Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
@twininky byla jsem na ET v pondělí 30.1. Já už ani nevím jak ty dvě čárky vypadají, za poslední rok a půl jsem si tes dělala asi 7 x a nikdy ani duch, ještě se musím smát, jak jsem ty testy studovala, zblízka, u okna, u lampy...a NIC. Já si ani na hodiny nemohla myslet,že bych mohla být těhotná, MS dostávám s přesností na hodinu 😀
@twininky Myslíš, že 8.2. by tam už mohlo něco být? Já se strašně bojím, že zas uvidím jen bílo, já se k tomu strašně moc upínám, na další pokus už nepůjdu. Jedinou útěchou mi je (když to nevyjde) že už bude brzy jaro a budeme jezdit na chalupu (což jsem si v pubertě i později ani nedokázala představit - nějaký venkov 😀 )
@twininky bavi me uz davno divat se po hezkych kocarkach. Vzdycky jsem si rikala jaky bych chtela, i v dobe kdy jsem jeste mimi ani neplanovala 🙂 . Ted stale kupuji oblecky sve neterince Julii, ktere je 2,5 roku. Ma u nas i svuj novy pokojicek, tak je u nas moc rada 🙂 , coz jsem hlavne rada ja 😀
Tak holky, pomalu se chystám jí domů, teda spíš jet, přítel pro mě přijede, jsme domluvený že mi do pátku dělá odvozy. I když 🙂 , dneska nenastartoval, bylo -14, takže to zkoušel roztlačit, a nic, tak jsem šla nakonec na MHD, myslela jsme že mi v tramvaji umrznou nohy 😀 Ale už má novou baterku, takže zítra to snad bude ok. A samá pozitiva 😉
@twininky nestrachuj se, vse vypada na nejlepsi ceste. Krasne si tehu uzijes 🙂 Ja mam citliva prsa silene uz od stimulky a chute sileny, stale neco jim, cely den. Vzdy jsem jedla malo a ted se divi i manzel. Podporuje me, at si dam, stale me neco nosi, ale jsem zvedava az priberu vic , co na to bude rikat.🙂
Ahoooj holky, tak dnešní ranní test 11.D po ET opět silnější, už ji mám jako ty Twini, jsem moooc ráda, ale bojím se mrchy, aby mi je s sebou nestrhla. V pondělí půjdu na krev a to se ukáže jesli je vše ok. Twini víš že se jim teď už tvoří pokožka, nervový systém atd.