo vsugeroval je taky mazec 🙂 poboliva mě pravý podbřišek asi 2 dny . Beru gynprodyl 1-1-1.co ty už jsi zkoušela testovat?
Byla jsem na ET 3.9. 🙂
@janey93 A jak jsi na tom ? Pocity popř už jsou //.....?🙂
Holky, u mě to vypadá nadějně. To čekání je šílený,původně jsem chtěla prvně testovat až dneska,ale nevydržela jsem to.Ve čtvrtek jdu na krev,tak snad se to potvrdí 🙂 prvně jsem testovala 5 dní po transferu 5 denní blastocysty a malinkej duch už byl vidět 🤩 a druhá čárka sílí den ode dne. Držím nám všem palečky! Jak jste na tom vy?
@janey93 no můj muž se o mě taky stará a je s
radovanim trochu opatrnej,čímž mi pěkně vytáčí 😂já se už raduju a on že se ještě nebude radovat,že až se to potvrdí na krvi. Že pak nechce být zklamanej🙈🙈 ale on takhle přemýšlí vždycky a vždycky mi to je jedno a raduju se bez něj,ale teď mi to prostě vytáčí 😂 tak musím vydržet do čtvrtka
Gratuluji k // já bohužel nic. Moje první ivf. Obrecela jsem to. Tak přijdou na řadu mrazáčci.
@dominikab87 Moje první IVF taky nevyšlo, teď je to moje 2. Předtím jsem neměla ani mrazáčky. Na podruhé už to vyjde💋
@dominikab87 to je mi líto,mrazacek určitě už vyjde ❤️budu držet palce! nám už žádnej mrazacek nezbyl,takže příště zase od začátku...
Tak dneska na krvi potvrzeno,HCG více než 400(12.den) což je super,za 14 dni na ultrazvuk
@dominikab87 9.9 transfer 🤗🥰
Tak jsem byla na krvi, 14 den po ket 1412 HCG, 30.9. jdu na UZ😁

Ahoj holky . Je tu někdo s podobným datem ? Jak se cítíte ?🙂