Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
koukam uz je to u Vas všech na nejlepši cestě... 🙂 😉
@jilu04 - po obědě zase podám hlášení 😉, moc děkuji za podporu 🙂
@sachmettttt - spíš bych ti doporučila diskuzi, kde už čekají mimi, tady jsme téměř všechny buď v totálním začátku a nebo se snažíme 🙂
Holky ja nak nestíhám 😀 nějaké novinky?
@martiina_k
@cicinky ježiš tak to se moc omlouvam nevšimla jsem si...
@martiina_k muj doktor tvrdí kluka a na utz v 22t v genetu holku 🙂
@sachmettttt - no to je dobrý...
V Gennetu mají stejné UZ jako na gyndě, takže je to fakt otazník... 😕
A ty jsi ho / ji také viděla? 🙂
@martiina_k
@jilu04
@cicinky tak dneska jsem si byla v Genetu pro lístek na peníze a ptala jsem se sestřičky co a jak tak prý to může být běžný, ale jestli je to blbě nebo dobře mi nikdo neřekne, prý až z krve. Na krev jdu v pátek tak jsem zvědavá jak to teda dopadne. Dneska jsem měla kafčo se sestřenkou, která byla na IVF před 9 lety a má super prcka, docela mě uklidnila, že je to všechno v normě a pozitivní test měla slaboučký až v den odběru krve.
@martiina_k Ozvu, pro dnešek se loučím, jsem od 5ti od rána vzhůru a už mám fakt dost, tak dobrou děvčátka 🙂
Týýýjo, pět zamražených, to je super.... fakt to máš úžasné... i když doufám, že je nebudeš potřebovat,ale pro psychiku je dobré vědět, že máš ještě variantu B 🙂 tak od 12:30 budu držet palce.
@martiina_k díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky 🙂
@cicinky už devátý? Já mám sto chutí taky koupit test, jenže zatím u mě vítězí rozum... říkám si, že to tím testem ani nepřivolám, ani nepojistím. Jen bych se mohla zase zbytečně těšit. Dneska máme 8mý den. Testovat chci až v neděli..
@martiina_k ano ano, sestřička mi říkala, protože jsme měli kultivaci, a také protože to byl opravdu nejsilnější bojovník, a to i velikostně, tak že to mohu zkusit 9,10,11, 12, 13, 14 a nebo se nechat překvapit 😉
Holky, nějak mě celé odpoledne píchá v boku. Byla jsem ve městě a teď si to vyčítám. Ale zase na druhou stranu přece nemůžu celých 9 měsíců nevystrčit nos z bytu ne? chjo... bojím se, jestli to vyšlo nebo ne...

@sachmettttt holka, tady ti asi nikdo neporadí, my se teprve snažíme otěhotnět... copak čekáš? 😅