icon

Gennet Liberec. Jste tam spokojené?

andy24
13. čer 2008

Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

jindriska
5. led 2010

Nadi mám od prvního dne Synarel, od druhého dne 300 IU Gonalu, od pátého dne 225 IU Gonalu a 75 IU Luverisu a pak se po UTZ uvidí

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
no jako já ci kablekůůů 😀

nadis.h
5. led 2010

Jindři to máš jak já skoro. Jen já píchala 300iu Gonalu 15 dní... 😝 Doufám,že už nikdy víc. A že poslouží zmrzlinky naše. 😉 Tobě tfuj tfuj tfuj na stimulku., 🙂

nadis.h
5. led 2010

Snow musíš si přijítz vyzvednout léky bez tašky. Abys mohla říct,m že to nemáš kam dát. 😀 😀

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
jo a voni i daj krabici že? 😀 😀

yaris
5. led 2010

Jó, fialový 😀 Ten je fakt super. Hned jsem se sestry ptala, jestli si ho můžu pak nechat 😀 Bude se mi hodit na kosmetiku na cesty. Jinak jak se tu bavíte, které centrum je nejlepší. Tak já teď slyšela od kamarádky nehezké reference na LB Gennet a Bydžovskou a divila se, že nejdu na IVF do Prahy. Já bych ale nechtěla zažít v Praze ten frkot a kvůli všemu tam jezdit. Navíc si myslím, že všude se občas něco nevydaří. Tak z toho hned nejde dělat závěry. Chodím také k Bydžovské, i u Petra jsme byli a nemám problém 😉

jindriska
5. led 2010

to je nefér já nic nedostala 😒

nadis.h
5. led 2010

Snow při nejhorším igelitku... 😀 😀 😀 😀 😀

Yaris já jsem díky takovýmhle KECUM na dr Bydžovskou se jí taky pořád vyhýbala.Až jednou jsem k ní musela a od té doby chodím jenom k ní!!!!Je to nejzlatější doktorka co jsem kdy viděla a nikdy bych neměnila a neřekla na ní nic hnusnýho!!!Nevím kde se ty kydy berou!!!Je prostě zlatá a vždy byla na mě hodná.

kkamca
5. led 2010

snow.angel:prosim tě Oli tak až t vodněkud napíší že jim obezita nějak nevadí..tak mi písni kde to bylo.Abych tam písla taky..nebo rovnou objednala 😀

nadis.h
5. led 2010

Jindři a v čem Ti to dali??Že tys měla velkou keblku?? 😀 To je chyba!! 😀

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
tak jim řeknu že igelitka se může roztrhnout 😀 😀

nadis.h
5. led 2010

Snow 😀 😀 😀 tak Ti dají možná 2 .... 😀 😀

snow.angell
5. led 2010

kkamca
jasně, ale třeba to sanatorium vypadá slibně teď dneska to z aldy dořešíme kam jít jinak kaarádka byla na motole a taky je prostorově výrazná bylo to bezb problémů a hned na poprvé má dviojčátka

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
budu protestovat že ci kabelkůů 😀 😀 mě je to jedno hlavně že mi pomůžou 😉

kkamca
5. led 2010

snow.angel No u nás hrají roli i docela peníze..a jak se řekne sanatorium..aby to nebyla pak pecka v placení. 😕

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
a mám slíbeno že až to vyjde tak pojedu na novej zéland za odměnu 🙂

nadis.h
5. led 2010

Já myslím, že patří k těm lékům a měli by jí dávat každé...

petra49
5. led 2010

Holky, vždycky se někdo najde. Já chodila převážně taky k ní, OPU mi dělal a transfer MUDr. Petr a s oběma jsem byla spokojená.

