Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Ahoj Kkamco. PCO mám zjištěný dle UTZ a dalších symtomů - dlouhý cyklus, silné krvácení. Za 9 dní jdu na hormonální profil, kde by se to mělo 100% potvrdit. U PCO se folíky tvoří, jen se prostě nedostanou ven z vaječníků 😞
Co myslíš měřením? Bazální teplotu? Jestli jo, tak jsem se pokoušela měřit asi dva měsíce, ale nebyla jsem dost poctivá, abych přesně dodržela čas měření.
Co myslíš měřením? Bazální teplotu? Jestli jo, tak jsem se pokoušela měřit asi dva měsíce, ale nebyla jsem dost poctivá, abych přesně dodržela čas měření.
No pár lidiček říká,že 100% se dá PCO poznat z Hormonálního profilu,že někdy ani ultrazvukem nic nevidí..nepoznají.
Jj myslela sem bazálku-že z náí se dá hodně poznat,zda ovuluješ..já až doplácám testy,tak se budu pouze měřit abych věděla,jestli funguju a nebo nee.Zatim vše nasvědčuje tomu,že moje ovu zamrzla a bez stimulace např:clostikem jsem v háji. 😞
Jj myslela sem bazálku-že z náí se dá hodně poznat,zda ovuluješ..já až doplácám testy,tak se budu pouze měřit abych věděla,jestli funguju a nebo nee.Zatim vše nasvědčuje tomu,že moje ovu zamrzla a bez stimulace např:clostikem jsem v háji. 😞
ahoj holky a hezký ráno.
Koukám, že se tady rozjela ovulka a PCO. No já to měla tak, že v září 2008 jsem přestala brát antikoncepci, bohužel přirozená menstruace nikde pouze po agolutinu a později hormonech, na ovulku ani klostil nezabral, ale nikdo mi přímo neřekl, že mám PCO. Mudr. to uzavřela jako anovulace. V červnu jsme šli do gennetu, že není na co čekat. V listopadu stimulka a jeden bobíšek v bříšku. Měla jsem lehkej OHSS, ale pitím a lékama jsme ho zvládli.
Koukám, že se tady rozjela ovulka a PCO. No já to měla tak, že v září 2008 jsem přestala brát antikoncepci, bohužel přirozená menstruace nikde pouze po agolutinu a později hormonech, na ovulku ani klostil nezabral, ale nikdo mi přímo neřekl, že mám PCO. Mudr. to uzavřela jako anovulace. V červnu jsme šli do gennetu, že není na co čekat. V listopadu stimulka a jeden bobíšek v bříšku. Měla jsem lehkej OHSS, ale pitím a lékama jsme ho zvládli.
Dobré ráno,
je línej vzduch tak se pořád válím. :-x
Reny spíš v noci? 😕 Já nevím co mě to chytlo, ale já nemůžu spát. Příjdu si jak stará babka. :-N
Kapi já bych taky jela na nějakou oslavu. Třeba k mojí babičce, když byly třeba nějaké narozky. To byla vždy žranice. Hlavně to člověku víc chutná, když to někdo připraví a nemusí se s tím plácat sám. :-N
Vever a jak máš vycházky? Byla u tebe kontrola?? Já jí měla minulý rok 2x za 2 měsíce necelé. :-p
je línej vzduch tak se pořád válím. :-x
Reny spíš v noci? 😕 Já nevím co mě to chytlo, ale já nemůžu spát. Příjdu si jak stará babka. :-N
Kapi já bych taky jela na nějakou oslavu. Třeba k mojí babičce, když byly třeba nějaké narozky. To byla vždy žranice. Hlavně to člověku víc chutná, když to někdo připraví a nemusí se s tím plácat sám. :-N
Vever a jak máš vycházky? Byla u tebe kontrola?? Já jí měla minulý rok 2x za 2 měsíce necelé. :-p
Dobré ráno. Péťo mě PCO budou teď 100% potvrzovat, ale dva ze tří symptomů mám.
Nadi teda ty noci musí být strašné. Vycházky nemám. Měla jsem zánět průdušnice a to se vycházky nedávají. Zítra už mažu do práce :-| Já nikdy kontrolu neměla. A to jsem takový ten poctivec co se fakt z bytu nehne ani do schránky.
Jak to máte s vycházkama, když jste teď na PN s těhotenstvím. Některé těhule je mají neomezené.
Nadi teda ty noci musí být strašné. Vycházky nemám. Měla jsem zánět průdušnice a to se vycházky nedávají. Zítra už mažu do práce :-| Já nikdy kontrolu neměla. A to jsem takový ten poctivec co se fakt z bytu nehne ani do schránky.
Jak to máte s vycházkama, když jste teď na PN s těhotenstvím. Některé těhule je mají neomezené.
Holky chtěla jsem se vás zeptat. Když příští pondělí půjdu na hormonální profil, tak jestli se všechno stihne (pojišťovna, konzultace a vyzvednutí léků) do příštího cyklu, abych mohla už začít stimulovat.
Nadi, tak to máš s těma vycházka fajn. To můžeš jet ještě i někam na dovču.
Nadi, tak to máš s těma vycházka fajn. To můžeš jet ještě i někam na dovču.
Dobré ráno 😃
Jak se máte?
Nadis...přesně,tam byl plný stůl dobrot a já jen jedla a jedla a jedla..... 😉
Vever...no,nejsem si jistá,jestli se to vše stihne za měsíc...musejí přijít výsledky z krve a pak asi teprve bude posílat doktor žádost na pojiš´tovnu....ale to se zeptej přímo v Gennetu....já sice chodím na folikulometrii,ale ani v době ovulace nemám žádný plodný hlen,tak si myslím,že se spermoni nemají jak dostat do dělohy....těžko říct,kde je chyba
Jak se máte?
Nadis...přesně,tam byl plný stůl dobrot a já jen jedla a jedla a jedla..... 😉
Vever...no,nejsem si jistá,jestli se to vše stihne za měsíc...musejí přijít výsledky z krve a pak asi teprve bude posílat doktor žádost na pojiš´tovnu....ale to se zeptej přímo v Gennetu....já sice chodím na folikulometrii,ale ani v době ovulace nemám žádný plodný hlen,tak si myslím,že se spermoni nemají jak dostat do dělohy....těžko říct,kde je chyba
Pěkné ráno holky,koukám, že už pilně diskutujete 🙂 . Holky, mě napsali hned po OPU neschopenku a taky neomezené vycházky, ale stejně se bojím někam jít, neboť těch prvních 14 dní si jsem jistá, že mě přijde zkontrolovat někdo z práce, oni jsou hrozný. Jinak holky, oni dnes nejsou v gennetu v laboratoři, nevíte? já že jsem si ráno volala do laborky, jak se mimča vyvíjej a nikdo to nebral, takže jsem docela napnutá a nervozní, jak to zítra bude. Myslíte, že z těch sedmi mi pár přežije?
Ahoj kapi, aha, no mě řekl doktor, že mám volat každý den, tak proto se ptám. No tak počkám do zítra hold, snad se mimi držej a žádné to nevzdalo.
Holky, děkuju moc za uklidnění, snad máte pravdu a budou to bojovníčci. Už se na ně taky moc těším. Já měla OPU právě taky ve čtvrtek a zítra předběžně řekli, že bude ET, tak jsem ráno zvědavá.
Ahoj veverus, jo jo už se to blíží,asi ani dnes neusnu, jak jsem napjatá 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
Dobrou noc tobě i synkovi 😉