Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Ahoj holky, muzu se pripojit? 🙂 Jezfim do Gennetu h pani dokzorce Mokre, 18. jedem s muzem podepsat vsecky papiry a cadove naplanovat lednove ivf. Snad i vyzvednout leky.Budu mit kratky protokol a transfer cekam na konci ledna.
Nase pricina je na me strane, bunecna imunita, tak hledam jak mimiska po transferu premluvit aby si nad nechal...
😕
@jilu04 mam utoimunni reakce vuci embrijku, ale to nema ani sanci vzniknout, protoze moje telo zabije spermie driv, nez dorazi k vajicku a kdyby se nahodou nejaky hrdinny bojovnik nasel, vajicko ho zahubi samo... Takova krkavci matka 🙂 Ale bastim nejaky kortikoidy proti autoimunite, taky antioxidanty a vigantol...k tomu si zobu femibion.
Moc me mrzi ze vam to nevyslo :( To byl prvni pokus?Bastilas utrogestan?
@jilu04 medrol bastim na tu svoji bojovnounikunitu 😀 je odoornej, vid 🙂
Prisla na to pani primarka v imunnii kam nas vyslali z gennetu po tom co nam predchozi testy jako sperkiogram, genetika a tak vysli negativne.Pry to zpusobuji casta zanety, telo pak preventivne zahubi kazdou novou bunku.
Ja se v tom neviznam, tak tezko soudit, ale kdyz videka hodnoty pani doktorka morka, rekla, ze to neni tak desny...
@bonifac To mi povídej, ale přišla jsem na to, jak necítit tolik tu pachuť, dáš si do co nejvíc dozadu v puse, pokud možno skoro do krku a pak honem rychle zapít a je to v pohodě 😉 Ty jo nám taky všechno vyšlo negativně, ale na tohle nás neposílala, i když já mám záněty několikrát do roka. To je dobře, že to máte relativně v pohodě, to je hlavní, že se s tím dá něco dělat, to je vždycky taková pozitivní zpráva 🙂
@jilu04 To jo 🙂 Ale dnesni deti sou vzdelanejsi nez my.... za nas byli dva programi, filmy s tomasem holym a zadny inrernet.Nakonec nam to vysvetli sami :D
Ja sem hledala informace jak se pripravit na ivf a jak podporit zahnizdeni, nebo predejit potratu a tak... prekvapive sem nenasla nic.... nanejvys kontryhel a ten je dle vseho taky kontraproduktivni...Tak zbyva jen verit....
Ahoj všem, koukám jak jste se tady rozpovídali. Seminárky do skoly mám poslaný a teď už se těším jen na navštěvu do Gennetu 😀
@jilu04 povez mi , jak casto si jezdila do liberce pred transferem na utz a samotny transfer... to ti volali den predem a brala sis volno v praci? A po nem si mela neschopenku nebo si sla do prace?
Nezlob se, ze te tak zpovidam ale nevim jak to udelam v praci :( Sef to nevi a nechci aby vedel a blbe secto u nas v praci planuje, musime byt aspon dve na smene a jak ja vypadnu, bude zle.Do toho jedna holcina dala vypoved...

@jilu04 Tak výsledek zní negativní.