Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
@jahodnice jo logika je divná, přiznávám, že jsem to četla u kamaráda co dělá obor pedagogika volného času...V prváku jsme měli třeba filosofiii, sociologii atd. letos máme Interkulturní výchova a sebevýchova a výchoav k demokratickému občanství, takže takový blbinky...jinak to jakžtakž jde...ale je toho hrozně moc....letos jsem zameškala 3 zkoušky, který budu honit v letním semestru...
A pak ještě začít honit bakalářku... ☹
jdeme oznámit rodičům tu novinu, nic netuší, snad to není brzy, jsem zvědavá na reakci, mamy budou brečet a fotříci nebudou věřit, už ani nedoufali myslím 😀
teď na nějaké stránce už jsem pryč odtamtud
@jahodnice No asi takhle....nebudu raději vysocenároková..za 1. musim získat všechny zápočty za zim. semestr do 4.5. 2012 a všechny zkoušky do 31.8.2012 za 2. dodělat ještě 3.ročník a za 3. udělat SZZ ... 🙂 pak se uvidí jestli půjdu dál...když budu chtít navázat...tzn. dát si přihlášku do března 2013 na pokračující...ale je toho toluk že nevimm 😠
@twininky mrkni na www.tehotenstviaz.cz, tam to je

@darazv avokádo je na výšku sliznice a pro správnou hladinu hormonů, důležitých pro těhu. Než se stane z květu plod, tak uplyne přesně 9měsíců, tak něco na tom bude.