Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
@mourovata já ten Nosifol piju ještě teď, jsou v něm vitamíny, myslim že tím ničemu neuškodím. Jinak jsem zralá se rozběhnout proti zdi 🙂☹ hlava bolí, a bolí. V knížce Babyweb do ruky, o těhotenství a dětech jsem si našla že si můžu vzit paralen, tak sem si ho vzala a skoro žádná změna, takže chodím s mraženým hadrem na hlavě. Doufám že mě přestane hlava brzo bolet 🙂
holky, kolik pijete toho nosifolu, 1 nebo 2 sáčky denně?
@mourovata určitě se přimluví. Mě zemřela milovaná babička před rokem a půl a jako by tu byla se mnou pořád. Taky jsem ji prosila, aby se přimluvila a věřím, že to vyšlo. Slíbila jsem, že pokud se to podaří napoprvé a bude to holčička, tak ji pojmenuju po ní 🙂
Holky co to je ten nosifol? Vůbec nevím o čem se bavíte... jestli jsem něco "nezanedbala"
@martiina_k buď v pohodě. Dr. dávala při konzultacích doporučení na vitamínový preparát Nosifol, který je plný vitamínů a pomáhá nebo by mě pomáhat při tvorbě vajíček, prostě jsou tam jen vitamíny které potřebuješ 🙂
@mourovata já pila jen jeden denně
@bonifac jen aby, držim se zuby nehty aby to byl příznak těhu 🙂
@cicinky Budu na tebe moc myslet. Aspoň už budeš mít jistotu a budeš vědět, co dál. Myslím, že ta nejistota je strašná. A tys to vydržela a nedělala si test? Já bych si ho nejradši udělala už dneska (mám sedmý den).
@martiina_k
Právě že dělala, 9den, ale to prý stejně není výsledek...tak jsem si řekla, že už to do toho 14tého dne vydržím.
Zrovna jsem si psala se sestřičkou a ta mě taky podporuje, prostě v Gennetu se umí chovat 😉
I ona mi napsala, že když nevyjde 1.cyklus, tak u druhého jsou šance o mnoho vyšší 🙂
Tak uvidíme zítra, myslete na mě všichni, děkujííííí 🙂
@cicinky 9. den bych se ještě bála.... právě mám v plánu ho udělat 11. pro větší jistotu. Zítra na tebe budu určitě myslet a držet palce.
@martiina_k
Taky mě napadlo, že bych si ho dnes udělala, tak třeba odpoledne, až budu doma 😉
Dobré rano 😀 Tak nam nejde ve vsi proud a já tedy asi budu muset uklidit... 🙄
Zatím sem odcervila havěť...To je neco,kock bojují jak o život,Rozinka to cuca jak bonbon až sem to nevydržela a radši sem ji to taky nacpala jen ten nás velkej Sam to zbastil jako lahůdku 😀 Ten blbec fakt sežere vsecko 😀
Holky já ztrácím vůli.. do neděle to s testem nemůžu vydržet... šmarjá...

@mourovata mě gynekolozka doporučila inofolic uz dloubo před tím a mokrou to napadlo až při UZ 🙂 teď papam jen femibion