Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
od pondělí budu mít prázdniny, také se chystám ke kadeřnici. V pondělí nám přijedou montovat nové vestavné skříně na chodbu, zrcadlovou stěnu do koupelny a televizní stolek do ložnice. Naštěstí firma po sobě i uklidí
@go učitelství pro MŠ...jsem ve druháku, ale teď jsme měli zkouškové, tak mě zkoušky utekly....nešprtám, chtěla jsem být v klidu, bylo mi to i doporučeno, zkoušky jsou nervy....tak teď to budu honit zpětně...snad to zvládnu, přinejhoším, přeruším a budu pokračovat příští rok... 😉
tak já už školu mám, takže teď to mimi 🙂
@go děkuji, ale píší mi tady holky, že to vypadá na jedno.... 😖
NÉÉÉÉÉÉ......musim jim dokázat že tam mám DVĚĚĚÉÉÉÉ 😀 😀
no každá by tady byla ráda aby její IVF bylo úspěšný a sotva najdu čárky tak už si vymejšlim co, hned chci dvě... 😀 😀
A vůbec když nebudou letos, budou příští rok.... 😀 😀 až si pojedu pro další mimča...🙂
lokina tady na nás prdí našla //, tak už to neřeší a je fuč 😀 😀
já jsem s bývalým přítelem byla 10 let., začala jsem studovat vysokou, tak jsem děti neřešila. Když jsem měla těsně před státnicemi, tak jsem začala mluvit o miminku a najednou mi došlo, že on děti vlastně ani nechce. Povýšili ho v práci a začal si užívat tenis, golf...tak jsme se rozešli. Našla jsem si nového přítele, koupili jsme v Praze byt a začali toužit po mimču. Jenže má špatný spermiogram, tak jiná možnost než IVF prostě nezbývá...

@go
do adopce bych nešla v žádném případě, u pěstounské péče by mi vadilo, že bych dítě musela třeba po nějakém čase vrátit