FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
Holky já budu jako vesničan ve městě, já vubec nevím, jak fakultka vypadá. Já vím, jak to vypadá v Ostavě, Motole, Opavě, Karviné, ale Olomouc mi byl zatajen 🙂
karolo já sem taky vesničan z lesa lena ví že?ale když sem to zvládla já s manžou dokážeš to i ty,a to je tvé 1ivf?třeba se někdy potkáme protože dostál tě stejně bude honit po vyšetřeních atd 😉
Karolo, normálně se ptej po porodnici a v přízemí myslím to hned je, je tam takový okýnko, tak tam se nahlas - aspoň si to tak myslím, když jsme šli na spermio, tak jsem se tam taky ptali.... Tam ti určitě poradí, neboj🙂
Subkub já už jsem po jednom IVF v Ostavě a jejich přístup mě dostal, doktor mi řekl, žže si ten neuspěch moc beru, že co bych na poprvé chtěla ☹ Tak to zkusím jinde, jen to dojíždění bude masakr, jsem od Opavy, tak je to dost daleko ☹
chichi já ještě nezalezla ,byla jsem chvilku obdivovat manžela ,ale zase ne tak dlouho 😀
Já mizím do sprchy, pak s manžou juknout na nějaký film a tradá spát 😉 Všem krásnou dobrou noc 😉 A samý pěkný sny 🙂
😀 Nééé, nebude 🙂 Nic erotickýho ani romantickýho, stahujeme si z netu nějakej film o lezení na horách 😀 Tak pádím, dobrou.... Jo, zkus si dát špunty do uší 😉
ty jo z těch mě bolej ušiska to ne ,to mám vyzkoušený když vrtá vrtačkou ..tak nic péčko nebude ,no ani u nás ne tak nic ..tak příště..papa

Leni taky se na podzim ukládám do spánku,ale co nadělám když musím znova do ivf 😝 ale snad mě to léto posílí 😉