nadis.h
5. led 2010

Kamco já bych řekla, že v soukr CAR jsou ceny +- stejné. U Apoli to bylo laciné a neplatilo se snad za prodlouženou kultivaci a mražení ale už i tam nějaké ceny za to zavedli... Ono uzpřímně je lepší raději počkat a našetřit si než naopak.Já takhle chtěla ušetřit za injekce a vzala si ty na pojištovnu a vůbec na ně nereagovala a tak mi stopli cyklus celý.-Kdo ví..Třeba bych už jinak byla těhu od června... 😝

snow.angell
5. led 2010

kkamca
poslala sem ti mejl z toho sanatoria co i napsaly

nadis.h
5. led 2010

Snow a co Ti napsali? Já to sice nemusím vědět,ale jsem zvědavá... 😀

Péťo že jo,že jsou zlatí! 😵

snow.angell
5. led 2010

holky já si yslím že je jedno co dostanete jestli fidlajovou kabelku nebo igelitku, hlavně aby to vyšlo ne?

snow.angell
5. led 2010

Dobrý den a úspěšný nový rok.
Pokud se Vám 2 roky nedaří otěhotnět, mělo by se postupovat v základním schématu vyšetření jako u sterilní pacientky. IUI je vpravení očištěných a dekapacitovaných spermií do dělohy, takže k tomu není třeba laparoskopie. Veškerá potřebná vyšetření provádíme, doporučení mít nemusíte. Některé úkony platíte (třeba příplatek na IUI se pohybuje kolem 1000,- Kč). Většina potřebných cýkonů je dělána na pojištění.
Objednat se můžete telefonicky u Dr. Kosové na tel. čísle 261224754, 725552463 vždy v dopoledních hodinách.
S pozdravy, za ADC Sanatorium, Petr Lippert

nadis.h
5. led 2010

Snow no však si děláme z toho kozeny. Hlavní je co je uvnitř a aby to zafungovalo jak má.I kdyby to bylo v pytlíku na psí lejna tak výsledek je stejný... 😀

yaris
5. led 2010

My také chodíme už jen k Bydžovské. První IUI mi dělala ona a druhé Petr, protože Bydžovská někde přednášela. Petr byl lepší 😉 Já slyšela o případu, že paní po IVF měla nějaké problémy a chtěla z Gennetu jít do Prahy, ale v LB jí prý nechtěli vydat dokumentaci. Nakonec jí v Praze řekli, že z ní jen v LB tahali peníze za vyšetření a přitom už museli vidět, že se mimi nevyvíjí. Pak na Bydžovskou, že snad šla z LB nemocnice do Gennetu a že není dobrá doktorka a především velmi špatné info na doktora Oulehleho (nevím přesně, jestli se to tak píše), ten snad Gennet zakládal. Měl prý hodně průsery v nemocnici. Mám to ale jen z druhé ruky 😉 Prý v Praze se hodně říká "no jo, v Liberci", jako, že to tu za moc v Gennetu nestojí.
Jinak jsem teď ve fialové kabelčičce našla ještě takovou malou stříbrnou mini-peněženku 😀 Ta se mi bude hodit. Včera jsme začli chodit s manžou na kurzy tance pro začátečníky 😅 tak na peníze do kabelky na pívo, víno bude dobrá 😀

snow.angell
5. led 2010

taady to máte 🙂 jinak mám plno mějlů od CAR

snow.angell
5. led 2010

nadis.h
no já si taky myslím že je jedno v čem to bude hlavně aby z toho něco bylo

snow.angell
5. led 2010

holky kdo chce mejli od CAR do kterejch sem psala?

nadis.h
5. led 2010

Snow a to je docela vyčůranost s tím IUI. Páč normálně je IUI 6x do roka zadarmo!!! 😝 Za co si účtujou ten litr když jim to pak vysolí ještě i pojištovna?

Yaris jo to je pěkně starý.Je to nějaká debilní reference z netu a každý se toho chytá.Ale kdyby ta ženská stála za prd jako doktorka tak nikdy nedělá na pozici na které dělá a vyhodili by jí. Kdyxby ne Gennet nebonemocnice tak nespokojené pacientky které mohou dát stížnost na lékařskou komisi a odebrali by jí diplom...Takže asi tak špatná není když je stále tam kde je. Ježiš to mě uplně vytáčí! 🙄

nadis.h
5. led 2010

Snow a je v nich něco zajímavého? Co bych mohla zdrbnout?? 😀
Tak mi je pošli: Nadis.H@seznam.cz

Strana