Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
Ahoj holky 🙂 .
Koukám, jak se dnes máte, já chytila od prcka rýmu a bolí mě v krku 😠 . A taky mi je pořád zima. Ale jinak OK, akorát včera jsem měla nafouknuté břicho (to trochu přetrvává, prý je to těmi hormony).
@go Nevadí, že v Pronatalu neberou krev, podle mě se potom stejně nervuješ - ta krev také není úplně průkazná. Lepší je počkat a testovat tak, jak řeknou (anebo o trochu dřív 😉 ), a potom jít eventuelně na krev.
Jinak s tím, že chodí @lokiska do práce, já souhlasím. Ale samozřejmě záleží na práci a na povaze. Někdo třeba chce mít klid a být doma, proč ne, nebo má náročnou práci. Je to individuální. Já taky chodila do práce - byla to spíš obrana přede mnou samou, abych se moc nepozorovala a nenervovala.
holky , tak jsem nakonec volala do CAR, bylo me opet silene zle. Pry at hned prijedu. Uz jsem zpet. Vse v poradku, tedy co se tyce me. O mimiskach nic, je brzo. Pry jsou to vajecniky a boli to, protoze jsem pry hubenoucka. Haha, 4 kina nahore, citim se jak slon 🙂
Holky tak ja mam zitra testovat a uplne se mi prestava chtit.. Nechci zas videt tu snehobilou..
Holky tak užžžžž vím. Setřička povídá: máte to pozitivní, hcg je 1880 a odpovídá 5.týdnu, jestli tam jsou dvě, to nikdo v tuto chvíli nemůže říct. Jsem nějšťastnější 😀 Twini ty tam máš určitě dvě!!!! go už je ti dobře?

@go u nás v práci je taková jedna už je v 6tým, normálně chodí jako když se nechumelí a hulí.... 😠 a zrovna bude mít vše vpořádku...no to je klasika... 😠