Eurofertil Ostrava, byli jste spokojení?
Dobrý den Vaše spokojenost s Eurofertilem v Ostravě, chodíte tam někdo? Já tam jsem přes 2 roky výsledky všechny vporadku a nedari se... 🤔
@vendy to záleží jak Vám naplňují stimulku no 44 injekci mazec měla jste dlouhý protokol. Já si na čekání nemůžu stěžovat vše se Teda hodně za ty 3 roky změnilo máte pravdu že startu to byl mazec. S těma embryjkama to je divne já tu četla Teda taky diskuzi ale vím že paní chtěla zavést 3...ale určitě Vás nikdo nemůže nutit zavádět ani 2.
@verajan nejsem jediná, která od nich odešla.. Opravdu je rozdíl neuvěřitelný mezi těmi klinikami.. Olomouc patří i mezi ty, které v ČR dělají studie a mají velmi dobré výsledky.. Nová klinika v Ostravě nezaručuje, že je dobrá, v Olomouci mají starsi nábytek, ale přístup a kvalita se s Ostravou nedá srovnat.. Ale záleží na každém.. V Olomouci nedoporučuji zavádění více embryí, že je to škoda, že když to nevyjde, mají možnost upravit sliznici tak, aby se další embryko chytlo..
@verajan jasně, "nejhorší" je, když jsou oba zdraví a nedaří se, člověku se tak nějak uleví, když mu doktoři řeknou aspoň nějakou diagnózu :( přeji pevné nervy
@annettaine přesně já už jsem fakt čekala že něco najdou za ty 4 roky co se snažíme 2,5 roku skoro 3 na klinice a nic... Prostě nic... Tak kdyby aspoň něco našli upřímně bych byla ráda ikdyz to zní asi blbě ale aspoň by se aspoň vědělo tak víme prd. Jen prostě to nejde.
@verajan jasně, chápu, my otěhotněli spontánně po víc jak čtyřech letech i s blbou diagnózou, naděje nikdy neumírá. znám i paní s diagnózou neplodnosti, dvě děti přes IVF, třetí šlo spontánně, nechránili se, protože otěhotnět "nemohli". Máte můj obdiv, já bych tak dlouho na klinice už psychicky nevydržela, šla bych si žít "svůj" život s vidinou, že děti mít nebudu, nebo že přijdou sami, nebo jsme zvažovali adopci.
@annettaine děkuji 😉
Ahoj, já dojížděla do Eurofertilu v Ově a nemůžu si stěžovat vůbec na nic 🙂 Sestřičky vždy příjemné, dr.Lachčina také. Veškeré vyšetření bezbolestné 🙂 IUI neúspěšné ale první KET byl úspěšný. Jsem na samém začátku, tak doufám, že to nezakřiknu a vše proběhne tak jak má 🙂

@verajan doporučuji fertimeda olomouc, fertil ne!!