FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
Dobrý ránko holky 🙂 Lenkacar, kde jsiiiii? 😀 😀 😀 Kozajdy mi zalepí a vrátí a za kraťasy mi dali zpátky peníze, což mě ale štve, protože byly moc fajn. Já nakupování hadříků nesnáším, mám pocit že nic nemají nebo pořád to stejný ☹ Ale koupila jsem si včera boty, aspoň něco 😉
Jo a ještě - mrcha furt nikde, 32 DC, ach jo, ještě snad přestanu fungovat jááááá ☹
jo boty už to čtu a je to to samý bingo ..ametob ,to mě vždy přijde jak jméno z doby faraona
já vařim sotva se dotkl první paprsek mého parapetu ..manžel potřebuje zásobu jídla do práce ,sedí tam a žere
Lenkacar: no, prsa se mi naštěstí ještě nerozpadají 😀 A ametob jsem si vymyslela, je to zkratka dvou jmen, který se mi líbí 😉 Tak ať se ti dobře vaří a hlavně ať se ti to povede, no snad nejsi jak já, s vařením moc kamarádka nejsem 😀
já hlavně neměla dneska moc náladu tak jsem vaření přehodnotila a vylezl mi z toho řízek s kaší natom nelze nic zkazit ..
To já nee, normálně klasika... osolím, mlíko, máslo..... Tak to třeba někdy zkusím..... 😉
No to nevím, ale třeba jednou jo, je fakt, že ty jména se mi líbí už dýl.... ale bůh ví, co bude....
Já vařím málo.... Naštěstí manža vařit umí a i vaří..... Ale když se mi chce a rozhodnu se, že udělám nějakou dobrotu, tak je to fajn, ale když se mi nechce, tak to dělám s nechutí.... Kdyby bylo na mně, tak se vždycky něčím odbydu.
😀 Já taky ne, sakra, počítám tak zítra, bude mi blbě a zase volno na hovňajs. Když chceme aby přišla, tak na nás prdí... Potvora.....
Ahojky, prosím o radu. Měla jste některá PK 5 dní? Je lepší počkat 5 dní, nebo dříve. Bojím se aby se nerozpadly. A zamražují se pak po 5 dnech? Nenašla jsem tady žádnou takovou diskuzi. Děkuji.
ahoj já je měla 5dní ili ,dávaj je když je jich dost ..to by ti měl poradit embriolog a doporučit ..oni vyberou ty nej z nej
měla jsem jich 30ks z toho 22oplozených icsi a z těch po PK zbylo 10ks ,2 do bříška a 8 k ledu
ten odpad tam prostě je ..to je jasný ,ale kdyby něco volá embriolog a dali by ti je do bříška i dřív kdyby hrozilo ,že se blbě v miskách vyvíjí ..

tak kdy je opu zítra? nedočítám mažu za chvíli do hajan