Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
Holky, buďte šťastné i za jedno mimi, co já bych za to dala...
@jahodnice hmm to asi neee. Když nám tenkrát poprvé řekli jak máme krásná kvalitní embryjka, tak z té radosti jsem prostě chtěla tři, říkali, že zas hooodně radosti je také na škodu, ale já jsem si nedala říct. ale když tam budou tak budou no, v žádném případku bych ale nedala žádné pryč bobky maly 🙂
Holky, já jsem dnes 10 den a sem tam me pobolivá břicho jak před menstruací, připadá mi že mám citlivější bradavky a chodím častěji na malou, ale nevím jestli to není z těch hormonů, protože se mi zdá že na nějaké příznaky je ještě dost brzy...
@lokiska @go Tak to jsem na zítra zvědavá 😀 - aspoň mě to zabaví do doby, než budu testovat já. @go Budu určo testovat až v ten čtvrtek 😀 , MUSÍM to vydržet 😀 . Dneska mě ale pěkně bolí břicho... ale spíš jako z večeře. Jinak zima mi je pořád taky a jinak nic.
Holky, já pořád malého někam zvedám - do vany, z vany, do jídelní židličky, na oblíkání... prostě to jinak nejde. Když si vzpomenu, jak jsem se hlídala s ním (ačkoliv taky ne až tak moc, byla jsem třeba dvakrát na vodě, na horách a tak, ale nic jsem netahala), tak mě jímá hrůza, jestli vůbec člověk s malým dítětem může zdárně otěhotnět po IVF ☹ .
ahoj holky, dnes jsem radeji zustala doma, Trosku krvacim, ale zatim jen kdyz jdu na WC. O kolik zvyšuje utrouš bazální teplotu? rano jsem si nameria po 5 min 37, 5 °C, Myslite, ze to o necem vypovída?