Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
tak jak jsi dopadla Jani? co ti rekli? treba jen zvysis davku utrose a bude to dobry..
jsou to ale nervy, co?
ze nekdo ma tehu ani nevi a cele bez problemu a my se tady musime porad tak nervit 😠
ne, to bylo neprosperujici tehotenstvi, mela jsem i srdicko , vsechno ok a najednou konec. Taky dost velky hematom v deloze...
taky jsem spinila, byla jsem na kontrole v Car a doktor rikal, ze je to normalni, pak jsem spinila asi za tyden, sla na ambulanci do nemocnice (BYLO to v noci) a miminko uz se nevyvijelo 😔
tak koukám, že ten pátek opravdu stojí za prd 😝
tak něco pro zasmání, jaká jsem krávěna...jsem si šla přečíst příbalový leták k mamatestu...a on se tam má test máchat 15 vteřin a já ho tam máchala jen asi 3 vteřiny...holky nevím kde jsem k tomu přišla...fakt debilka 😠
tak prý to je normální, prý se embrio víc zavrtává a proto taková stará krev.... doktor tam bude po 11,15 a tak můžu volat ještě jemu pak.... prý to nesmí přejít v krev ale jinak OK....? tak ještě zavolám po 11,15 ... ach ho... je to hrůza.... ale divný, že to je přes noc.... a přes cen,kdy třeba něco dělám a měla by být větší pravděpodobnost tak to není.... ☹
Jani - tak uz jen chvili a budes moudrejsi!! drzim paluchy na smae dobre zpravy!
ma,ja a co te napadlo jen tak kratce? 😀 😀
reny máme dnes stejnou kuchtu- taky máme svíčkovou, mňam
murasku já nevim, kde jsem to vzala, zkrátka jsem to za ty 3 měsíce zapoměla 😲
Jani hlídej hlavně,aby nešly kousky sliznice.
Maji já jsem nikdy test nemáchala...Já ho jen přímo počůrala a fertig. 😝
uvarila jsem si kavu a budu te Jani sledovat, pisni co mudr...
hlavne at je to dobry!!!
🙂 Zdar kobylí žínky 🙂
Maji - musíš pořádně máchat 😉
Jani - ať se drží 🙂
Reny - malou vykurýruj
Murášku - co je u tebe nového?
murásku mam testit až zítra, dnes jsem 13.den po ET...no ale však to znáš...nedočkavky a pak se nervujou...no jenže mam mít nerva z toho jestli to vyšlo s testováním nebo bez něj...to vyjde úplně nastejno...nervák jako nervák 😖
Maji - ty máš chlapa nedočkavce,chce testit dřív než ty 😉 A jak dopadlo stříhání mašinkou?Udělalas pěkný trávníček? 😅
Jani - solárko bych vynechala,na prcka takhle svítit a teplit 😕 Mamidrink zkusím a nemají taky nějaký Tatidrink? 😵
lemur on by na to nejradši čural sám.... 😀 😀 😀 trávníček...no my to už berem bez nástavce, takže teď to není ani trávníček, teď je to spíš mecháček 😵 mam ráda mecháček 🙂 🙂 🙂
Gabi - vítej a přeju brzo plné bříško 🙂 Chodím k primářce a jsem spokojená,je příjemná,uklidní mě a trpělivě odpovídá na bambilion mých otázek 😀
Sluníčko - neschopenku bych dala od OPU
Vever - super,že máte zdravé bičíkovce 🙂 Nová verze koníka - já jsem ráda,že jsem se naučila koníkovat tady,to zas bude 😲
Maji - tak mu taky nech jeden pocikať 😀 Taky mám ráda mecháček 🙂 a u miminek miluju ten sameťáček tenisáček 😵 😵
ma.ja - ty ses ale trdylko 😀 😀
jezis jakej travnicek nebo mechacek? 😀 😀 to je na tema po 22hodine, ne?
Petruš - gratuluju k neg. triplům,na tuniku mám ještě času 😕 a jak teda gumička roztažená a neroztažená 😀 😀
Haribo - tak v pondělí přeju úspěšný první krok 🙂
Kapi - ten život nás ale zkouší,viď 😔 pořád mačkám pěsti 0106
holky já dala sprchu umyla hlavu, abych kdyžgak byla připrav. ,... a za chvíli jdu volat.... ne kousky sliznice to nejsou.... divný, že to je v noci... přes den ne... ☹
Indri - takže výsledky máš po kupě,teď regeneračka a pak píchat 😉 abys v těch lázních nepotkala nějakého lázeňského šviháka 😲 a dneska zase bude Blažena a Miluna a Evík 😀 😀 😀 se tak těším,jakože já se jmenuju jááá 😵
lemur - ja se z tebe picnu 😀
jani, tak zhav draty!!! tipuju, ze ti reknou zvysit utrogestan a klid, tak sup sup informuj nas!

tak uz nazhav telefon a pockej co ti reknou, aspon budes mit pocit, ze jsi pro to udelala vse 😵