Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Peto to je moc dobre ze tak chlandis! Jsi sikula!
Jinak ja na Et asi chlapa mit mmohla pac jsem mela pdokoje i sal i vsechen personal jen pro sebe. 😀 nikdo jiny tam nebyl. 🙂) ale uprimne receno bylo by mi to neprijemne. Aby koukal jak se ve me pi doktorka stoura.... 😝 😀 ale mimisi na Tv byl krasny zazitek!
Ja dnes prisla na to ze mamka ve stejny den jen s asi tydennim rozdilem zplodila segru. 😀
peto jeste me boli brichoale jde to ja se snazim pit ale nebila jsem zvykla a tet se musiim lit je to pro me hrozny i kdyz zapomenu tak manža mi donese matonku a nuti me! 😒 jsem uz prelita ale peto vypijes vic nez ja!ja tolik nepiju nemuzu muj zaludek to nebere
Holky pijte fakt! Neni o co stat. Uz mi prijel bracha! Jupiii uz se nebudu nudit. 😀
Holky udelejte si doma posledni tezke veci co pak uz nebudete moc. Ja si udelala den pred Et uklid a zehleni a pak jsem mohla mit klid na par dni.
ja mam uz hotovo me pomaha mamka tak je to dobry!! 😀 ja se nemuzu dockat ale fakt!!!a stema tezkyma vecma mi pomuze manža nic jineho mu nezbude! 😀 jinak stema dom.pracema to nejak zvladnu akorat po ET budu hodne odpocivat no radsi
ja jsem druhy den po Et uz vytirala. Vodu mu pripravil pritel a luxoval take on. On je zlaty! 🙂 ja se Jani taky tesila. 🙂 a odchazela jsem uz s pocitem,ze to vyslo a tak se citim celou tu dobu. 🙂
to jsem rada doufam ze to taky u nas tak dopadne a co na UTZ je to vydet jak to transferujou??hi hih ihi popis mi to ja sem strasne moc zvedava ale to uz me asi znas hahah 😀
teda Reny tak to je úžasný!!!! Strašně moc ti to přeju a strašně moc závidím!!! Já si snaz půjdu zítra pro test 😖
holky peču husu...poprvé v životě...co bych pro toho svýho miláčka rozežranýho neudělala 😀 😀 😀 je taky pěkně mlsnej 🙂 já bych si radši dala vínečko, ale musím si nechat zajít chuť 🙂
no majo to my vsichni si musime nechat zajit chut ja mela vcera narozky a nic stoho nebylo!ale nevadi kolkatej den po ET jsi?
Mnaaam ja bych si dala husu s hromadou zeli a br.knedl! 😝
Jani embryjka Ti ukazi na telce velke jako v kine! Az na ty roztazene nohy na koze! 😀
Maji kolikaty den jsi? Jestli pujdes pro testy tak kupuj jedine mamatesty ruzove! Stoji cca 38 korun a jsou 2 v 1 baleni. Ty jsou Nej! A delaji ted skoro kazde // 😀 i na jinych diskuzich jsou dalsi 3 tehu. 🙂
je ja se nemuzu opravdu dockat maju tobe samozdrejme taky prejem // hned dej vedet jak to dopadlo 😀 nadi rano budu volat tak jsem zvedava jak se jim dari
a jakej byl prvni dojem??ale nadi nemalujte certa na zet je to jasny a kor kdyz sama rikas ze ty testy jsou na 100 pro!!!!!!!a zitra jdes na krev ne?nebo teda v patek vit?niceho se neboj ju!!drzim pestiky
Dnes jsem 8.po, asi to nevydržím, uvidím. Dneska zas špiním...pořád si namlouvám, že se zavrtávají 😵
k husičce bude brknedl, Jirka by radši houskovej, ale na tom si tak nepochutnám.
Nadi díky za radu, držim palečky zítra na krvičku 😵
janičko tak aspoň všechno nejlepší, hodně lásky, zdravíčka a hlavně brzy pořádné// 😵 😵 😵
dekuju majo za vsechno tobe to taky vyjde a stim spinenim si nelamej hlavu je to bezne co jsem cetla 😀 na netu tak se stim nestresuj
jj, taky jsem četla, že to k tomu patří, tak uvidíme....
husička už jen hoďku, voní úžasně 😵

petruš moc vám to sluší