Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
ach jooo holky to nee takové zprávy... 😖 😢
Ifet drž se a hlavně přemýšlej co dál.Neutápěj se zbytečně v tom co bylo.
nadi: dala jsem tam ty testy do alba...
ale jelikož jsem teď byla na WC,... nevidim to dobře... ☹
Jani neboj, tobě to klapne, je to strašně individuální...a díky za podporu...budete se mnou bojovat i jako těhule...jako Nadiš...
Nadi neee, pobrečela jsem si, ale utápět se v tom nehodlám...prostě to vyjde příště...pro mě je důležitý, že to celý není zas tak strašný a dá se to v pohodě přežít...tak příštího IVF už se nebudu tolik bát, jako toho prvního...
Jani co blázníš!!To vypadá naopak spíš dobře! Ten Gennetový test je nic moc a když se Ti na něm // ukázaly tak to není žádný blud! Na Mamatestu by určo byla ta čáruše ještě silnější!
Ifet to je dobře. Nemá to cenu se v tom babrat. V Gennetu vědí co a jak už,upraví Ti popřípadě stimulku a bude ten druhý pokus lepší. 😉
ifet: a ty jdeš na 2. teď.. nemáš mražáčky? kéž bys měla pravdu, jenže mám to to samý co minule, špinění, pak takový kousky jako tkáň .. a pak ještě ten den byla mrcha.. pomooooc.... musím přežít dnešek..... musí přežít aspoň jeden miláček bojovníček,....
😨
Taky v to věřím Nadi...člověk jim musí věřit...nic jinýho mu nezbývá...třeba tam mám někde napsaný prostě ty dvojčata a ty teď nevyšli a vyjdou v květnu 😀
ifet: jj, to mne mrzi, berusko, ach jo ☹ Jsi statecna holka, drz se...
nadis: v nedeli v praci, no to je uplna nehoraznost! Nedele je od slova nedelat, prece 😀 Tak at Ti to tam rychle utece..
janina79: ja bych to taky nevzdavala, i ja tam toho ducha v poho vidim, tak uz jen preju, at sili 🙂
Jinak ja hlasim, ze mne mrcha konecne pred hodinou dorazila - bricho me boli jak svina, takze zitra budu volat do Gennetu, aby mne pozitri objednali konecne na ten HP 🙂
Indri suproš. Jinak se objednávat nemusíš. Stačí přijít mezi 7.30-8.30 a na recepci řekneš že jdeš na HP .
A já jsem sice v práci. Ale dodržuji neděli a tudíž nic nedělám. 😀
Pěkné nedělní odpoledne.
Děkuji všem za hezké přivítání. Protože jsem si už pár stránek zpátky přečetla, vím, že jste fajn kočky a bude mi s váma dobře. 😀
Dneska je tu trošku smutno ale držím palečky všem drobkům u maminek v bříšku.
Ve čtvrtek jdeme na první konzultaci. Mohla bych se zeptat co všechno mě čeká? Co budou chtít vědět? Moc se tam těším, ale zároveň mám i trošku obavy. 😒 O dr. Petrovi se říká, že je moc fajn a prý se u něho i zasmějeme.
Jinak Indri všechno nejlepší k dnešnímu svátku 😀 dárek se nekoná, ale i tak...ať ti vše vyjde...
veverus:
jo on je "řízek", nemá moc rád takovou tu negativitu,... u mě po transferu teď v sobotu dokonce skoro tancovat... pak mě chytil za ruku a říká mi, no mamino a teď už je to na vás... to mi fakt dodalo dost síly... cítím se u něj moc dobře 😉
co bude chtít? nejdřív takovou menší zpověd, jak dlouho se snažíte? choroby v rodině a nevim co ještě ... a pak už si objedná na vyšetření, spermiogram je myslim první, pak krev a už to pojede .... jde to rychle, uvidíš...
jo a při každý návštěvě podává ruku... 🙂 🙂 neboj se ničeho je fakt fajn všechno vysvětlí a klíďo i zopakuje
indriela: děkuju
pořád si opakuju, musíš bobísku musíš.... uvidíme, myslim, že to moc nepomůže, ale je to asi tak to poslední co můžu udělat... 😖
ifet: dekuju moc 🙂 No jeden darek se kona - prisla MS! Je fakt, ze bych radsi, kdyby neprisla a ja objevila // ale to bych asi chtela moc... Tak holt budem bojovat dal, my se nebojimevlkanic, ono to dopadne - MUSI!!!
nadis: tak to je v nejlepsim poradku, ze se tim ridis 😀 Aha,tak to ja tam v utery rano nabehnu, hned se zeptam, kdy budou vysledky, a rovnou se objedname na konzultaci, at to svisti po cvicisti... Uz me to vecny cekani nejak zmaha 😝
Mam zas vychazku, tak mazu na pragulku a nakouknu k veceru. Zatim papa...
