Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Ahoj holky...Jsem taky jedna z čekatelek jak dopadne test po Ketu na kterým jsem byla 20.1 Počítám se vším,testovat nehodlám počkám si až jak dopadne test z krve.Taky mám bolesti podbřišku jako na MS kterou mám dostat koncem příštího týdne jinak se cítím v pohodě.
Všem co máte bublinky u sebe přeji moc štěstí aby to vyšlo a ty // jste na testu našly 😉
Holky já si řekla, že test udělám v neděli (za týden). Je to 11. den po ET, takže to už by tam výsledek být měl, na krev jedem potom ve středu, tak to už bude definitivní, ale v tu neděli si test udělám. Dřív určitě ne, protože nechci riskovat zklamání, kterého bych se mohla ušetřit :D
@martiina_k moje řeč 😉 taky to tak mám
Holky, já pořád něco žeru. Zeleninu, ovoce, knedle se špenátem, lipo, u babičky jsem měla bábovku, zlato moje už má ze mě srandu 🙂
@bonifac
Jsi moc hodná, ale nějak ze mě všechno vyprchává ☹
Nu což, za půl roku znovu injekce a znovu velké vaječníky a znovu léky a znovu clexane... 🙂
A znovu nafouklá koule 😀
Já ti baštila všechno na co jsem měla chuť, krom cibule, ta mě fakt brutálně, asi v kombinaci s těmi léky, mě nadýmá do obrovských rozměrů.

Ahoj dámy
u nás je taky bílo 🙂 Já sem docela v pohodě, jen mě ráno a navečer pobolívá podbřišek, ale pak to vždycky přestane pak se to zase vrátí 🙂 už to nijak neřeším v týdnu koupím testy a začnu pomalu testit páč nevydržím čekat na ten test po 14 dnech 🙂 Užívejte neděli 🙂 a držte plody 🙂