Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
tak holky nelenila jsem a mazala do Ruprechtic do lékárny pro test mám to 20 min chůze.Ted jdu smočit držte mi prosím pěsti díky
gab:no je to děsný,ale nedělali..a to chodim docela na dobrý místo.
už to ale ted nechám být a počkám na gennet..stejně se ted chvíly budu dávat do kupy.. 😉
dvojčata2:držím palečky.. 😅
Kamčo, asi jo, v Gennetu HP budou dělat stopro!
Dvojče, držím palce jako blázen!!!! 🙂
Tak nic hold mi to není souzeno ale můžu vám říct nevím proč ale strašně jse mi ulevilo i když to dopadlo špatně
Dvojče, to mě děsně mrzí ☹
Ale tu úlevu chápu, pro mě je nejhorší, když nevím...
dvojčata2:snad to příště už vyjde..
Jo příště to jsi říkám furt
zdravím holky 😵
dvojče to mě moc mrzí 😢
nadi já se taky chystám,že už ty věci přeberu,ale prát ještě nebudu 😉 mám toho taky hafu 😉
dnes už je mi líp 😉 ale stejně se jen tak válim 😅
malou mám u babičky,takže havaj 😅 😉
přeju vám krásný den holky
ahojky ještě jednou, já jsem byla na projížďce za mamkou a při té příležitosti jsem se stavila v hypru... no pochodila jsem tam koupila jednu (těhu) košili takovou pod prsama na gumičku a pak rozšířenou v CA a legínky v CA a manžovi tričínko a už jsem zase tu.
dvojče: hm, co na to říct, takhle to nemělo dopadnout. Aspoň berunko víš jak to je a už se nemusíš stresovat, ten smutek je hnusnej a zklamání, ale přejde to, mrzí mě to, 😕
reny: jen odpočívej... holky vy snad těch hadříčků máte hromady ne? já toho tolika neplánuju, ZATÍM 😀
Holky je možný, že když jsem takhle chodila po hypru a teď mě trošku bolí podbřišek že je to normální? je fakt že když víc chodim trošku mě to bolí vzdycky, tak nevim. Ale snad to bude OK. 😨
Kamca...to se teda divím,že Ti nedělali HP..to je základ...v Gennetu dělají podle mě každému...tak uvidíš,co ti řeknou...
Dvojce...mrzí mě to moc...to je pech a nespravedlnost ☹ ...ale jak psala Janička,přejde to a zase bude chuť se obout do dalšího boje 🙂
Jani...já myslím,že ta bolest je normoš...neboj se nic
Ahoj holky,
Jani mrzí mě to. ☹ Ale nevzdávej to ještě!! 😉
holky já mám věcí hafo. Já jsem někdy v lednu-únoru chytla na mimiaukci zrovna dost aukcí na věci pro kluka,že to jsem nevěděla co dřív vybrat. Ale na to kolik toho je a většinou z Nextu apod. tak to mám skoro zadarmo. Oni to většinou byly balíky s více věcma a tak se mi to nakupilo. Ale zase ne nějak hrozivě.. 😅 A pak mi poslala balík kamarádka, která čekala na porod, aby se "ujistila" že bude mít fakt holčičku a vše co měla klučičí poslala mě.. 🙂
Bré ráno.
Venku je krásně...snad se konečně dokopu umýt ty skoro neprůhledný okna 🙄
Nadi...já zase měla na prcka věci od sestřenice a švagrové...a fakt jsem jen dokupovala,co se mi líbilo...tím že jsem nevěděla,co čekám...tak mezi neutrálníma věcičkama až zase toho tolik není.....spíš jsem většinu nakoupila až po porodu 🙂
Dobrý dobrý, krásný ránečko, holky tak to já nedostanu od nikoho nic.... včera jsem v hypru koukala na kočárky, moc výběr neměli, jak budete a kde kupovat kořárek?
Já už jsem byla na opalovačce venku. 😎
Jani když budeš mít chlapečka tak budeš dědit po Kájovi. 🙂 Ten to ani nestihne unosit a plno věcí je nových.
Kočárek chci koupit až těsně před porodem a nebo po něm. Zatím se mi hrozně líbí tenhle typ i barva. 🙂
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?zb...
http://www.svetkocarku.cz/kocarek-tako-jumper-x...
když bych "musela" koupit černý tak toto je celkem hezké
http://www.kocarek.cz/kocarky-Baby World-KOČÁRK...
jééé tak ten první je fakt nááádhernej... mají i modrej a růžovoučkej no ten je rozkošnej..... a cena je super 🙂
já všude viděla kočárky od 12 tis. líběj se mi CHico a taky nějaký Teutonia ale ty jsou strašně drahý 😝
ten třetí černobílej mají v hypru ale čtyřkolečko. Já bych asi nechtěla trojkolku ale čtyř, ty trojkolky mi příjdou nestabilní....
dědit po Kájíkovi mi bude ctí... 😀 😀 zrovna jsem v CA koupila nádherný sametový dupačky ale modrobéžový, nechala jsem se unést i když nevím co to bude, jsou fakt ňuňu.... a tak když to bude holčička tak ti je pošlu, hned jsem na to myslela....
Já jsem do něj zamilovaná no.. 🙂 Ale odrazuje mě aby se tam moc nelepily mušky v létě na tu svítivou barvu.
