Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
já to měla taky tak.... a v Gennetu jsem za ně hned "vyplázla" asi 5000 kč.... za ty injekce
no a v lékošce mě to vyšlo asi na 700,- to už šlo..... 😉
No ať holčička nebo chlapeček, jména mám, a těším se na oboje..... ty se máš, máš mrazíky, já už ne e ..
Ahoooj kočky 😉 . Jdu vás po víkendu pozdravit. My byli pořád někde venku,byl by hřích být doma. V pátek jsme byli s manžou na večeři a moc jsme si po dlouhé době pochutnali.
Jinak Gabi, to je dobře, že je vše v pořádku. To je krásnej pokládek v tvým bříšku. Já chci takýýýýý už 🙂 . Tak se opatruj a přeji, aby už ty těhu nevolnosti co nevidět přešli.
Jani, gratulace i tobě. Jinak ses zbytečně stresovala z té dnešní kontroly. Raduj se a mysli pozitivně. A gartulace k těhu průkajdě.
kapi, to je super,držím palce, aby ten čas rychle utekl a měla jsi už mimi u sebe. 😉
Holky, musím dát kafe, jinak usnu..... 🙂
No, jo, tak uvid´íme. Napadlo mě tam zavolat už 7.5., co kdyby náhodou. Za to nic nedám.... Ježiš, holky, já se táááák těším....
hari: to věřim.... já se taky těšila, pamatuju si to moc dobře. 😉
budem s tebou neboooj... určo tam cinkni už toho sedmýho...
ahojky sluniii: no jasný víkend byl super, ale teď se nám to nějako kaboní...
holky mě je zase už zima....
manžel je nastydlej a bolí ho v krku, tak snad to nedostanu od něj... vitamíny musim baštit... 🙂
Haari...mně to taky pojišťovna schválila za 14 dní...jen zkoušej volat 😉
Sluni...zdravím,nejlépe když budeme těhu co nejdřív obě 😉 jaképak copak 😀 😀 😀
Jani...zalez pod peřinu 🙂 jen bašti,bašti
kapi, to bude nejlepší 🙂 snad co nejdřív to tady oznámíme 😉
Jani, tak zalez do peřin. Já mám manžela taky nějak nastydlého, má takovej dávivej kašel.
hari souhlasím s jančou, cinkni toho sedmýho za to nic nedáš 😉
zdravím holky 🙂
jani tak to bylo nervů pro nic za nic 😉
gab krásnáááá fotečka 😵
haari mám radost s tebou 🙂 mě to shválili za 14dní 😉
sluníčko dočkáš,jen věř 😵 večeře teda mňam 😉
já dnes dopolko nebyla doma,byla jsem u mamky 🙂
odpoledne jsem se pěkně válela v posteli 😅 😉
nadi taky se už těším na ty věcičky malinký ,voňavý 😵
Děkuju, holky!!!! Jsem ráda, že vás mám!!!! 🙂 🙂 🙂
haari my jsme taky rádi,že tu jsi s námi 😵
holky tak jsem si ještě vyžehlila pár kousků a teď zahučim do postele 😉
přeju krásný večer 😵
ahojte berušky 😵 jak vám rostou bříška??? Doufám, že pořádně 😀 😀 😀
Holky já se z toho asi picnu, asi před měsícem jsem byla na tý cytolce, a mudra říká, že má pocit, jestli nemam zánět...pak jsem asi 16dní čekala na výsledky...a taky že jo..takže antibiotika pro mne i pro Jirku...no a dnes jsem byla na kontrole a žene mne ještě do Lbc nemocnice na mikrobiologii, že možná mam v sobě nějakej fujtajxl....už mne z toho klepne...jen jsem přestala lítat do Gennetu, tak tohle ☹
krásné ránko holky 😵
maji tak to je teda,pořád něco 😝 no ale třeba to byla i příčina,že se otěhotnění nepovedlo 😕
držím palečky,aby bylo vše o.k. 😉
holky to byla zase dneska noc 😖
každou chvilku jsem lítala na wc,do toho malá taky pěkně řádila 😵 měla nějaký mejdan či co 😀
musím ten spánek přes den nějak dohnat 😅 🙂
hezký den kočky 😵
😵 Dobré ráno,tety koníkovky 😵
Včera jsem byla na OPU - ze 14 folíků bylo 11 vajíček 🙂
Před chvilkou jsem volala do laborky a máme 4 embrya 🙂 nejdřív jsem byla trošku zklamaná,že jich není víc ☹ ,ale manjel mě ujistil.že chceme 1-2 děťátka,takže to stačí 🙂 je to zízrak a jsem šťastná 😅
zázrak 😀
popisek pro ty,které ještě neznají:
