Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
yaris co si pamatuju,tak mi řekli jen že vybrali ty nejlepší.já jsem se na to neptala,nebo si to nepamatuju 😕
Yaris ano oni to říkají,ale musíš se zeptat.Mě taky řekli že vybrala ta nejlepší.Já se neptám na tyhle věci.Plně důvěřuju doktorům a nechci se jim v tom rýpat. 😅
ahoj holky, renuš super nákup - já už je nosim skoro od začátku a v zimě bych je nosila i klidně kdybych nebyla těhu-jsou strašně pohodlný a ten pás ještě hřeje. Já mám dvoje jedny nové za 1200Kč a jedny od kámošky za 500Kč ty musim ještě zkrátit.
Nadi super, že je vše v pořádku. Já jdu zítra kouknout na neteř na trampolíny a pak s holkama z práce za kolegyní, která má už 2 mimčo. Ve čtvrtek jdu k tomu obvoďákovi.
Jinak jsem teď přišla z města a zase jsem neodolala a něco mrňousovi koupila, jsem hrozná, když tomu se fakt nedá odolat.Jo a taky jsem mu koupila vitamínky.
jindrisko, dekuji ti za popis - to me prekvapilo, ze to delali i v ordinaci, ale coby ne, ze? 😀 pozdeji doctu.
Jo a dali ti kloboucek? nebo jen zavedli spermose a konec? kdy se dela test, kdyz neprijde MS?
Péti to jsi teda zse utrácela. 😀 Já chtěla taky,ale jsem taaak ospalá dneska.Vůbec se nemůžu od rána probrat. 🙄
Ahoj děvčátka.Tak opět moje mrcha nepřichází přesně jako před prvním IVF ale ted je nejhorší že platnost od pojištovny mám do 3.2.to jsem na to zvědavá já jse s toho picnu. ☹
Jani možná bys měla cinknout do G že jsi to ještě nedostala a aby raději poslali žádost o prodloužení.To by bylo pitomý kdyby to ztroskotalo na tomhle. 😝
Primářka na mě dělá dobrý dojem
Začínáme,ale už poněkolikáté,teda v Liberci poprvý
Blahopřeju k pupíčkům
Děkujeme. 😵 A kam jsi chodila dříve? Tady jsou fakt šikovní. Já jsem toho příkladem. 😉
To nás na začátek vyhodí každou po přidání odpovědi. 😝
Doma v mojem PC to mám udělané tak, že si do oblíbených ukládám vždy poslední aktuální stranu a kliknu pak vždy jen na ten odkaz.Pak výhoda toho když tu nejsem delší dobu, že mě to takhlke hodí na stránku kde jsem četla naposledy.
Mám za sebou 2 spontánní těhu-zamlklý potrat,1x IUI,2x IVF-ICSI
Předtím jsem byla v Praze Iscare a Podolí
Lemur tak to mě mrzí, že toho máš tolik za sebou. 😒 A dělali Vám genetiku a imuno?? Tam je často problém skrytý.
Ahoj holky, nějak jsem včera nestíhala a navíc mi stávkoval net. Takže, včerejší UTZ v pohodě, ale vajucha moc nerostou - 300IU gonal+75Luveris, dnes ráno nový UTZ cca 6+6 o velikosti cca15mm, dnes dopíchání všech gonalů (těch zbytků) + 150IU gonalu (pomóóóóc šest injekcí ☹ ), ve čtvrtek 21.00 hod. Ovitrelle a v sobotu OPU - juchůůůů. No Mudr všechny nepočítal, říkal, že je to zbytečné, ale je spokojený.
Jindři super. Oni ještě povyrostou do soboty. Však víš jak u mě. Já měla na utz 2-3 a co pak bylo za šikulky. 😉
teda lemurko,koukám že toho máš taky hodně za sebou ☹ to je mi líto 😢
ale naděje umírá poslední a tentokrát to musí vyjít 😉
genetiku máme v poř,imuno-jsem trochu alergická na manjela,ale už se to zlepšilo a ještě mám trombofilli - Leiden
nejsem troškař 😉

nadi já vim.já jsem se právě chtěla kouknout v pátek v liberci,až tam pojedeme,a počítala jsem tak s tisícovkou.tak jsem parádně ušetřila 🙂