Čtyřkolky jsou pro nás sem nejlepší. Vzpomeň na ty závěje zimní... 😝
Ty věci jsou rozkošný. Já mám takových pár dupaček se kterýma bych se pořád mazlila třeba semišové s Méďou Pu, úplně maluškaté a musím na ně pořád koukat. 😅 Tomu nejde fakt odolat. 🙂
no takový já právě taky miluju ty rozkošký pidi...
zase tak výrazná zelinkavá to není, Nadi 🙂
jedu k mamče na oběd a pak s kamarádkou, kterou jsem osum let neviděla na kafíčko tak zatím papa 🙂
Holky,moje zkušenost s kočárkem a nejen moje tady k nám do sněhu....nejlepší je čtyřkolka,všechna 4 kola za sebou...ne ty typu x-lander,že mají ty dvě přední kola blíž u sebe a menší...sice jsou fajn do obchodů,že jsou otočná....ale jinak pokud nemáte kola za sebou,to znamená,že děláte do sněhu pouze dvě koleje,tak je to k hounu...pač ty typu x-lander dělají 4 koleje,což znamená o to víc námaha v hlubokém sněhu a v těch sra..ách mokrejch...sama jsem měla x-lander na zimu a málem jsem kolikrát neutlačila kočár v zimě...zlatá všechna stejně velká obrovská kola....fakt,věřte mi...mám to odzkoušené na sobě a spousta maminek co znám říkají to samé....berte ale to že jsem z vesnice a zřejmě tady máme více sněhu....ale jinak x-lander byl super na léto,jak už jsem psala na manipulaci v obchodě je super,ale do sněhu na prd 😉
Super kočáry do terénu a na zimu jsou čtyřkolky Patron...též odzkoušené od kamarádky
kapi, ty Patronyjsem viděla taky v hypru..... díky za typ.
všichni se válíte u vody co?? 😀 😀
Jani...ty brďo,kdyby u vody...já se dala do oken,záclon,koberce atd. celý den....jsem docela vyřízená,ale prokouklo to tady 😉
hmmm 🙂 já bych taky tak chtěla gruntovat, ale bojim se.. takže niiiiiic ☹
musí to počkat....
Dobré ránko,
je krásné počásko. I včera bylo. Kéž b to už zůstalo. 🙂
Ahoj holky, zdravim.
Včera jsem něměla vůbec čas byli jsme na celodením výletě, pak na ná kupu- koupila jsem si takovej ten polštář pro těhule a mimi a je super, krásně se mi dneska spinkalo. Pak jsme byli ještě na véče, protože máme s miláčkem 7 let výročí, tak to byl moc hezkej den.
Dnešek bude taky spíš pracovní.
Jinak ohledně kočárků, mám zkušenost akorát s tím patronem co psala kapi a nebrala bych ho ani zadarmo, ségra ho má a je s ním šíleně nespokojená, tisíckrát už ho museli opravovat, pořád něco odpadává, nejede rovně, ale ujíždí doprava a při zatáčení se člověk strašně nadře. Má ho i sousedka u nás ve vchodě a už ji nebrzdí, což je docela blbý, ale asi závisí na kuse, ale stejně bych ho nebrala. Já mám už zaplacenej a vybranej na www. petto.cz Jumper GT zeleno-černý, doporučovala ho tu Janik dvojče
Jinak Janiku dvojče moc mě to mrzí 😢
Jinak ty věcičky na mimi jsou kouzelný, já nový moc nekupuju, protože je to šíleně drahý, ale tady z modrýho koníku nebo z mimibazaru- jsou to taky třeba úplně nový věci nebo třeba jednou vzatý a za třetinu. Koukám jestli jsou třeba z LBC a pak neplatim aspoň poštovný. Jinak několikrát chodim taky do skříně a pořád se kochám a už se nemůžu dočkat až se do doho prcek navlíkne 🙂
Dobré ránko 🙂
Petra...no,vidíš...kamarádka má Patron a je moc spokojená...asi je to kus od kusu...ona ho teda má už 4 roky,co se malý narodil...tak třeba se to změnilo...
kásné ránko 😵
no dnes to opět vypadá na moc krásný,slunečný den 😵
jinak se mě ta rýma ne a ne pustit 😝 do toho mám kašel,takže chudák malá,musí tam dělat pěkný kotrmelce ☹
dneska peču kachýnku s knedlem a ze zelim 😵
užijte si sluníčka 🙂
Ahoj Děvčata 😵
Ahoj Reny...my měli kachnu se zelím včera 😉
Já včera celý den strávila na zahrádce a dnes nemůžu pomalu chodit,jak mě bolí záda a nohy 😒 a to nejsem tak stará 😅
Tak kde jste kdo?Nějaké novinky?
ahojky holčiny, no já jsem o víkendu byla u manžovích rodičů za Jičínem, tyjo, tam to je krása, kvete to tam, tráva je už vysoká, to se nedá tady s Libercem srovnávat,... tam je to všechno napřed o 14 dní minimálně.
venku je mokro, ale sluníčko svítí, tak to vyschne a doufám, že bude pěkně i po obědě.. 🙂
Včera jsem dojedla poslední Estrofem a už nemám nic... v pátek jsem strašně zvědavá na ten screening, trošku nervozita... 😉

HP ti nedělali, Kamčo???
Jako ještě nikdy?
Tím by se mělo začít, mě ho gynekolog udělal hned, jak jsem přišla, že se nám půl roku nedaří.
Asi bych si za gyndr. zašla a nechala si ho udělat...