Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Celkově to jsou dobrý stránky...
Aaaa Janička je odvážná! 😲 😀
Jani?? 😕
S Tebou to šmejklo že jo?! 😀 😀
Snad ne, nestraš. Ale je na těch stránkách fakt všechno a jsou tam krásný 3D UZ od 6.tt
😀 taky doufám, že ne.
Nějak jsem se moc rozjela s tím úklidem. Už jsem přesídlila do chodb a nevím ted co dřív zklidit.. 🤐
ahoj..
sem se taky koukla..teda na ten odkaz..a já teda sem byla skoro mlčící typ..skoro hlásky sem ze sebe nevydala.až mě upozornovaly na dobré dýchání--doporučuji všem ..naučit se ho,pomáhá to. 😀
Tak a já zas mizim at vám sem nezasahuju do diskuze..
Jdu ven, budu večer! 😀
🙂 NE HOLKY, jsem v poho, stránky jsem prolezla... 🙂 jako v poho, u toho videa jsem sbaštila jogurt a OK.
dala jsem si natáčky a zase lebedim u noťase.
jinak rozdýchávání mi pomáhá i u toho, když mi je blbě, .... tak nevim jestli to dělám správně jako to bude třeba u porodu ale asi ne, to budu muset naučit.... se naučit.....
teda holky,jste toho ale nadrbali 🙂
ˇ
zdravím kamčo 😉
jsem se trochu prospala,najedla a je mi fajn 🙂
monka to je hrozný teda,to je mi moc líto 😢
jsis teda musela projít peklem viď? ☹
když to na tebe přijde,přijď mezi nás,budeme rádi 😵
přeju ti hodně síli,aby jsi měla sílu bojovat dál 😵
Mě už to nebaví... 😝
jé ty ještě pořád třídíš jo? 🙂
tak se na to už vyprdni,zítra je taky den 😉
já jsem prošmejdila ty stránky od haaribo.... docela zajímavý informace tam..... jdu si přefounkout hlavu a musim už konečně něco dělat...... papapa 🙂
já jdu teď zase na chvíli želit.musím po troškách 🙂 mám toho pořád hafo 😝
stránku večer zkouknu 😉
Renuš ne nee.To už mám dávno dotříděno. Ale vytahala jsem skříně v ložnici a pak i v chodbě a nějak se v tom zamotala. Ale ted jsem doluxla,vytřela a utřela prach a končim. Jdu s odpadkama a jen oškrábnu brambory na kaši a pak zdechnu... 😅
teda nadi,stihla jsi toho opravdu dost 😨 🙂
Ano.Jsem na sebe pyšná! Dneska jsem to ani snad nebyla já! 😀
Teď mám hlad jako vlk.
nadi mám tady napsáno,že by miminko mělo mít teď 660g a 34,6cm 😉 plu,mínus samozřejmě,to je individuální 😉
jsem říkala,že to tady mám na stole vypsaný a s malou každý týden odškrtáváme 😅
jo jo nadi jdi se napapkat ať má karlík co jíst 😵
Týý brďo. 35 cm?? Tak to je krásný už vid? 🙂 A zase bych to nebyla já prdlouš kdybych nešla a nedala si k břichu 30i centimetrové pravítko pro představu. 😀
Těší se malá vid? 😵
Už posílám Kájínkovi chlebíčky s Lučinou a hned se začal boulet.Taky měl asi hladík.
Jdu škrábnout brambůrky.
nadi já bych ti tady dala odka na stránky,kam se vždy koukám,ale neumim dát odkaz 😅
do vyhledavače zadávám:TABULKA VELIKOSTI PLODU
je to tam hezky popsané,tak se holky jukněte jak máte velký miminka 😵
z těhlech stránek jsem si to právě vypsala a odškrtávám 😉
nadi a stím pravítkem,to tady chodila takhle malá a ukazovala pořád,kolik měří naše miminko 🙂
Už se mi to vaří konečně. To je krása když vím, že mám už pro dnes hotovo. 😝
Jdu se mrknout Renuš.
Haha tak jsem jako malá Renušková s pravítečkem... 😀
no to byla teda rychlovka 😵
když to umíš nadi,tak hoď holkám odkaz 😉 já na ty stránky koukám od začátku a zatím mi to podle nich vycházelo vždy přesně 😉
Renuš koukám ale nevím které stránky myslíš je jich tam víc. Hned ty první maminkam.cz?

Jsi si jistá??