Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
a co jenom "NNETKY"...
to je maji dobrý 🙂
to jsem věděla, že bude dilema. 😀
mě je to jedno holky 😉
název není tak důležitý 🙂
Ono je to fakt jedno. Hlavně aby to bylo něco co nás spojuje. Název fakt není důležitý.
tak je to na tobě nadi,necháme se překvapit 😵
Nee já nevíím. Proto nic nepíšu a čekám co navrhnete. 😝
šup a neodmlouvej 😉
liberecké Gennetky je fajn 🙂
Už je to tam 😀
holky já budu muset končit 😒
tak je to..
Liberecké Gennetky to je.. 🙂
Tesntnu od manžela, jestli je to opravdu soukromá skupina, že se tam nedostane nikdo kdo není přihlášený.
Holčiny kdo se tam nebudete moc dostat tak mi písněte do IP a já Vás přidám.Ale snažila jsem se našoupat všechny.
to už sem nebudete přispívat vůbec? 😕
VÁS mám v oblíbených *** chjoo tak to je škoda..
Ahoj holky, čtu o uzavřené diskuzi, jsem také pro. Snad se tam dostanu. 😉 Mám přesně ten samý problém veverusko.
Ahoj konikovky, jdu docist a presunout se do uzavrene diskuse - dobry napad 🙂
Dobré ráno,
tak koukám tady už je mrtvoo.Všecky jste asi ve skupince,
Ahojky Kamčo,
já jsem tady 🙂
kabibara:Ahooj..no aspon někdo zůstal.Já do soukromé nemůžu,bo tam nemám přístup- 😎
Jedu dnes na kontrolu stehů do prahy -mám bobany.Mi to na ty jedný straně skoro zalezla ta nit-nevim jak mi to vyndaj.. 😔
Jsem posera.. 😀
Kamčo...myslím,že se nemáš čeho bát...pokaždé,když jsem byla na nějaké stehy,tak jsem to necítila,ale nevím,jak je to po laparo....předpokládám,že to bude stejné 😉
kapi:no tyhle pod pupkem..mi nějak uplně zalezli a kouká jen nitka..tak si říkám aby mi tam něco nenechali.Jako kousek..to mě bude určitě tahat..jak za to budou tahat. 😒
No uvidíme.
Jinak mi 1 vypadl sám ale to přímo v pupíku a ještě jeden tam je.Ten taky vykukuje.
Už aby bylo 15 h a měla sem to za sebou.
Kamča....buď v poho,myslím,že to ani neucítíš 😉 a Ty si byla v Praze?
kapibara:ano operovali mě v praze..přímo v hlobětíně,tam mám i klasického gyndoše.Tak mi to doporučil.
A byla sem opravdu spokojená s přístupem.Platila sem teda na den 350 kč (je to celý soukromý komplex) + klasických 60 kč.
Ale péče,a stav pokojů za to fakt stál. 🙂
Kamco....tak to je super...já jdu do Jablonce do nemocnice....
kapi:Tam u vás já to neznám..jaké to tam máte..
Tady je jedině českolipská..v ní jsem ležela jen jednou.Na operaci žlučníku před 5 lety a relativně v pohodě.Akorát toho moc mudři neřekli.
A rodila sem v praze.Tam to docela šlo..i když na šestinedělce se mi to moc nelíbilo..jako přístup sester versus kojení. 😠
Kamča...já rodila právě v Jablonci a byla jsem moc spokojená,tak se toho ani nebojím....

No tak třeba to nebude tak blbý 😀