Vypadl mi internet. A už jsem začala natahovat,že mi nebude fungovat dlouho... 😀
Ahoj holky v patek jsem byla na ET. Potrebovala bych vedet jestly jste po ET jeste na ultrazvuku. Protoze pani co semnou byla na pokoji tak ji posilali na ultrazvuk po ET a mne ne tak bych potrebovala vedet jestly votom neco vite diky za odpoved. 🙂
zdravím holky 🙂
jani to vypadá dobře ten testík 🙂
já testla 14 den a u tady toho testu jsem čárku taky neměla moc silnou 😉 lepší jsou ty mama testy. 😉
petruš užijte si výlet 🙂
ifet to je mi líto,ale snaž se myslet dopředu. 😉 jednou to určitě výjde 🙂
verusa vítej 🙂
Hani na UTZ jsem neslyšela že by někdo chodil po ET. Nejspíš ta paní šla na utz proto že měla náběh na hyperstimulák.
Ahoj Drbny 😀 tady to teda frčí....
Ifet...ale menses ještě nepřišla,ne? tak to je dobré znamení...to klíďo můžeš být v tom....
Jani...taky vydrž...budu držet pěsti....já teda ducha vidím 😉
Indriela...tak šupky dupky do Gennetu..dr.Petr aspoň zjistí,kde je problém...a aspoň budeš vědět na čem jsi opravdu
Veverusa...dr.Petr je opravdu vtipálek...já mu povídám,že mi první injekci píchl manžel a on na to...to já bych taky píchal 😀 nevím,jak to myslel do teď,ale je to prča s ním
Nadis...moje řeč..ale já musela poklidit..za chvílu má dorazit tchýně...asi budu muset chvíli meditovat,abych to přežila haha 😀
hani já teda taky nebyla po ET na utz. 😒
Kapi já tchýni neznám. 😝 😀 Ale vynahrazuje mi to přítel. Kvůli němu musí být vysmejčeno imr vére. 😝
holky... uvidíme, jestli se rozjede ta mršule nebo jestli budu mít štěstí .... já doufám...
jdu si dát polivku, jsem na nervy ani nemám hlad, ale něco sníst musim... kvůli mimískům.... 😅
Děkuju za informace o dr. Petrovi. Myslím, že si budeme rozumět. Hlavně můj manžel je pohodář a je s ním sranda, takže si budou s dr. rozumět. Důležité bude že se konečně bude něco dít.
Já mám prý nejlepší tchýni na světě - bydlí 350 km daleko (za Ostravou) a vidíme se tak dvakrát za rok 🙂 Ale když jsou u nás tak to stojí za to. O Velikonocích tam musíme jet, protože budou slavit výročí svatby. 😒
Veveru to už pak letí od 1 konzultace že ani nevíš jak. 🙂
veverus, jo on je v pohodě, fakt...
já mám milionovou tchýni, ale přesto někdy až moc moc starostlivou 😒 ale rozhodně si ji nemůžu vynachválit..
holky v Rychnově se zatáhĺo a začalo sněžit??? 😒
po ET určo na UTZ jsem taky nebyla ani na vagin, ani na normálním. to je divný, myslim, že to bude mít náběh na HOSS.
Jani v Liberci taky sněží.
Manžel vymyslel, že se půjdeme projít a za odměnu se stavíme v cukrárně na griliášový pohár. Mňam, mňam.
Tady taky sněží jako blázen... 😢 Já už nechciiiiiiiiiiiiiiiiii.
Já mám moc ráda zimu 🙂 Ale chápu, že už je to dlouhé. Sluníčko už chybí. Nejhorší je, když už taje sníh a všude je to špinavé. 😒
no tady hotová vánice .... můžu se zase zavrtat do pelechu a číst si..... 😒
nadi, jsi ještě v práci? do kolika?
holky budete koukat na hokej dnes ČR-RUSKO?
Jani do 19.00 až. 😝
Já koukat nebudu. Já mám zdroj přímo z místa dění. 😀
Jani to je ale hezký plán - ležet a číst si. 🙂
Na hokej se budu koukat a u toho budu žehlit, protože se mi nějak to prádlo hromadí a jindy než u televize se nedonutím. Alespoň u toho neusnu.

Ifet: tak to je mi moc moc líto, chudiííku.... ale mrchu jsi ještě nedostala... uvidíš z krve... drž se... 🤐
nevzdávej to! kdyžtak budeš bojovat dál a my s tebou.... JÁ URČITĚ... už se totiž vidim tam kde ty... bohužel... 😢