Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
@jilu04 ony ty tmavovlasé dlouhovlasé jsou si dost podobné a je jich tam víc. Ta blondýna na krátko byla u mého ET a je hodně sympatická..
Kocky mám dotaz, jakou mrchu ste meli po stymulaci?Já cekala zr když byla sliznice jako perinka ze to bude nářez ale ona je naka slabá...Není to divný?
@martiina_k To jo ta je suprová.
@bonifac No já po vysazení léků to dostala až po týdnu a teda břicho mě bolelo docela dosti, ale možná to bylo tím, že jsem tam měla srůsty v děloze, pomohlo mi až když jsem si to bříško nahřála a všechno se mi tam uvolnilo a pak jak mávnutím kouzelného proutku jsem se rozkrvácela celkem dosti a ulevilo se mi.
Jinak jsem to pak dostala po asi 35 dnech a přišlo mi to celkem slabé.
co se týče menstruace, tak jsem ji dostala v neděli, tj. čtvrtý den bez utroše, byla slaboučká, včera maličko silnější, ale rozhodně to nebyla síla klasické menstruace a dneska už bych si vystačila i s intimkou... takže fakt slabé.
@martiina_k to sem na tom stejne ale prijde mi to divny...
@jilu04 - papírek jsem očůrala už včera a bohužel nic ☹
Spontánní otěhotnění nehrozí, nemám vejcovody ☹
@bonifac
@martiina_k
kéž by alespoň kapička...
@martiina_k
@bonifac
holky možná je to i tím, že mívám i silnější menses apoto mě to nějak moc nepřekvapilo
@cicinky aha to jsem netušila, tak toje divný, to bych zavolala do gennetu a nechala se někým zkouknout

@cicinky a jak vypadají, já je tam nějak neznám jménem, mě byla strašně sympatická taková vysoká blondýnka na krátko ostříhaná