icon

FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30

sara.max
29. pro 2008

Ahoj všem,

tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂

marcajda
8. bře 2011

@petulka22 dala jsem na tebe a zítra jedeme s kamarádkou do Olm. do divadla na Evžena Oněgina 😀 tak doufám, že neusnu.. celý týden vstávám ve 4, tak by se mi to i mohlo stát. naposledy, to mi bylo tak 12roků, jsem taky usnula..

lenkacar
8. bře 2011

@s9480 tovíš už jsem na pracáku bohužel

petulka22
9. bře 2011

Marci bezva! 🙂 Jestli bude toho Oněgina zpívat ten samý jak jsem ho viděla, tak je to fešák, to neusneš. 😀 Pak poreferuj.🙂

lenkacar
9. bře 2011

@petulka22 ježiš samá kulturní vložka zde ..holky vy jste oduševnělé ..závidim

marcajda
9. bře 2011

@lenkacar leni, to se teprve uvidí, jestli oduševnělá..záleží, jak to zvládnu..ale těším se moc. a snad jim tam nebudu kašlat do taktu..

a víte co to je fešák?? - vykastrovaný pes 😀 chudáci chlapi, když jim tím lichotíme 😀

lenkacar
9. bře 2011

@marcajda jakto? no mě dneska říkala kamarádka že hnup je vykastrovaný kozel ,tak to taky slyšim prvně

lenkacar
9. bře 2011

@marcajda taky bych chtěla někdy do divadla nikdy jsem nebyla a myslim,že by se mi moooc líbilo

petulka22
9. bře 2011

Marci, taky nějak nechápu to s tím fešákem.. a Leni ten hňup.. to mi taky nějak hlava nebere.🙂 A Leni dojeď, půjdem ve trojko i s Marci, vyberem něco pěkného, kde se nebude usínat. 😀

marcajda
9. bře 2011

@petulka22 to jsou oficiální nazvy.kohout je kapoun, býk je vůl.. s tím divadlem, dobrý nápad. leňa si udělá výlet z Budějovic, unás je krásně.a třeba by se nás sešlo víc 😀 bude mejdlo 😀

lenkacar
9. bře 2011

@petulka22 no prej to bylo v telce že hňup je kozel

lenkacar
9. bře 2011

@marcajda ti povim to by bylo mejdlo ..

marcajda
9. bře 2011

@lenkacar u nas žádny problém, ale jak tebe dostat z takové dálky..

monali
9. bře 2011

ahojky,
tak jestli pořádáte mejdlo hlásím se taky 🙂

monali
9. bře 2011

@lenkacar Leda že by sis udělala týdení okruh Moravou po známých z koníka.
U nás je pokoj volný , snídaně a pobyt zdarma, WC +koupelna s teplou vodou a příjemná společnost .
Stačí nahlásit termín

lenkacar
9. bře 2011

@monali no hlavně to wc je paráda 😀 😝

monali
9. bře 2011

@lenkacar a to jsem ještě mohla napsat , že je i splachovací 😀

lenkacar
9. bře 2011

@monali ježiš to jsem si oddechla ,babouci a suchej to je hrůza ..mám fobii

lenkacar
9. bře 2011

@monali prej příjemná společnost 😀 to je jak když máš na to agenturu čoveče ,se vyznáš v lanaření 😀 😝

lenkacar
9. bře 2011

holky než bych se domlátila na moravu tak bych v tom dívadle bezpečně chrápala

monali
9. bře 2011

@lenkacar to víš, přece nenapíšu, přije'd potřebujem napéct,uklidit, teplou vodu nám zastavili,
elektriku vypli, manžel věčně ufrflaný ale jinak super a pohoda.
Já umím vychválit kdeco, jak jinak bysme se v práci zbavovali neprodejného zboží 😀

monali
9. bře 2011

@lenkacar Nikdy nevíš, třeba bys s tím chrápáním měla větší úspěch než celé divadlo

lenkacar
9. bře 2011

@monali no aby měli všichni palice otočený dozadu na mě ,to by mě brzy vynesli v zubech ..jo ještě se mi na moravě zalíbí ,klofnu tam nějakýho fajne kluka a bude ..

monali
9. bře 2011

@lenkacar Pokud to nebude ten můj, tak klidně klofej

tak už pádím domů Pa
Dneska jdeme k neteři dát napít jejich hadovi, protože jeli nahory. To zas bude 😝

lenkacar
9. bře 2011

@monali ježišui tak pěkné pořízení a jak se napájí had? no to se snad dozvíme zítra ,pokud ho moni nebude mít jako šálu ..

marcajda
9. bře 2011

NO, JA MINULÝ TÝDEN hlídala dvě kočky a rodinka jsou od soboty zpět, ale kočka je jen jedna.. dooobře jsem hlídala, děcka slzičky..
tak já vyrážím, těším se.
Leni u mě taky pokojík i ten záchod..a z pavouků mám taky fobii a hroznou, tak se nemusíš bát 🙂

lenkacar
9. bře 2011

@marcajda kočky se blbě hlídaj ,hlavně jak chodí ven

petulka22
9. bře 2011

Holky, já a pavouci taky ne-eeee!Brr Když jezdíme někdy k manžovým rodičům na chatu, tak než tam vlezu, musí prošmejdit všechny kouty a všechny je povyhazovat (ne teda ty rodiče 😀), já tam jinak nemůžu ani vlézt. Myši v pohodě, ale toto...
Jo a Monali s tím hadem mě to taky zajímá. On se nenapije sám? Musíš mu pomáhat? Z flaštičky? 😀

lenkacar
9. bře 2011

@petulka22 se tu chlemim ,už vidim moni jak kojí hada 😀 😀 😀 a pavouci to je u mě na celodenní téma ,někdy vám povyprávim jak se chystám na chatě ke spánku

monali
9. bře 2011

teda koukám, že vás had pobavil 😉
No napsala jsem to blbě, šli jsme mu dolít vodu do misky, protože byl zrovna čerstvě nažraný a to prý pije víc.
No vlastně manžel dolíval vodu a já jsem jenom radila 🙂 . Přímo se ho nebojím už jsem ho i hladila, ale
on vždycky na mě tak divně kouká . Taky od té doby co jsem ho viděla naposled tak porostl, užmá tak 120cm.
A fakt se hned napil, strčil hlavu do vody a jakoby to do sebe pumpoval - bylo to dost dobrý. I když představa
že ho krmíme z flašky nemá chybu 😀

@lenkacar prosíííím napiš jak se chystáš na chatě ke spánku
@marcajda Marci tak si tu kulturu užijte a napiš jaké to bylo
@petulka22 Peti my když jezdíme k rodičům, tak mám někdy chuť vyhodit spíš rodiče 😀

petulka22
9. bře 2011

Monali 120cm..a ještě divně kouká...😀 nooo,já bych ho asi ani nepohladila..
Hele Leni, nenapínej, taky mě ta chata zajímá.😀
Jinak já jsem jednou-po zevrubné prohlídce pokojíku na zmíněné chatě a vyhození všech viditelných exemplářů manželem-nadzvedla polštář, že si ho natřepu a holky, byl tam... Žádnej chcípáček..Ve mně by se krve nedořezal. Ještě teď mám husinu jen si na to vzpomenu. To zas budou pěkné sny.🙂

Strana