Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
@janitschka netuším jestli má hyper stym.syn. co docineni s hcg ale jednou se zmírnit musí,a tělo vajíčka nepotřebuje v těhotenství 😉
Klidné svátky vám přeji děvčata. Já se díky medrolu štědrým dnem prozvracela,udělala si výlet na pohotovost a dnes mužů jen šeptat protože mi vypověděli hlasivky... Ať žijí vaaaanoceee 😀
Ivf kalkulačkahttp://www.ivfpredict.com/index-1.html
Ahojky holčiny, tak jak jste si užily svátky? Já den hekticky, ale večery už byly mnohem hezčí a klidnější.
Ahoj dámy
omlouvám se že píšu až teď, ale doufám že jste si Vánoce užili i bez mého přání, jediné volno jsem měla 26.12. a to jsem opravdu odpadla
Už se těším až to po novém roce vypukne, a doufám, že mě do té dopby přejde ta rýma a kašel, no děs běs. 🙂
@bonifac No jo ono je to s těma obvoďákama težký někdy. Zkus si na ten krk koupit propolis, je to moc dobrý.
@megara to mi povídej, já 23.12. rozvážela dárky a pak o půlnoci dělala bram. salát a bowli, 24. jsme chystali večeři a chlebíčky a pohoštění na druhý den, jelikož jsme dělali oslavu narozenin, 25. jsme asi do půl dvanáctý večer oslavovali, další den jsme uklízeli a teprve včera jsem měla čas vydechnout. byl to teda pěkný kolotoč.
To jo já už se taky těším, až to dostanu, podstoupím tu hysteroskopii a pak dostanu další prťousky. Určitě tě to přejde, uvidíš, jen to chce být v teplíčku.
Ahoj dámy
tak to je dobře že se nám to všem už pomaloučku začne rozjíždět 😀 a po trensferu si vezmu rovnou PN a můžou mi být všichni ukradený 😀 , jen je mi to trošku blbý vůči klukům v práci, ale když si oni berou ošetřovačky na dětičky taky ostatní držíme pusu a nenadáváme 🙂
@bonifac zen bioparox to je utrejch to ti povim
@jilu04 u nás tohle všechno vzvládl přítel já byla celou dobu v práci, teda salát jsme dostali od babičky a od dědy, ten je nejlepší, ještě že je mám 🙂 jsou naprosto úžasný
@megara Ty jo tak to jsou na tom ty naši chlapi stejně. Ten náš divoch je tak rozmlsanej a rozmazlenej, že granulky mu moc nejedou a proč by spal sám na svojí dece vedle naší postele, když může být v té posteli. Je to s ním poslední dobou docela sranda. Jsme se normálně rozhodli, že když nevyjde pokus s těma našema třema zmrzlýma, tak půjdeme do adopce, že už jsme moc dlouho sami a chce to nějakou změnu.
Holky mám typ na zajímavý pořad,možná že to znáte,je to dokument o 4rech rozdílných tehulích.Našla sem to na iVysilani ct1 "Čtyři v tom"
Přeji všem hezký a hlavně úspěšný nový rok 😀
Holky poradu radu prosím...za pár dnů začnu pichat ... Ty tekutiny nějak zvládnu... Nebude to legrace ale budiž... Ale zajima mě druhá část úkolu.Kupovali ste nějaký proteinovy nápoje v lékárně?Nebo bastili vajíčka a kuřecí maso?
A ještě jedna vec... Mám napsano calcium 500mg 2x denně ... Bobule nebo radši jogurty mlíko a sýr?
@bonifac Ahoj, mě také toto napsali, určitě co nejvíce proteinů, to hodně pomáhá, a co nejméně léků, sice obsahují to, co potřebuješ v jedné tabletě, ale mají další pomocné látky a ty až tak moc nepomáhájí ☹
Vajíčka, jogurty, mléko, pudingy, kuřecí maso, saláty (nejlépe s oliv.olejem), takhle jsem to dostala doporučené já 🙂
@megara já právě procitala papíry a vzpomínala co mi všecko říkala 😀 hodně zdůrazňovala ty bílkoviny ale o calciu nemluvila jen mi to napsala do papíru....
Taky tam mám že 5.-7. cyklu si mám pichnou ještě jednu injekci... Jenže ji nemám a na UZ nejdu dřív ... Tak nevym jestli je to myšleno jako cyklus pichani... A daj mi ji domu až po UZ...
Pokud vás to nějakou zajímá,našla jsem meditace pro nás 🙂 jako na míru...
http://m.zoewaco.webnode.cz/naladeni/
Možná je to mobilní verze... Tak kdyby vám to nešlo je to na stránkách vedomematerstvi.cz
@bonifac a @cicinky Pročítala jsem papíry od Dr. a je tam opravdu kalcium,bílkoviny atd. Tak to budu muset do lékárny pro kalcium,ale mě říkala jen o pití . Z papírů jsem pochopila,že tu další injekci budeme píchat po té kontrole UTZ a pak další injekce 🙂 a pak už vajucha ven a pak zase mimoušci dovnitř 🙂
@bonifac Ahojky, to víš že jo, já jsem silný jedinec, hlavně už konečně ten špatný rok skončil a letos nás čeká jen to krásné.Ty bílkoviny si kup v lékárně ve formě Protifaru. Je to taková hodně bílkovinná bobma, na chuť sice nic moc, ale pomáhá to.
@megara To na něj koukni, je to moc hezké. Já jich znám taky spousty a hlavně pomůžeme aspoň jednomu drobečkovi ke štěstí.

@bonifac Děkuju, moc mi pomáhá jak mě uklidňůjete. Já vím že hodně stresuji. Já se totiž bála, že když mizí hyper.stymul syndrom, je to proto, že mizí hcg a proto je něcov nepořádku. Jsem hrozná..