icon

Eurofertil Ostrava, máte zkušenost?

lucie24_
7. led 2018

Ahoj holky je tu některá se zkušenostmi s eurofertilem v Ostravě? 🙂 Zajímá mě jak tam probíhá IUI, objednávací doba, kolik schůzek apod. Děkuji

Strana
z2
biedronca
1. led 2019

@lilienelli joo tak ve 33 bych měla stejný pocit a rozumím ti, naprosto.
Ano, šance ze vyjde IUI je pouze 1 par z 10.Ale my jsme příklad toho ,ze to vyslo.Jo,nakonec bohužel nedopadlo abyla z toho revize...
A taky jedna zena z pěti, potrati.Takze ja si vyzobala všechno už a snad ten příští rok, uz pujdou statistiky mimo mě.

biedronca
1. led 2019

@lilienelli a jeste, jestli chcete aby bylo vse rychle, stihnete spermiogram jeste pred tim 21.1 kdy tam jdete.
Vysledky trvaji cca 14 dni, a zase se čeká... Takze zavolejte tam hned 2.1, ze byste chteli se objednat na spermio daji vam termin hned nejblizsi.
A uz budete mit aspoň spermiogram hotovy, stejně by ho na to poslal toho 21.1.
Hormonalni profil byl delany kdy prosim?

lilienelli
Autor odpověď smazal
lucie24_
autor
2. led 2019

@biedronca jojo byslo. Meli jsme 6x iui ale bez uspechu

biedronca
2. led 2019

@lucie24_ a víte kde je problem?

lucie24_
autor
3. led 2019

@biedronca pred rokem jsem mela mimodelozni tehotenstvi vzali mi vajecnik i vejcovod takze sance byla uz tak snizena. A nedelaly se mi samy od sebe vajicka i s hormonama byl problem vubec nejake vyprodukovat mela jsem nejakych 18folikulu ale pouze 4 vajicka co odebiraly. Nastesti dobra kvalita jedno mame v mrazaku. Takze iui bylo u me zbytecne v tom smyslu ze folikuly sice byly ale nebylo v nich vajicko k oplodneni ale to nikdo dopredu nikdy nevi

biedronca
4. led 2019

@lucie24_ Tak zítra a v ponndělí nás čeká druhá inseminace. Mam sice jen jeden folikul,ale aspon něco. Femara asi trochu zabrala..

lucie24_
autor
4. led 2019

@biedronca drzim palce🙂

biedronca
4. led 2019

@lucie24_ ach jo, jen jsem od vcera nachlazena..
Tak to asi nemuze vyjit ☹

Strana
z2