icon

IVF transfer 3 embryí

leny18
10. pro 2017

Dobry den chtela bych se zeptat zda si nekdo nechal zavést 3 embrya?máme za sebou 3ivf a 3kety většinou po 2 embryích a tohle bude naše 4 ivf..Takze poslední.proto bych chtěla nechat zavést 3.teda pokud bude co zavadet.zajima mě kolik z nich se jich chytlo.a jak to vidí doktoři?jsou pro či Ne?

zdenkaell
•
11. pro 2017

No pokud ja vim, tak se smi zavadet max 2. Jaka je realita teda netusim.

jezz1e
•
11. pro 2017

Jak to vidí doktoři nevím, ale řešila jsem nedávno, jestli zavádět jedno nebo dvě a podle nějaké studie ze zahraničí je kumulativní úspěšnost 1 ET+1KET lehce vyšší než úspěšnost 2xET. Takže bych je asi raději rozdělila, pokud budou dobré kvality,

linee
•
11. pro 2017

@leny18 take vim o tom, ze se zavidi jedno nebo max. dve. A pokud nevyjde ivf, tak ket. Presne, jak pise @jezz1e. Pri rozdeleni je urcite vyssi sance. Co ti rikal tvuj dr.?

avalon07
•
11. pro 2017

Nechala jsem si zavést jen 1 a vyšlo to hned z prvního IVF.

8slunicko6
•
11. pro 2017

Do třech bych teda nešla-měla jsem 2x IVF a 2x KET (jednou i s dvěma embryi) a nakonec stejně vyšel transfer s jedním ebryjkem... Moje kolegyně z práce si nechala zavést embryjka 2-protože také měla poslední pokus , kultivaci přežila 2 embryjka a nechtěla zbytečně platit za mražení jednoho kusu... A nakonec to dopadlo tak, že se obě chytly a jedno se ještě rozdělilo, takže rodila v 30tt.trojčata a měla a má toho dost... Děti jsou teda naštěstí zdravé i když s nima byla dlouho v nemocnici ale ten stres si nedovedu představit... Já jsem ráda že mám jedno, už takhle je to někdy náročné a říkám si jak to asi zvládají ti co mají dvojčata natož trojčata...

bubinko1506
•
11. pro 2017

Ahoj, mam za sebou 2xET a 1xKET. Pri 1ET sme dali zaviest dve embrya - chytili sa obidve, ale o dvojicky sme zial prisli. Pru 2ET sme dali len jedno - nechytilo sa a pri KET sme dali opat dve - chytili sa obe a mali uz maju 14 mesiacov. Do transferu troch by som nesla, ale ak by ti neprekazali dvojicky, tak kludno skus vlozit dve. Drzim palce