Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Ahojky všem, omlouvám se, že jsem se takovou dobu neozvala, ale starostí a práce bylo nějak nad hlavu. Minulý týden jsme pejskovi našli na zádech bouličku, takže jsme lítali po veterinách a nakonec mu to včera radši vyřízli, aby měl klid. Takže teď už jen hlídání a čekání na výsledek rozboru, prý to byl na 99% lipomek, ale vždycky je lepší, když se to ještě dovyšetří a pak je klid. Včera hlídal mužíček, dneska a zítra já a pak zase v pátek a o víkendu on. Já tak nemám ráda, když je ten rošťák nemocný.
Tak holky, mám definitině potvrzené, že se nám to nepodařilo ☹ no ale obrečela jsem to už v pátek (ještě že jsem na tu krev u nás šla, čekat až do dneška, to by byla hrůza), takže dneska už mě to tolik nesebralo... příští kontrolu v Gennetu máme 6. 3. ... netušíte, jak časově? To začne celá stimulace znova i s těmi antikoncepčními léky (Gravistat) ? Nebo rovnou utroš, estrofem a medrol? Zajímalo by mě, kdy se budeme opět těšit, jeslti se to zadaří...
@martiina_k Ahojky, tak to mě moc mrzí, že to takhle dopadlo. Vy nemáte nic zamražené?
@jilu04 máme, máme tam ještě dva, vkládali jsme jedno a teď vložíme také jedno, takže máme na dva pokusy...
@martiina_k tak to je v pohodě, teď tě nechají normálně odmenst. a pokud už máš z předtím hotovou hysteroskopii, tak hned další MS začneš papat medrol a estrofem a asi tak 17. den cyklu by měl být transfer, já to mám taky tak.
@jilu04 takže zhruba za měsíc a půl?
@martiina_k asi tak nějak by to mělo vycházet, nejdřív tě nechají teď normálně odmenst., pak se počká na další spont. MS a pak vypukne zase polykací rituál léků
@martiina_k to je mi líto :( Achjo... Ty podzimcata se rozhodli ze nam nedopreji porod do padajícího listí, asi bude holt dáreček pod stromeček no 🙂
@bonifac právě jsem to počítala a nevím, jeslit se to pod stromeček stihne 😅 spíš to asi vidím na nový rok... každopádně kdyby se mrně narodilo kolem vánoc, tak bude mít prdlajs z oslav narozenin ☹ Jako dneska už mě to fakt nechává klidnou, žádné slzy, žádný splín, to všechno bylo v pátek, takže teď už jsem fakt v pohodě. Ale je škoda, že to nevyšlo na podzim. Mohly jsme přes léto hezky chodit v šatičkách, ukazovat krásná bříška, takhle budem chodit zachumlané v manželových mikinách a budnách 😀 😀 😀 ale to je fuk že? Hlavně aby se nám ty mimča udržely...
@martiina_k Přesně jak říkáš hlavně aby se udrželi 🙂
Já uz mám na cestě gynex,aloe vera a nosifol.
Teď se zaměřím na vymalování,zahonky na zahradě,potřebuju udělat bydlení slepicim a výběh konim.
Vycistim hlavu a tělo 🙂
Myslíte, že můžu vzít syna na odběr do Gennetu? Nemám hlídání. A v kolik tam mám být. Já to zapomněla (730-830?)
Díky
@martiina_k Mrzí mě to.
To záleží co plánujete - KET nebo celý IVF. Jestli jen KET, tak od první dne MS bereš Medrol a Estrofem a mezi 9. a 11. dnem kontrola a kolem 17. dne cyklu transfer.
@martiina_k Jé pardon, četla jsem odshora a hned psala. Ale je to tak jak psala Jilu
@veverusa - KET.... díky všem za odpovědi... Jinak syna na odběr krve vzít můžeš určitě...
@martiina_k @bonifac No zkusíme to stihnou, ale ráno bývám nepoužitelná a ještě s Matějem 😒
@bonifac přesně, v letošním roce jsem byla v práci šest dní, tak to zítra bude záhul 😅
@martiina_k mě se tam tak nechce!!!
@bonifac tak já už tu od sedmi jsem :D běžím dál pracovat...
V Gennetu ticho,jediná sestra,zhanusto 😀
Ahoj tam mám po HSK zákrok dopadl tak, že mám neprůchodný vejcovody. Když jsem byla na pokoji tak manželovi řekly, že si může odskočit a pak se vrátit a když se chtěl vrátit tak ho dole na recepci sestry nepustily to fakt nechápu docela mě to nakrklo....Jinak mě ISCI fakt nemine....Nevíte co mě teď čeká ? Na výsledky genetiky teprve čekám....

@veverusa tak to není tak moc 🙂
Děkuju si zlato