Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Ahoj holky chtela jsem se zaptat zda nevite jak to chodi kdyz prvni transfer nevysel a nemam nic zamrazrnyho zda vsechn ty injekce si budu muset platit sama a nebo to je jako pri prvnim ze neco prispiva pojistovna.Diky
@jilu04 vyjde to já tomu věřím, všem nám to vyjde,jen nás ti naši prďolkové zkoušejí co vydržíme 🙂 🙂
Byla jsem dneska na rovnání kostrče,předcházelo tomu promasírování páteře, což bylo úplně perfektní, jen musím do zítřka ležet a nesmím si sednout,což je po dvou nočních bezva odpočinek a zítra mám volno,takže super 😀 😀
@limlim Ahoj, mě taky nezbylo nic k zamražení, a funguje to jako u prvního pokusu stejně,ale při kontrole minulý tyden mi doktorka řekla že už žádné léky bez doplatku nejsou,na vše se teď doplácí, já doplácela za jedno balení Menogonu 669,-kč a mám 3,takže to nebylo žádné velké doplácení 🙂
Ahoj holky,můžu se k vám přidat? také se snažíme o mimi,jezdíme do gennetu a mám za sebou právě první neuspěšný KET. Lucie
@nanynkalouny Ahoj Lucko, vítám tě mezi námi 🙂
@nanynkalouny a jak jsi v Liberci spokojená? Já jsem sice nám první IVF nevyšlo a nezůstali nám žádní mrazáčci, takže začínáme vše znova 😖, ale znova začíná už 1.6. takže dobrý 😀
Ahoj holky,tak KET nevyšel ☹ Zítra jedu na krev, paní doktorka chce asi zjistit proč. A 17.6 jdeme na další konzultaci, tak uvidíme, jestli nám bude přáno jít hned na další KET. Máme ještě jednoho mrazáčka.
@megara tak to je asi od letošního roku nějaká novinka
@nanynkalouny ahojky a vítej, mě čeká KET tak za 2 až 3 měsíce, tak snad to vyjde, člověk nesmí ztrácet naději, že se to jednou povede a bude z toho ten vytoužený bobánek
@mourovata to mě moc mrzí, ale uvidíš, že příště se to podaří
@megara Ahoj prosím tě těch 669 kč si dala za 10 ampulek Menogonu...Já jen že mi ta cena nějak teda nesedí,protože já si Menogon kupovala v dubnu a za jednu krabičku která byla hrazená pojištovnou sem dávala 2 600 a za druhou kterou sem si musela hradit už celou mě stála 3 600 tak mi je divní,že bys za to opravdu dala tak málo 😒
@elysion možná že ty ceny nastavují i lékárny... takže pokud platíte takovéhle částky, klidně bych si obvolala dostupné lékárny, za kolik to tam mají...
@cicinky Děkuji, no jo už s tím nic nenadělám, naštěstí mám doma bezvaného chlapa, který dělá snad vše možné, aby mě nějak zabavil nebo rozveselil a já neměla čas na to tolik myslet, ale myslím, že už bude jen dobře. Jediné co mě teď zlobí jsou prsa, mám je pořád nalitý a teče mi z nich, je to už fakt otrava. Jsme si s miláčkem z toho dělali srandu, že bych to mohla začít odsávat a prodávat. 😉
@jilu04 já to před chvilkou probírala s kolegou, (páč sedim v práci a kluci jsou zase venku) je to starší pán 55 let, je moc fajn, sice tomu nerozumí a já mu to našla na netu aby věděl o co jde, páč jsem si potřebovala promluvit s někým starším co mi řekne logický názor, on mi řekl to samé jako ty, že když nevím mám ten hatching dát u jednoho a uvidím co to udělá 😀 😀
Holky, tak jsme s manžou probírali naše možnosti s dovolenou a rozhodli jsme se, že prvních 14 dní v srpnu pojedem... nikdy jsme spolu u moře nebyli, já byla naposledy s rodiči před 11ti lety... takže se těším jak malá holka... no a mimčo o měsíc odsunem a půjdeme začátkem září... já mám takovou radost. Vyčistíme si tam hlavu, nabijeme se pozitivní energií a určitě to potom vyjde.

Ahoj dámy,
tak jsem přežila druhou noční, musim podotknout že s kolegou to nebyla žádná sranda 🙂 😖
Odpoledne si jedu pro předoperační vyšetření, takže už se to blíží a 1.6. první jehla 😀 nikdy jsem se tak netěšila na injekci 😀