včera v 7:30 nástup na recepci,hupky dupky do komůrky,šli jsme oba,oba přece chceme miminko,tak ať mám nějakou zásluhu,že? 😀 a pak o patro výš,tam jsou pokoje,manjel byl se mnou na pokoji,asi v 8:30 rozhovor s anesteziologem / sympaťák 😉 /,asi v 9:30 tradááá na sál,jely jsme se sestřičkou a peřinkou výtahem dolů,manjel šel na kafčo,asi za 3/4 hodinky jsem byla zpátky na pokoji,pak tě přijde informovat embryoložka a hlídá tě sestřička na monitoru a chodí se na tebe koukat anesteziolog a gyndař přinese zprávičku a postup,co dál,potom tamponáda ven a jedem domů 🙂
A teď moje specialitky: 😕
peřinka - šlupička...říkám sestřičce,že mi asi potom bude zima 😒 hezky mě přikryla 🙂
na sále personál říká - to je vedro....a já zmrzlá,jak sobolí h..... a říkám,že jim trochu zimy dám 🙂
při odběru jsem krvácela po punkci,mám tam steh.....prý už rok nešili 😨 manjel koukal,tak jsme mu vysvětlily,že JÍ nemám zašitou 😀 ,ale jeden vnitřní steh,který se sám vstřebá 🙂 píchám si Clexane na ředění krve,může to být i tím
po narkóze mám motanici palice vždycky........šla jsem vyndat tamponádu a cítím,že už to přichází 😒 při cestě na postel jsem sebou křápla...vzhůru do bezvědomí...ale manjel mě zachytil,dali mi nožky nahoru a pak jsem se probrala 😕 dali mi kapačku a zpátky na monitor a šla jsem domů asi v jednu
Snad jsem vás moc nevyděsila,vy ostatní to budete mít normálně jako ty tři,co tam byly taky na odběru 🙂
Manjela jsem vyděsila hodně,stalo se mi to poprvý.....říkal,že to bylo,jako kdyby mě vytáhl někdo kabel 😔 jako pytel vody 😔
Jsem ráda,že tam byl 🙂
Bolí mě žebra a tak všude,jak mě chuděra tahal na postel........ ☹
Pak mě ještě zkontrolovala prim.na UZ v ordinaci,byla jsem v pondělí ve všech patrech G 😎 a bylo to OK 🙂
Holky,já s ní mám jen dobré zkušenosti
Zavádím ode dneška Utrogestan /200,-/ a pokračuju Estrofem,Prednison,Euthyrox,Clexane,Femibion
ahojky Lemur.... , no jsi statečná.... vážně super.... 🙂 4 embrijka budou stačit, uvidíš 🙂 teď ještě aby pěkně rostli a vyvíjeli se.... dali jste si prodlouženou kultivku?? no kočko, tak to budeš za chvíli zpátky v Gennetu na transferu.... 🙂 🙂 tak přeju štěstíčko a prskááááám bacílky..... 🙂
no a kdy jdeš na transfer?
Od soboty mám citlivé bradavice 😎 ,celý kozouchy mě nebolí,jen ty trčavky furt stojí 😀
Od neděle břicho jak po hrnci hrachu 😀 po včerejšku jak po hrnci hrachu a hrnci fazolí 😨
Tak já jdu zase odpočívat,ale jinak teď mě tu budete mít každý den 🙂 ............pááááááááááá 😅
Ahoj Jani,bříško mám podobný jako ty na fotce,vzpomněla jsem si na tebe
Dali jsme prodlouženou kultivaci,ale říkali,že nám každý den poradí embryolog,co bude nejlepší
ET od středy do soboty 🙂
držím palečky... to už je brnkačka pak.... no odpočívej, a NAKUKUJ.... 🙂
A HODNĚ PIJ!
Jani a ty jsi brala tak Estrofem,ale před KET,viď?a narostla ti sliznice?no jasně,že jo,jdyž tam bydlí už 13 týdnů miminko 🙂 beru ho od soboty 3x1,tak snad mi taky naroste pelíšek
Děkuju za palečky 🙂
brala jsem 3x1 estrofem, ale na utz mi řekla prim. že sliznici musíme víc popohnat tak jsem pak jedla 2-1-2 no a vyrostla peřinka... 🙂 teď máš to nejhorší za sebou a to nejhezčí před sebou... 😉
Tentokrát mi to fakt dalo zabrat 😔 je to moje 3.IVF,byla jsem na pokoji č.3,tak snad dobré znamení 🙂
A jak jsi psala o ZOO - v Praze se narodilo třetí gorilátko,krásňoučkýýýý 😉
A ke všemu - včera měly narozeniny dětičky našeho psíka 😎 ...............................to je ale fůra znamení 😀
🙂 🙂
já jsem to opravdu (věřim tomu) že ze začátku vyležela.... ten první týden jsem jen ležela a pak jak jsem šla do práce, začala jsem 2. den špinit, takže okamžitě domů...

Hmm, to já nevím, na čem si pochutnám, to je jedno, uvidíme!